Silvestr 2009 Praha - Kemp na Korábě ( ZRUŠENO )
Silvestr 2009 Praha - Kemp na Korábě ( ZRUŠENO )
Mám možnost uspořádát pro členy klubu a jeho příznivce letošní oslavu Silvestru v Praze, a to v Kempu na Korábě http://www.nakorabe.cz/cz_main.php?view=2
Více info v přiložené pozvánce se seznámkem
Naposledy upravil(a) Defender dne 19 říj 2009, 19:41, celkem upraveno 7 x.
Mobil : 602318645
- Reklama
Re: Sivestr 2009 Praha - Kemp na Korábě
Lubo tak já se vyjádřím Je mi líto ale už jedu na hory o silvestru. Ale na vánoce přijedu na večeři může být?
Re: Silvestr 2009 Praha - Kemp na Korábě
Tak jsem o tom dnes špekuloval a ten společný oběd druhý den odpoledne je celkem nesmysl, alespoň pro účastníky Silvestru, kteří pojedou nad ránem domů do peří
Takže večerní menu by se skládalo z kuřecích řízečků, pečené kýty, kuřecích špalíčků, obložených sýrových a šunkových talířů (samozřejmě s přílohami), chlebíčků, zákusků, a co já vím co ještě (na čem se můžu s vedením domluvit na Silvestra)
Takže teď už jen, zda se to celé (při přiměřené účasti nás všech) vůbec uskuteční
Takže večerní menu by se skládalo z kuřecích řízečků, pečené kýty, kuřecích špalíčků, obložených sýrových a šunkových talířů (samozřejmě s přílohami), chlebíčků, zákusků, a co já vím co ještě (na čem se můžu s vedením domluvit na Silvestra)
Takže teď už jen, zda se to celé (při přiměřené účasti nás všech) vůbec uskuteční
Sakra to je dilema... Účast u Defendera nebo Caponeho? Já se snad rozpůlím
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Lubo tak já se taky vyjádřím.Pokud neklapnou hory s Capounama (nevím jak to pokračuje) tak jedem za tebou do stoěžaté.
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Takže půlený kakao nebude Bude kakao tak jak má být
Můžeš si mě tedy napsat na seznam
Můžeš si mě tedy napsat na seznam
Defe,
poslušně hlásím,že bundelesovi se zůčastní.
Můžeš si nás připsat do seznamu.
poslušně hlásím,že bundelesovi se zůčastní.
Můžeš si nás připsat do seznamu.
www.astradily.cz
tel. 603 734 474
tel. 603 734 474
Rozhodl jsem se toto téma ke dni 6.11. což je tento pátek ukončit a s největší pravděpodobností, a to pro minimální zájem, nepořádat tuto akci
Přece jen aby to bylo rentabilní ze strany kempu, by jsme museli obsadit min. 6-8 chatiček po párech na spaní a celkově pořádat silvestrovskou oslavu alespoň pro 25-30 účastníků, což se nepovedlo .
Tak se zřejmě uvidíme v kempu na Korábě až na tradičním jarním, tentokrát již 4tém Pražském srazu
Přece jen aby to bylo rentabilní ze strany kempu, by jsme museli obsadit min. 6-8 chatiček po párech na spaní a celkově pořádat silvestrovskou oslavu alespoň pro 25-30 účastníků, což se nepovedlo .
Tak se zřejmě uvidíme v kempu na Korábě až na tradičním jarním, tentokrát již 4tém Pražském srazu
Škoda že toto nevyšlo Ale dobrovolně se hlásím na pomoc organizace příštího srazu na Korábě, tentokrát snad již i semnou jako zůčastněným
Takže dnes jsem odvolal možnou silvestrovskou akci na Korábě a uvidíme se pohromadě na jaře na Pražském srazu
Tímto žádám módy o smazání celého tohoto topicu, díky
Tímto žádám módy o smazání celého tohoto topicu, díky