Odpolední kafíčko - 09.05.2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odpolední kafíčko... II (str. 4)
Lidi, srazík super... jestli jsem dobře počítal, tak nás tam jednu chvíli bylo 10-11 aut, což je na mini srazík, či odpolední kafíčko úplně super. Už se těším na Ostravu, to bude zase slezina. Fotky dodám posléze ...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
Vynikající srazík a máš fakt našlapanou tu káru.Jo ta přední Lumma a ty mlhovky z Octavie mi nedají spát,fakt pěkný počin od Cobeina a tebe.No budu to muset mít taky.Hold utáhnout opasek a šporovat a šporovatFrydex píše:Lidi, srazík super... jestli jsem dobře počítal, tak nás tam jednu chvíli bylo 10-11 aut, což je na mini srazík, či odpolední kafíčko úplně super. Už se těším na Ostravu, to bude zase slezina. Fotky dodám posléze ...
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
-
- Kontaktovat uživatele:
za dva týdny asi zase pojedu Ostravu, tak se klidně s někým zase rád sejdu
jinak účast ste měli parádní, i počasí ušlo myslim pokud bylo podobně jak tady
jinak účast ste měli parádní, i počasí ušlo myslim pokud bylo podobně jak tady
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoi, tak jsem prave dorazil. Necekal jsem takovou ucast. Jinak kdy kdo bude mit nekde uploadnute nejake fotecky ??? Hlavne bych asi stal o tu se vsemi auty.
-
- Kontaktovat uživatele:
Fotky ze srazíku - klikni Je jich jen pár, ale jsou tam všichni... nefotil jsem jak zběsilý
Další fotky má Melody, dodá je asi zítra...
Další fotky má Melody, dodá je asi zítra...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Kontaktovat uživatele:
Za to melody fotil jak o dusi
-
- Kontaktovat uživatele:
No jasně.. to byla narážka..
Moje Astrina 1,7DTi
Frydex: hezky seřazený auta a z fotek vypadají krásně čistý
Tak po malých nesnázích s vzpomenou jaké jsem si blbec tam dal heslo ( hodně špatných pokusu), mi to bloklo přístup z IP, ale už je to OK a fotky jsou tam. Tak koukněte tu: Odkaz
Jsou tam fotky i z ostatních srazu
Jsou tam fotky i z ostatních srazu
Srazik úplně peckovní. Btw. s Davidem jsme tam ještě kecali do půl osmé
Kecali nebo už jste montovali zadní lampy Irmscher? Pochlub se s fotkou co nejdříve.Skuti píše:Srazik úplně peckovní. Btw. s Davidem jsme tam ještě kecali do půl osmé
ASTRA LA VISTA
- tomis16V
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec lidi tak já byl svámi sice jen chvíli ale super dost lidí čekal jsem jen pár ale dorazilo dost aut a bylo na co koukat !!!!! jen škoda že sem pak musel odjet ale na picerce sem pak ještě byl kolem 18:00 sklukama odnás z klubu pořešit nějaké věcy !!! ale je dobrý že tady už jsou i fota atd.......těším se příště
Opel Astra G 1.8 16V
Né jenom jsme kecali, na motáž příjde až bude trochu pěkně Zatím tu je takové počasí, že nevíš jestli je zima nebo jaro, bo chvilu sněží chvilu prší a furt dookolaCOBEIN píše:Kecali nebo už jste montovali zadní lampy Irmscher? Pochlub se s fotkou co nejdříve.Skuti píše:Srazik úplně peckovní. Btw. s Davidem jsme tam ještě kecali do půl osmé
Kdo nedorazil může jen litovat.Úplně vynikající akce a poznal jsem plno skvělých lidiček,které tuze rád uvidím opět někdy,doufám že na srazu v Ostravě.No a Melody,co k němu dodat,jsem se nasmál,jak nikdy jindy.No dozvěděl jsem se alespoň od něj novinku a to,že Zafira má těžký motor Kdo nebyl,tak to asi nepochopí,ale smáli jsme se dlouho.Jo a dívat se na něj,jak se trápí s dětskou picou,tak to bylo taky něco.No co dodat,prostě poznal jsem fajn kluky,fajn holky a jejich nádherné čtyřkolé mazlíčky
Slovo,co mi zůstane hluboko v srdci OPEL
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj zafira ma tezky motor. Kua a ja tam byl jediny kdo ji tam mel. Ale melody mozna mele i ze spani, detska pizza to byl taky narez. Ale ja mu rikal at si ji necha nakrat na 4 dily bo 8 nesni.