Předsrazík u joelproductiona - 19-20.06.2009
Re: Předsrazík u joelproductiona... 19.-20. června ! OBSAZENO !
Už jsem to tu někde psal hned po příjezdu,není to tady tak ještě jednou:
Děkujeme Joelům za pěkný minisrazík,za super gulášek,chlazené pivečko a ubytování.Bylo super a už se těšíme na září.Skuti ty nechoď s těma bombonama před školy aby jsi v září mohl jet taky.Joel junior opět pobavil kontrolou všech aut a komentářem.
Bylo super!!!
Děkujeme Joelům za pěkný minisrazík,za super gulášek,chlazené pivečko a ubytování.Bylo super a už se těšíme na září.Skuti ty nechoď s těma bombonama před školy aby jsi v září mohl jet taky.Joel junior opět pobavil kontrolou všech aut a komentářem.
Bylo super!!!
www.astradily.cz
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
Prodej nových autodílů za výhodne ceny, na Oply i ostatní značky, slevy z cen Autokelly 40%, plnění klimatizací, výměna čelních skel, montáž tažných zařízení
tel. 603 734 474
- Reklama
- Luboš X17DTL
Ja to seru, stopadesát kilometrů kvůli výměně nárazníku. A k Cobeinovi to má domů pětadvacet.Schumak píše:
Díky Cobeinovi za montáž OPC nárazníku a i Gallovi za to že mi ho přivezl. Díky chlapi.
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
tak koukám že se vám to vyvedlo až na to počasí. ale parta se sešla náramná. koukal jsem starý známý tváře.........Trdlo,Cobein,Frydex.....atd. Nooooooo jooooooooo to musel být krásný večer ale taky doufám že se tam taky něco pro mě našlo........co Trdlo????
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
Paule: To Ti vysvětlí brhy, já na to nemám odvahu, kazit ti den....
Joel: No nepsal jsem vlastně, sklerotik starej... Dík za pobyt u Tebe, bylo to super, celej tejden. Jsem dlužníkem.
Joel: No nepsal jsem vlastně, sklerotik starej... Dík za pobyt u Tebe, bylo to super, celej tejden. Jsem dlužníkem.
V září to bude v červeném obraze, bude burčák, ne?JoeL píše:Ten spunt, co tam je, je JoeL junior
...a v obraze budes...v zelenym
END
-
- Kontaktovat uživatele:
bohuzial ked som v piatok rano pozeral ten kryt tak bol nepouzitelny z dovodu toho ze tie umelohmotne drziaciky z druhej strany boli polamane neviem ci by si si to vedel opravit a nalepit tam neake druhe preto som to ani nezobral ak chces ja ti to mozem poslat take ake to je a uvidis co s tym ak by si chcelPaul píše:tak koukám že se vám to vyvedlo až na to počasí. ale parta se sešla náramná. koukal jsem starý známý tváře.........Trdlo,Cobein,Frydex.....atd. Nooooooo jooooooooo to musel být krásný večer ale taky doufám že se tam taky něco pro mě našlo........co Trdlo????
Super, že se vám to páčilo V září budou pro změnu kanci...
Frydex: Pošli účet za čistírnu... ...a příště zavírat auto (to platí pro všechny) Když Joelito vtrhne do auta, tak zůstane jen pohroma
Trdlo: Nejsi dlužníkem...já si to vybral za ten týden
Frydex: Pošli účet za čistírnu... ...a příště zavírat auto (to platí pro všechny) Když Joelito vtrhne do auta, tak zůstane jen pohroma
Trdlo: Nejsi dlužníkem...já si to vybral za ten týden
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
brhy tak to pošli a uvidím co se s tím dá dělat. mám kluka který je šikovný plastař a ten mi řekne zda to půjde či nikoliv. hodně jsem na to spoléhal že to předáš u Joela.
mail: pavel.paul.sever@gmail.com
-
- Kontaktovat uživatele:
ja viem ze hej este dnes to zoberem a poslem na adresu co si mi napisal