XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak jako tamtudy jedu jen ja a sam sebe tocit nebuduBerry píše:Záleží na tom, kudy pojedete. Jestli po starý, tak bohužel ani jeden.milosh píše:Tak mi napadlo neni nekde pobliz Melnika na trase z Prahy most ktery se podjizdi? MYslim ze by to byl super zaber vzit tu kolonu kamerou z mostu![]()
Pripadne jiny typ na filmovani tech 20 aster cestou na letiste? At mame pekne videjo
Ale jestli pojedete po Teplický dálnici a potom sjedete na Mělník tak u Spomyšle je nadchod nad silnicí kvůli nádraží. To je jediný co mě napadá..
http://www.mapy.cz/#x=132971360@y=136835264@z=12@mm=ZP

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Uz laduju fotky na web, a i video snad zpracuju do vecera - WWW.ASTRA-G.CZ zde to bude 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Foto na webu - WWW.ASTRA-G.CZ video uz striham
je to jen 5m takze to bude brzy, myslel jsem ze toho je vic 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dik, ale ty lepsi kary (G) parkovaly presne proti slunicku takze sou nektery dost presvetleny. video to nahradi 

Tak jsem se prave vratil domu ze srazu a muzu rict ze bezva srazek i kdyz jsem nejel do Podebrad do kempu ale i tak jsme si to myslim vsichni paradne uzily (i kdyz Pitman mel trochu smulu) a pocasi taky super az jsme se nejak pripalily
A kolona z Prahy taky parada

Uz se tesim na video

Uz se tesim na video

Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo, pocasi bylo super, az moc slunce a zadny mraky, asi nebudu jedinej kdo ma spalenej gesicht a ruce, nastesti jsem nemel kratasy
Jinak zdravim Jardu, navstivte jeho novy web www.princ.cz

Jinak zdravim Jardu, navstivte jeho novy web www.princ.cz

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To nebyl spravnej web, se ho zeptejHonzza píše:Hmm tak Jarda ma i svoji firmu,ze se mi za tech nekolik hodin co jsme spolu jely ani nepochlubil![]()
![]()

Video uz mam probiha upload ma to skoro 50MB, ale myslel jsem ze toho je vic nez 4minuty, no neva, kadopadne jsem tam nedelal zadny efekty ani nedaval music je to jak to bylo toceny proste. Takze co nejdriv to bude na portalu

Tady jsou nejaky dalsi fotky,moc jsem nefotil pac jsem pocital s tim ze ty fotky tady budou a stejnak bychom mely vsichni stejny
a jak na ne koukam tak jich je malo a jeste k tomu jsou nejaky...takovy...divny...
http://www.ukazto.com/?id=5505258&klic= ... &overall=1

http://www.ukazto.com/?id=5505258&klic= ... &overall=1
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW