tak to musel byt riadny tupecm1lan píše:Nejaký tupec na opelclub.sk písal že hádam nepôjde k čechom na zrazJoeL píše:...jinak jsem rad, ze dojede docela dost priatel zo slovenska![]()

tak to musel byt riadny tupecm1lan píše:Nejaký tupec na opelclub.sk písal že hádam nepôjde k čechom na zrazJoeL píše:...jinak jsem rad, ze dojede docela dost priatel zo slovenska![]()
Tiež som si to o ňom pomyslelbrhy píše:tak to musel byt riadny tupecm1lan píše:Nejaký tupec na opelclub.sk písal že hádam nepôjde k čechom na zrazJoeL píše:...jinak jsem rad, ze dojede docela dost priatel zo slovenska![]()
No to neviem pokoľko to Def predával ale nevadí, ak budu pasovať hádam ich aj zoberiemAstraMan píše:m1lan: Cena by měla být teoreticky +- stejná, jako je prodával Defender
Samozřejmě že jsi Vítán i na jeden denacrux píše:Ahoj priatelia! Dá sa prísť na zraz len na jeden den? Som pracovne vyťažený a mohol by som prísť(ale velmi rad) aspoň v sobotu. Treba sa zaregistrovať??? Treba zaplatiť a koľko??
Dík za odpoveď.... acrux
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |