Ostatním spoluobčanům se hluboce omlouvám, ale kdo si má všechny hned napoprvé zapamatovat

Snad jsem se nikde nespletl... Kdyby jo, očekávám trest

Jooo..Neboj..To už jsem udělal před naším prvním srazemFathead píše:Slagu, ty víš tolik co jáTaky nevím kdo byli ti další tam
Ozvěte se, doplníme
Jinak pro organizátora - ještě mě napadlo, že bys mohl napsat soukromý zprávy zaregistrovaným lidem z tohoto fóra, kteří mají vyplněné bydliště Brno. Možná by to mělo větší úspěch jak lákat uplně cizí lidi s Astrama.
ale to je tuning sraz milovice tohle jsou jiny milovice ty jsou drivZigi píše:Milovice jsou az v Červnu!
Mrkni na http://www.tuningsrazy.cz/
Jo však v pohodě.. jinak došel ti od Slaga letáček?Fathead píše:Tak aspoň díky těm co vůbec odepsali, no. Teď víš, že příště jim nemá cenu psát. Byl to jen takovej můj nápad, mno..
Tak i kdyby to mělo malej ohlas,tak je to pořád lepší než žádnejFathead píše:Došel, moooc se mu povedlDark píše:Jo však v pohodě.. jinak došel ti od Slaga letáček?![]()
Povinně natisknout a dávat na astry
Můžu to v práci párkrát vytisknout, ale fakt netuším jakej to bude mít ohlas. Doufám, že se nás bude scházet čímdál víc.
vubec... z blizkaSlag píše:Milovice asi uvidíme hodně z dálky...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |