Krúžky okolo budíkov
-
Krúžky okolo budíkov
Na ebay.com som našiel krásne krúžky okolo budíkov. nevie niekto poradiť, ako ich kúpiť. mzslím, že by mali o ne viac ľudí z fóra záujem
Opel Signum, 2.8 V6 Turbo, 230 PS
- Reklama
Tak nejdriv se koukni jestli ti to vubec poslou do CR/SR....
Pak se musis kouknout na zpusob platby. POkud je to na dobirku tak je to docela dobry, ale vetsinou se jim do CR moc posilat nechce bez penez na uctu, takze v tom pripade se musis zaregitrovat v tzv. PayPallu a poslet jim prachy. Pak ti poslou zbozi...
Pak se musis kouknout na zpusob platby. POkud je to na dobirku tak je to docela dobry, ale vetsinou se jim do CR moc posilat nechce bez penez na uctu, takze v tom pripade se musis zaregitrovat v tzv. PayPallu a poslet jim prachy. Pak ti poslou zbozi...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
hele mrkni třeba sem http://www.aukro.cz/item292397477_alu_r ... nault.html
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Re: Krúžky okolo budíkov
tyhle krouzky prodavaji i na ceskym internetovem tuningovem obchode , podivam se kde jsem to videl pak jsem hodim odkaz uz to mam
http://www.e-tuning.cz/product_info.php ... b2e17d37cd
tady o par korun levnejsi http://www.tuningsamolepka.cz/new.php3? ... smeno=opel
-
kruzky okolo budikov
dik vsetkym za odpovede. su tie ramecky take, ake su na tom ebay, lebo na tych fotkach to nie je dobre poznat. ja nechcem tie obycajne tenke kruzky okolo budikov, mne sa lubia taketo masivne, tie su o dost lepsie, ako tie tenke. viete ake myslim?
-
- Kontaktovat uživatele:
Já vím jaké myslíš, ale na českých stránkách jsem je neviděl prodávat. Jen ty tenké, já je mám z autodoplnky.cz za 700,-
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
kruzky okolo budikov
som rad, ze vies ake myslim, ze su pekne? ani ja som ich tu nenasiel. asi ich budem musiet kupit cez to ebay.com. pacia sa mi zo vsetkych najviac.
- CharliCZek
-
- Kontaktovat uživatele:
V Pohodě to zvládneš doma. Jediné co potřebuješ je TORX 20 aby si povolil šroubky okolo budíků. 4+2. Jak se nasazujou kroužky přímo na plast je nakresleno na obálce těch kroužků ...
Moje Astrina 1,7DTi
- CharliCZek
-
- Kontaktovat uživatele:
eeh.. no asi nástroj na povolení šroubků... vypadá jako křížový, ale je hvězdicový a říká se mu torx ... velikost 20
Moje Astrina 1,7DTi