chromové kryty zrcátek
chromové kryty zrcátek
zdravím všechny co si rádi zkrášlují své miláčky,tak jsem dodal své barušce další chromový doplněk,kryty zrcátek,nevím jaký názor kdo bude mít,ale v kombinaci s mojí barvou mocinky hezké,vypadá to kouzelně,byl jsem upřímně překvapený,jak dobře tyto kryty pasují,až budou fotky mohu ukázat,tak zdary všem.
- Reklama
Tak to jsem tedy zvědaví. Já mám stříbrnou Astru a rád bych viděl, jak to bude vypadat. Když se mi to zalíbí, tak bych potřeboval vědět, kde a za kolik si je koupil?...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
zdravím tě,nevím jak rychle se zadaří fotky dodat budu se snažit,přesto ti poradím,koupené to je přes internet www.ituning.cz pak klikni na tento odkaz,najdi si ghrom program,tam je již rubrika kryty zrcátek, až si najdeš astra g tak je tam stříbrná metal jako mám i já a je vyfocená s chromovýma krytama,jde ten obrázek i zvětšit,ale věř je to pěkný,jinak cena je 850 kč,mají to nejlevnější co jsem je viděl,mají tam ostatně velkou nabídku všeho ke zkrášlení vozu,a hlavně ten co tě kontaktuje telefonicky jezdí na srazy,je to asi tuningový fanda,sám říkal že jede ted i do Příbrami,mám i telefon jestli budeš chtít,jisté je,že mají fakt slušné ceny.promin,vlastně nemusíš nic hledat stačí tento odkaz,jsem si to neuvědomil.SyncMaster píše:Tak to jsem tedy zvědaví. Já mám stříbrnou Astru a rád bych viděl, jak to bude vypadat. Když se mi to zalíbí, tak bych potřeboval vědět, kde a za kolik si je koupil?...
Ahoj. Díky moooooooc. Kouknul jsem na ně a musím řici, že jsou opravdu pěkné. Ještě se porozmyslím a uvidím. Ještě jednou díkypepca píše:zdravím tě,nevím jak rychle se zadaří fotky dodat budu se snažit,přesto ti poradím,koupené to je přes internet www.ituning.cz pak klikni na tento odkaz,najdi si ghrom program,tam je již rubrika kryty zrcátek, až si najdeš astra g tak je tam stříbrná metal jako mám i já a je vyfocená s chromovýma krytama,jde ten obrázek i zvětšit,ale věř je to pěkný,jinak cena je 850 kč,mají to nejlevnější co jsem je viděl,mají tam ostatně velkou nabídku všeho ke zkrášlení vozu,a hlavně ten co tě kontaktuje telefonicky jezdí na srazy,je to asi tuningový fanda,sám říkal že jede ted i do Příbrami,mám i telefon jestli budeš chtít,jisté je,že mají fakt slušné ceny.promin,vlastně nemusíš nic hledat stačí tento odkaz,jsem si to neuvědomil.SyncMaster píše:Tak to jsem tedy zvědaví. Já mám stříbrnou Astru a rád bych viděl, jak to bude vypadat. Když se mi to zalíbí, tak bych potřeboval vědět, kde a za kolik si je koupil?...
zdravím,já nevím jestli jsi koukal na moje auto v galerii,já tam mám totiž chromové kliky na dveřích,podložky pod spz,masku s chromovou lištou,boční blinkry,víčko nádrže,no a ty zrcátka to byla třešínka.tak zdary,jinak nemáš zač,jsem zvědavý jak se rozhodneš,jestli jedeš na sraz do Milovic tak to taky uvidíš,ted jedině album a galerie.SyncMaster píše:Ahoj. Díky moooooooc. Kouknul jsem na ně a musím řici, že jsou opravdu pěkné. Ještě se porozmyslím a uvidím. Ještě jednou díkypepca píše:zdravím tě,nevím jak rychle se zadaří fotky dodat budu se snažit,přesto ti poradím,koupené to je přes internet www.ituning.cz pak klikni na tento odkaz,najdi si ghrom program,tam je již rubrika kryty zrcátek, až si najdeš astra g tak je tam stříbrná metal jako mám i já a je vyfocená s chromovýma krytama,jde ten obrázek i zvětšit,ale věř je to pěkný,jinak cena je 850 kč,mají to nejlevnější co jsem je viděl,mají tam ostatně velkou nabídku všeho ke zkrášlení vozu,a hlavně ten co tě kontaktuje telefonicky jezdí na srazy,je to asi tuningový fanda,sám říkal že jede ted i do Příbrami,mám i telefon jestli budeš chtít,jisté je,že mají fakt slušné ceny.promin,vlastně nemusíš nic hledat stačí tento odkaz,jsem si to neuvědomil.SyncMaster píše:Tak to jsem tedy zvědaví. Já mám stříbrnou Astru a rád bych viděl, jak to bude vypadat. Když se mi to zalíbí, tak bych potřeboval vědět, kde a za kolik si je koupil?...
Na foto se teď kouknu... Na sraz bohužel nepojedu, protože Astřička není moje.... Je otce a já jen na ni kupuji tuning
Cau Pepco. Tak jsem se kouknul na ty fotky a musim říci, že se mi zamlouvá. Kdybych měl svoji, tak na ni určitě dám do chromu rámečky kolem spz a možná kliky a zrcátka,nebo bych dal do barvy vozu kryty stěračů, lištu na dveřích a práh. Ale dal bych si jiný výfuk a převlek zadního nárazníku, aby ten zadek nevypadal, že je vysoko. Ale jinak se mi líbí. Táta má taky stejnou barvu na Astře. Ale já momentálně budu nejdříve vzhledově vylepšovat interiér, pak jednu drobnost na motoru a nakonec exteriér.
Každý má jiný vkus.... v tom určitě souhlasíš. Jo a omlouvám se ti za to nedorozumění v sekci auto-hifi.manli2 píše:no nevim mě se to moc nelíbí... ale dejte si tam co chcete
zdravím,jo jo chápu tě,ale ono to je o penězích,však víš,je jasný,že bych dal pod nárazník ten difuzor,výfuk by byl uzavřený,také stříšku,decentní křídlo,ale kde brát a nekrást,musí se pomalu,ty stěrače již také nejsou púvodní,co se vnitřku týče,tak také chromové doplnky,rohože,rámeček kolem řadičky,madlo ruční brzdy,chromové,ještě bych rád tu přístrojovku,ale zase kačky,jinak jsem tam dával i loketní opěrku,vše je decentní,žádný drastický zásahy neplánuji,a co ty interiér?co vlastně plánuješ?jinak nikomu neberu jeho názor,je to věc vkusu,a ten máme každý jinej,málokdo se shodne,to je normál,beru to v pohodě.SyncMaster píše:Cau Pepco. Tak jsem se kouknul na ty fotky a musim říci, že se mi zamlouvá. Kdybych měl svoji, tak na ni určitě dám do chromu rámečky kolem spz a možná kliky a zrcátka,nebo bych dal do barvy vozu kryty stěračů, lištu na dveřích a práh. Ale dal bych si jiný výfuk a převlek zadního nárazníku, aby ten zadek nevypadal, že je vysoko. Ale jinak se mi líbí. Táta má taky stejnou barvu na Astře. Ale já momentálně budu nejdříve vzhledově vylepšovat interiér, pak jednu drobnost na motoru a nakonec exteriér.
-
- Kontaktovat uživatele:
zdravím,to jsi nedala ten správný typ,já tam měl u nich objednaný boční blinkry,a ty kryty zrcátek,blinkry jsem dostal po třech urgencích až za měsíc,a kryty zrcátek by došly až po měsíci a půl,ty jsem již odmítl,protože jsem je našel na ituningu,jednak levnější ale hlavně žádné se připomínání,zboží došlo během týdne,nevím proč si někteří prodejci dovolí psát dodání zboží do pěti dnů,a pak je obvoláváte,píšete emaily,a stále slyšíte ano do týdne určitě,je z toho objednávka trvající více než měsíc,chce to určitě prohédnout více nabídek,né každá se snaží vyhovět co nejlépe ve svůj prospěch,já bych se již na ně neobrátil,tato zkušenost stačí,jedno zboží dva různí prodejci kteří ho nabízí,každý jinou cenu a hlavně ochotu a rychlost vyhovět,možná máme každý jinou zkušenost,tak to bohužel chodí.xpolstarekx píše:kdyztak je maji i na http://www.reviloshop.cz
No.... já na motoru plánuji : nový filtr do boxu ( jen papírový, protože co jsem slyšel, tak na tyto motory je zbytečné dávat nějaký sportovní, protože vše už řídí počítač, takže to není znát na výkonu tak, jako u starých motorů ) , nový tlumící prvek, co je přidělaný k kapotě ( to jen kvůli vzhledu, ale zatím jsem byl na jednom vrakovišti a tam to bylo jestě více zrasované, než mám já ) , plasty u motoru jsou už stříknuté, takže vypadají mnohem lépe, než když byla Astřička koupená a také je dána směs do oleje, aby byl motor o něco více tišší ( a opravdu to pomohlo )pepca píše:zdravím,jo jo chápu tě,ale ono to je o penězích,však víš,je jasný,že bych dal pod nárazník ten difuzor,výfuk by byl uzavřený,také stříšku,decentní křídlo,ale kde brát a nekrást,musí se pomalu,ty stěrače již také nejsou púvodní,co se vnitřku týče,tak také chromové doplnky,rohože,rámeček kolem řadičky,madlo ruční brzdy,chromové,ještě bych rád tu přístrojovku,ale zase kačky,jinak jsem tam dával i loketní opěrku,vše je decentní,žádný drastický zásahy neplánuji,a co ty interiér?co vlastně plánuješ?jinak nikomu neberu jeho názor,je to věc vkusu,a ten máme každý jinej,málokdo se shodne,to je normál,beru to v pohodě.SyncMaster píše:Cau Pepco. Tak jsem se kouknul na ty fotky a musim říci, že se mi zamlouvá. Kdybych měl svoji, tak na ni určitě dám do chromu rámečky kolem spz a možná kliky a zrcátka,nebo bych dal do barvy vozu kryty stěračů, lištu na dveřích a práh. Ale dal bych si jiný výfuk a převlek zadního nárazníku, aby ten zadek nevypadal, že je vysoko. Ale jinak se mi líbí. Táta má taky stejnou barvu na Astře. Ale já momentálně budu nejdříve vzhledově vylepšovat interiér, pak jednu drobnost na motoru a nakonec exteriér.
na interiéru plánuji : potahy sedadel, tuning řadičku, možná jiné rádio ( ale zatím jsem plně spokojen s CAR 400, protože hraje opravdu bezvadně ) , sportovní pedály, podsvětlení všech přístrojů do modré barvy, možná polep interiéru a polepy budíku, manžeta řadící páky a manžeta ruční brzdy + madlo ruční brzdy je již namontováno
na exteriéru plánuji : štříknout prahy, kliky a boční lištu na dveřích do barvy vozu, zadní tuningový převlek nárazníku ( protože z zadu vypadá Asřička trochu vysoká ) , laděný výfuk, protisluneční folie na čelní sklo, možná folie na okna L BLACK ( ty nejméně zatmavené, protože skla jsou od výroby tonovaná ) + litá kola ( jen když budou nějaká pěkná v slevě, ale určitě koupit letní pneumatiky ) + přední tuningový nárazník
Tam, kde je napsáno možná, tak to by se kupovalo jen v případě, že bych něvěděl, co s penězma.... takže v celku tam, kde není napsáno možná, tak toho až tak moc nená a ty položky nebudou až tak drahé.
Až se naučím sem dávat Foto a až Astřičku vyfotím, tak je sem určitě dám. Ale jak říkáš.... vše je jen o penězích a tuning nebyla nikdy levná záležitost.
Takže tento celý článek je jen vlastě o představé, co vše by jsem dal na auto.