Ofuky ano nebo ne ?
Ofuky ano nebo ne ?
Ahoj všichni. Nevím jestli se to tu probíralo, nicméně bych měl jeden dotaz pro znalé věci. Ofuky - jsou k něčemu nebo je to jen taková frajeřinka. Zajímají mne Vaše případné zkušenosti - má cenu je kupovat ? Díky všem ahoj.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- Reklama
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
No ja som montoval deflektory na služobnej fabii a tiež sa spúšťajú same od seba dole. Dobre mi to lezie na nervy, hlavne keď prší. Motorček cíti odpor pri zatváraní a okno sa otvorí. Asi si myslí že je tam dakoho rukaPIKI píše:Tak som ich nahodil a slape to tak keby motorcek nevladal tak sa spusti okno spat.Zatial ok. DIKZdeněk Lbc píše:Za 2 roky a cca 3 měsíce se nic špatnýho s motorkem nestalo. Chodí to normálka.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych je nedaval, prijde mi to jako doplnek z 80-tych let.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mně teda nepřijdou, jako doplněk z 80-tych let, ale jako praktická věc....milosh píše:Ja bych je nedaval, prijde mi to jako doplnek z 80-tych let.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
A já klimošku a na ofuky nedám dopustit.Když jedu mám rád pootevřený okno a s ofuky pak tolik netáhne.synologic píše:milosh píše:Ja bych je nedaval, prijde mi to jako doplnek z 80-tych let.
Připojuji se. Ofuky NO NO NO.
A jestli máš klimošku, tak jsou ofuky zbytečný.
Ofuky JO JO JO JO JO
A když jsou nový a zavíráš tak musíš postupně.3-4 zavření a časem si to sedne.Mě to teď chodí v poho.
Mám je také na Zafirce na všech 4 oknech a jsem spokojen. Při montáži jsem trochu namazal třecí plošky silikonem a pak když si sedly podle potřeby je po nějakém dření. Mám HEKA a líbí se mi to s tím. To je každého věc. Funkčnost proti větru je ověřená a i když zaprší tak si okno můžu nechat pootevřený. V létě je to super. Nechávám jen škvírky na odvětrání a paráda.
Zafira 1.8 16V – 92 kw Elegance model 2002 super metla