Opel Treffen Bavorsko ( program na rok 2009 )
- Reklama
- Princ William
no tak to jsem(jsme) rádi jelikož moje znalost němčiny není nijak veliká ale taky něco prohodím ale moc toho není...... v každém případě doufám že to klapne a uvidíme se už konečně naživo (tím samo myslím astra s astrou aby to zase nebylo chápáno nějak dvojsmyslně) jsem totiž mluvka i mojí astřinky jen doufám že klapne počasí.....jen bych ještě prosil ty co zde plánují (a v tohoto tématu se neúčastní diskuze) vyrazit s náma aby mi na sebe poslali tel. kontakt. jinak se asi budeme těžko domlouvat....majky.n píše:S němčinou? Myslím, že se docela domluvím, pracuju v něměcký firmě, takže bych něco zvládnout měla
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Princ William
pokud možno tak mi všichni napište nebo zavolejte co plánujete na sraz do Zillingu tento týden vždy v podvečer......budu se těšit a tel je dole v podpisu
P.S. máte zájem dělat věčer oheň nebo ne? plánujeme pobýt sobotu a neděli ještě k tomu ohni je zakázáno dělat otevřenej oheň aspoň tak to bylo vždy.... tedy budeme u sudu jako nějaký bamácí.......si dělám srandu mám zlepšovák co se vejdě do kufru
P.S. máte zájem dělat věčer oheň nebo ne? plánujeme pobýt sobotu a neděli ještě k tomu ohni je zakázáno dělat otevřenej oheň aspoň tak to bylo vždy.... tedy budeme u sudu jako nějaký bamácí.......si dělám srandu mám zlepšovák co se vejdě do kufru
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Tak zhruba pred hodkou jsem dorazil domu Jedim slovem SUPER!!! Zazitku je hafec ale to nejspis vsechno napise Jarda ten je ukecanejsi Skoda ze nejely i ostatni co mely prijet nakonec jsme jely jen dve Astry ale i tak to bylo super,pocasi tak nejak vyslo i kdyz sem tam nejaka sprska byla ale alespon nebyl zadnej parak a rekl bych ze vse vyslo tak jak melo a doufam ze to nebyla posledni akce a ze se jeste nekam podivame
A tady par fotek
http://honzza.rajce.idnes.cz/5._Int._Op ... ngersberg/
A tady par fotek
http://honzza.rajce.idnes.cz/5._Int._Op ... ngersberg/
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- Princ William
No ukecanější možná jo ale rychlejší určitě ne.....no jsem velice rád že se vám to líbilo.....si myslím že ani zklamání bejt nemohlo....sice to byl takovej pohodovější srázek v počtu cca 300 aut ale i tak bylo jako vždy na co koukat... v každém případě bych chtěl poděkovat Honzzovi za jeho účast s jeho red Dwarfem aspoň jsem tam nebyl sám se svojí astrulkou.... v každém případě to hodnotím za jako povedenej sraz a určitě to počasí i když nesvítilo úplně sluníčko hodnotím jako výborné neboť venku se dalo sedět a večer u ohně taky nepršelo.... jediné co mi mrzí je že jsem neviděl fotbal jeliokož to bylo jediné utkání co jsme vyhráli na euru jsem si stačil i nakoupit a ve čtvrtek jsem byl opět v Chamu na nákupech a dovezl jsem si zase další časák.....mi to nedalo P.S. jen pro informaci byly tam i 4 auta ze Šwajcu......jedno jako druhý černý jako uhel fotky dodám ale teď to nestíhám P.S.II. už aby byl další sraz na kterej budeme chtít vyrazit
Myslim ze v tomdle problem nebude jel bych hned Bylo to super i ta cesta po dalnici jak zaclo prset,masakr...Princ William píše:P.S.II. už aby byl další sraz na kterej budeme chtít vyrazit
Skoda ze jsem nejel sam cestou zpatky pri 180ti mi do toho zacla kecat Katka at prej spomalim
- Princ William
je fakt že jsem jí nještě šetřil přes 180 jsem nejel i když by určitě jela ale pak už zase letí benzín ven z vejfuku a vo moc víc se nesvezeš...jinak ten ceďák na dálnici byl fakt povedenej to je snad poprvé com jsem jel na dálnic 80-90.... ale jedno se musí uznat v Česku je pěknej bordel na silnici.....zase jako vždy auto úplně čistý až na pár špinavejch kapek v zádu na nárazníku...Honzza píše:Myslim ze v tomdle problem nebude jel bych hned Bylo to super i ta cesta po dalnici jak zaclo prset,masakr...
Skoda ze jsem nejel sam cestou zpatky pri 180ti mi do toho zacla kecat Katka at prej spomalim
- Princ William
myslim že je to úplná pohoda......mít 1.4 tak jí máš stejnou nebo ještě horší a to nemluvím o tom že by si mi asi ani nestačil já ji ještě nepočítal ale bude podobná možná lepší jelikož tankuji zase plnou a to jsem jezdil i pijánko... v každém případe super srazHonzza píše:O benzinu mi nemluv Jak jsem rikal,to co mi ubylo na dalnici tak zhruba to samy mi ubylo cestou domu,ale tak co,vzdyt jednou za cas to tolik nevadi
Jinak spotreba tam a zpatky 8.1l/100km bylo to neco pres 300km,ta dalnice asi udelala svy
- Princ William
Tak se zase čas ohledně dalšího srazu v Bavorsku naplnil a tak se se ptám na kterej chcete vyrazil a případně kdo všechno by jel?
25.-27.7.2008
11. Int. Opel-Treffen des Opel Team-Pocking
94148 Kirchham/Waldstadt
11.Treffen@web.de
1.-3.8.2008
3. Int. Opel-Treffen der Opel-Freunde Bernried
94505 Bernried
www.opel-freunde-bernried.de
25.-27.7.2008
11. Int. Opel-Treffen des Opel Team-Pocking
94148 Kirchham/Waldstadt
11.Treffen@web.de
1.-3.8.2008
94505 Bernried
No tak ja bych mohl ten druhej,protoze 25.-27.7.2008 jsem jeste v praci a ten dalsi tyden mam uz dovolenou a brat si dovolenou 1den pred 3ma tydny dovoleny asi nebudu. (to si necham na Milovice kdybych nemel volno )
Tak jestli to nebude vadit jsem pro ten druhej
Tak jestli to nebude vadit jsem pro ten druhej
1.-3.8.2008
94505 Bernried
- Wurzelfleisch
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William