mračítka

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
muna

mračítka

Příspěvek od muna » 19 čer 2008, 11:53

sím sím malý dotaz :roll: jak jste přidělávali mračítka? nechci zničit světla nějakým brut. lepením ale zas aby to drželo :roll: a lak? asi nechat namíchat do spreje ne ? dává se nějaký podklad? pardon to už jsou vlastně 3 dotazy :D
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger

https://www.astra-g.cz/galerie/muna/

Reklama

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 19 čer 2008, 12:36

Takže mračítka odmastit pokud je máš plastová, tak základ na plasty, na to plnič, na něj barva popřípadě lak pokud máš metlu...a já je přidělal oboustranou lepící páskou a drží perfektně a když to někdy budu chtět sundat půjdeto aniž bych zničil světla a mračítko..jen zruším tu oboustranku :wink:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 19 čer 2008, 12:40

No já asi tak před rokem jsem jednomu kámošovi lakoval mračítka... Odmastil jsem a dal cca 3 vrstvy namýchané barvy v sprey. Barva drží dodnes bez sebemenšího odloupnutí apod ( a na autě byly i přes zimu ) :wink: ... Pokud to uděláš pečlivě, tak se tímto vyhneš loupání barvy ( viz můj případ u prahových nástavců :arrow: Tam kde jsem to odfláknul, tak tam se barva loupe neustále )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

muna

Příspěvek od muna » 19 čer 2008, 12:48

diky , ta páska mě taky napadla a je to asi nejlepší řešení jak neublížit světlům jen jestli to neuletí třeba v myčce :roll: nezkoušel si ?
Zafira Elegance 1.8 16V - klima, 4X airbag , el. okna + zrcátka, nast. sedadlo řidiče, ABS + TC alarm + central DO + paeger

https://www.astra-g.cz/galerie/muna/

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 19 čer 2008, 13:38

jasný, že sem byl s tím v mičce a u mě dobrý drží..měl jsem to i na kadettovi kdysi a nikdy sem neměl problém s tím aby drželi

ladik99

Příspěvek od ladik99 » 10 říj 2008, 20:39

Možná budu mít blbou otázku,ale když koupíš mračítka ve slušným obchodě neměla by u toho být nějaká motážní sada nebo aspoň dobrý návod jak na to.Můj názor.

Odpovědět