to jeste nevim. mozna by to slo ale ja bych rad dal uz auto k prodejiHonzza píše:Co delate 30.6.Ja pak mizim na 18dni pryc tak bych vas jeste rad videl

to nejsi sam..... ja zase ted neco porad resim....a jeste skola do toho no fakt mazecVata píše:ahoj všichni, jsem zase v robotě a pak jedu taky na dovču. v poslední době jsem nějak zasekanej a nemám vůbec na nic čas
hele ja to nak moc nesleduju ted nak nemam posledni doou cas. radeji mi vzdy cinknete protoze to je jistejsi. jinak jedete nekdo do pavovaHonzza píše:Mno mit auto tak bych prijelAle jestli vas tam bude vic tak se stavim alespon pokecat
EDIT: Taak zase nikdo nic jak jinak![]()
cauky jelikoz do pavova uz jedeme(-u) dnes tak to dnes nejde. teda aspon z me stranykevin píše:cauves lidi,jelikoz sem tady chvilku,tak se chci seznamit s nejakyma geckarema!nechcete dat mini srazek tenhle patek,21.9?chtel sem do pavova,ale sem v haku,tak nemuzu!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |