Mega akce Opel Astra/Zafira srazy - Ostrava 2008
- Reklama
Wau tak to je nadherna astricka malem jsem ani nepoznal ze je mojeFathead píše:Tahle se ale fakt povedla. Vypadá to jak z Need for speed nebo tak něco Paráda.
Melodi, tuhle né, tam jsou vidět jen moje ruce vzadu. Vyberte jednu z těch prvních dvou, ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
Spermin: Na jakémkoliv free hostingu je prostor 250 Mb....
Klidně mi to dones, já to někam pošlu...
Klidně mi to dones, já to někam pošlu...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Filmy mi nekdo poslete, resp. odkaz a ja to sem pak hodim at to neni na tech free serverech kde to moc dlouho nevydrzi.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dik, mam stazeno, ale hodne to cuka, to tak ma delat nebo co a jak? v pc mam kodeky vsechny potrebne...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
taky tak, je to dělané v nejvyšším rozlišení, ale na noťasu, možná proto jedině předělat na nižší rozlišení.milosh píše:dik, mam stazeno, ale hodne to cuka, to tak ma delat nebo co a jak? v pc mam kodeky vsechny potrebne...
na tu be mi filmy více cukají, ale to je dáno přenosovou rychlostí, přeci jenom jsem AMATEUR
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Zdeněk Lbc
tady je pro amateury
https://www.astra-g.cz/download.php?akce ... 18&sekce=2
https://www.astra-g.cz/download.php?akce ... 18&sekce=2
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
Video jsem zkouknul.. není zlé. Já mám první krok, hodil jsem to celé (38 minut záznamu) na DVD. Teď to musím nějakým způsobem dát do Avi, nebo Mpeg ať s tím můžu pracovat a upravovat...
Moje Astrina 1,7DTi
...ale není ani nejlepší... Dalo by se říct video o ničem...Frydex píše:Video jsem zkouknul.. není zlé.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vzhledem k tomu, kolik toho natočil, tak tam víc být nemůže... každopádně je tam víc bobové dráhy jak Aster..
Moje Astrina 1,7DTi