Mlhovky v originál nárazníku.
Mlhovky v originál nárazníku.
Mám dotaz.Nechají se do originálního předního nárazníku zabudovat mlhovky?Mám dojem,že na některých fotkách je vidět,že kolegové astráci mají dodělané mlhovky na origoši nárazníku.Pokud to lze provést,má někdo radu a tip jak to provést???Díky
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- Reklama
V narazniku zo zadu je drziak na hmlovky a kabelaz... pozhanaj hmlovky a do narazniku treba na nich vyrezat dieru.... ono je tam zblizka aj vydno kde treba rezat.. hmlovky prichytis na drziak, zapojis kable a musis este do ovladania svetiel na miesto kde su predne hmlovky pripajkovat mikrospinac presne taky aky je na zadnu hmlovku... ten nehybni vypinac sa da prerobit aby pekne fungoval ... myslim ze sa neako odblokuje a doplni pruzinka... presne som to neskumal ale niekde sa pisalo ze to funguje a je to...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
Ty jsi prostě sqělej....... díky...vyzkouším
Má Astra G
Má Astra G
Došli ti peníze????Maranelo píše:V narazniku zo zadu je drziak na hmlovky a kabelaz... pozhanaj hmlovky a do narazniku treba na nich vyrezat dieru.... ono je tam zblizka aj vydno kde treba rezat.. hmlovky prichytis na drziak, zapojis kable a musis este do ovladania svetiel na miesto kde su predne hmlovky pripajkovat mikrospinac presne taky aky je na zadnu hmlovku... ten nehybni vypinac sa da prerobit aby pekne fungoval ... myslim ze sa neako odblokuje a doplni pruzinka... presne som to neskumal ale niekde sa pisalo ze to funguje a je to...
Má Astra G
Má Astra G
Ja napriklad nemam hmlovky ale vsetko potrebne na narazniku mam... Co sa tyka servisu kde ti povedali ze za dorobenie hmloviek ruku do ohna nedaju tak na to by som sa nespoliehal... To co mne povedali v Košiciach v origo OPEL predajca a servis, ze k hmlovkam treba ... RIADIACU JEDNOTKU ZA 30000SK aby to islo... Povedal som mu co si o tom myslim a ze su dobre vymlety a isiel som prec... Uz fakt nevedia ako na ludoch zarobit... A pritom kamos co ma servis uz 3 oplakom dorabal hmlovky a vsetko funguje ako ma... dokonca aj niekdo na tomto fore to ma dorobene.. Takze tak s tymi radami z origo servisov... su tam sami dementi co ti len povyberaju suciastky z auta...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti