Opel sraz v Německém Rodingu => 01-03.06.2007
- Princ William
Opel sraz v Německém Rodingu => 01-03.06.2007
Co vy na to je to jeste celkem kousek za hranicema. Rad bych se tam jel mrknout. vice info zde ted ale nevim neumim nemecky jaky jsou tam poplatky. rekl bych ze tam maj 10 euro za stani a 3 euro za stani podle kategorii respektive modelu. myslim ze by to mohlo bejt dost inspirativni a hlavne urcite tam budou videt vymazleny karky respektive oply tak piste kdo by chtel jet respektive kldo o tom uvazuje aby jsme jim ukazali ze nejsme zadny babovky a mame sve Oply taky pekny
mapa zde
mapa zde
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Reklama
- Princ William
No tak 10 euro za auto a tomu druhemu prilis nerozumim, Fahrzeugbewertung pro Kategorie je v prekladu oceneni (vyhodnoceni) vozu podle kategorii..pak tam je v zavorce napsano " Zadne hry jednoduse jen party"......nevim..mozna kdyz se chces zucastnit tech soutezi tak davas 3 Eura za jednotlive kategorie(nejhezci airbrush, nejstarsi opel..atd...).......mozna by to chtelo nekoho, kdo uz se neceho takoveho zucastnil
- Princ William
to bohuzel nikoho neznam ale jako 10 euro predpokladam za 3dny je celkem dost slusny jinak to si jsem taky tak nak pochopil. ucvastnit souteze se nebudu tak uz abych sel skoro vymenovat kacky za eura....Pitman píše:No tak 10 euro za auto a tomu druhemu prilis nerozumim, Fahrzeugbewertung pro Kategorie je v prekladu oceneni (vyhodnoceni) vozu podle kategorii..pak tam je v zavorce napsano " Zadne hry jednoduse jen party"......nevim..mozna kdyz se chces zucastnit tech soutezi tak davas 3 Eura za jednotlive kategorie(nejhezci airbrush, nejstarsi opel..atd...).......mozna by to chtelo nekoho, kdo uz se neceho takoveho zucastnil
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
to jsem taky koukal ted jsem to prekladakl a dosel jsem na stejnou odpoved s tou nedeli. osobne bych to videl tam prijet v sobotu rano a v nedeli po tech odelovani cen jet domu. nevim chtelo by to i nakou zaverecnou jizdu po okoli ne co na to rikas dolela dobra akce... s tou snidani mas pravdu ale je tam naplano ab takze od 7 a to uz nemusi bejt tak spatny zalezi teda do kolika ji davaji...Pitman píše:A jinak to vypada na slusnou jizdu....kadej den diza a chlastani...akorat nevim kdo jim v sedm rano prijde na snidani
- Princ William
ok pokecame v milo ale ja byl jeste z bejvalim autem v rajchu se super ladakem mel jsem taky nasrano ze me ani nepustej pres hranice a byl uplnej klidek. nevim ale jelikoz nejsme nemci a ani auto neni registrovane v nemecku tak nevim jestli to musi splnovat jejich normy...... fakt nevim no do milovic to mam dal to mas pravdu takze ty to budes mit skoro stejne jako ja do milovic. ja mam jeste chalupu na domazlicku tak to bude fakt kousek......Pitman píše:Jako spatny by to bejt nemuselo....ty to mas s Plzne bliz nez do Milovic..pro me je to o neco horsi....
pak bych se taky mozna trochu bal nemeckejch fizlu....mam na aute nehomologo. kridlo tak nevim nevim....
Nejlepsi bude kdyz o tom pokecame v Milo
- Princ William
- Princ William
tak vcera jsem se vratil z Rodingu. verte nebo ne ale po tehle zkusenosti jsem se rozhodl ze u nas budu navstevoval jen vetsi srazy jako jsou milovice atp.. ne ze bych vas rad nevidel nazivo ale co bylo k videni tam to asi nikdy u nas k videni nebude byl to takovej pohodovej sraz nikdo tam noc nevychyloval a celkem jsem i neco rozumel popripade prohodil par slov nemecky. v sobotu rano jsem byl jeste dost na pochybnostech jestli mam vyrazil vzhledem k pocasi jake panovalo v zapadnich cechach no proste lilo az hruza ale nakonec jsem rekl ze jedu co doma a kdyz uz jsem byl i v tej smenarne a nakoupit jidlo tak by to byla celkem skoda nikam nevyrazit. asi mi ten den pocasi pralo a tak jsem prejel hranice a zacalo svitit slunce a po desti ani pamatka. do rodingu jsem dorazil asi tak kolem poledniho aniz bych to hledal. proste nemecky znaceni i bez mapy ci navigace ma neco do sebe oproti nasemu. skoda jen ze byla B85 v rekonstrukci a byla tam celou cestu 70 nekde i 50 v kazdem pripade jsem v rodingu prejel odbocku na opel treffen (tedy sraz) tak jsem to prejel asi o 200 metru ale pak jsem to nasel dobre a hlavne hned. no po asi 5 km od vyjezdu z rodingu po takovel uzkej asfaltce kde se vejdou tak 2 osobaky jen tak tak (mimochodem lepsi nez nektere silnice nasich I. trid) se pomalu zacinala objevoval po levek strane louka s nasi oblibenou znackou. no po projeti vjezdem (mimochodem cena 10 euro na tri dni ale i na hodinu - zalezi na kazdym jak dlouho tam chce zustat) stacilo vybrat misto kde zaparkovat. no cestou jsem jeste potkal partu cechu co jela tez do rodingu cca 8 aut (jen nahoda nijak jsem neznal) no ale pres noc tam zustala se mnou jen calibra jinak vsichni cesi jeli zpet. v kazdem pripade bylo rozhodne na co koukat pres speedstery, astry, manty, corsy, vectry, commodory, kadetty, gt jak novy tak stary po jednom kuse atp no proste mraky a mraky dokonce tam byl jeden starsi nemecky par s oplympii. no proste cca 500 oplu. naslo se i par aster g i h opc vcetne opc astra g kombi. tak asi pul na pul coupe a cabrio astra g no proste bylo na co koukal + jeste pekny pocasi. v kazdem pripade to bylo na soukromem pozemku takze i obcasna hlidka policie s bmw nemohla nic nez cekat na ty vyjizdeji ven. no proste mohle se tam jezdit i nalitej po louce coz nekteri nemci radne vyuzivali a presto nikdo nehrabal ci nejezdil rychle a nedelal kraviny jako to je na ceskejch srazech. proste uplne jina astmosfera nej je na mega akcich v cechach....... po vecerni omblidce stanu s hospodou kterej vypadal jako z octoberfestu a hudbou ktera asi odpovida zdejsim pomerum (nemeckej rock) jsem to zabalil a sel spat. rano jsem to jeste jednou prosel a udelal par poslednich fotek a vyrazil domu. na srazu delala i tricka v duchu opla i modelu. dal se tam i nechat udelat airbrush na vicko nadrze ci udelal podsviceni pristrojovky atp samozrejme i s nazornou ukazkou takze clovek vedel jakej bude vysledek. nasel se tam i stanek se svetlama a tema tuningovejma dilama na oply no proste dalo se i z ceho vybirat. no a co zaverem urcite to nebyl muj posledni sraz od nasich sousedu a pomalu stradam na dalsi srazy asi kterej se nenecham ujit je zacatkem srpna kousek za rozvadovem kde je prej udajne prihlaseno okolo 2 500 oplu. jinak srazova nalepka uz je vylepena jo a jeste z plzne to je cca 140 km jedna cesta
- Princ William