Chromové rámečky/obroučky topení
Chromové rámečky/obroučky topení
Ahoj, zdravím vás, jsem tu nový, a šťastným majitelem astry, zatím se tu moc neorientuji . Sháním chromové obroučky okolo ovládání topení, viděl jsem to na nějaké fotce, moc se mi to líbilo, mám i chromové kličky od dveří, tak se to tam snad bude vyjímat ještě víc, máte je někdo ? popřípadě fotku ? Prodávají se i obroučky kolem budíků v přístrojovce ? Za odpovědi díky, LiTe - Jirka
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Stačí použít funkci "hledat" v záhlaví.... https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 53&start=0
Ale myslím že na netu toho je dost v autodoplňkách a podobně..
Ale myslím že na netu toho je dost v autodoplňkách a podobně..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
viz tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 435#110435 sis to vlákno asi moc nepřečetl co,
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
Proboha To se nelepí... jak to tam bude pak vypadat až se ti v autě udělá 60° na slunku ? Podívej se co jsem psal v tom odkazu co tu dal Mike.S ....
Moje Astrina 1,7DTi