Červené budiky na Astre

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Maranelo

Červené budiky na Astre

Příspěvek od Maranelo » 13 úno 2007, 21:47

Menil som podsvietenie palubovky a pripajam par fotiek. Niektore su malo ostre, ine vidno pekne.. ved posudte... Ak by mal niekto zaujem a je z KE alebo okolia možem mu zmenit podsvietenie... Cez den klasika a aj ked sa zapnu svetla, vecer to uz vidno takto. taktiez mam zmeneni aj info displej. sice teraz je zeleni ale ide tiez na cerveno. :) Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 13 úno 2007, 21:57

:shock: tak to je supr prácička,jsi opravdu šikula :wink: smůla,je to z ruky,ale já jsem stejně na modrou barvu :wink: ale to by byl detail,opravdu šikovné,jak složité je výrobní tajemství??jen jsem zvědavý,přiznávám stejně bych to sám nezvládnul. :D

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 13 úno 2007, 22:04

Tak to je hodne good, lepsi nez modry (ty moc svitej), na kolik to vyslo kc a prace?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 14 úno 2007, 09:56

kdy prijdes? potrebovala bych to taky udelat :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 14 úno 2007, 16:25

milosh píše:Tak to je hodne good, lepsi nez modry (ty moc svitej), na kolik to vyslo kc a prace?
No jak se to vezme ze modry moc svitej :wink: . Mě osobně hodně nesvítí i když je mám na maximum... defakto bych to mohl porovnat jako když bych dal původní na polovinu intenziti svítivosti, tak u me je mam na plno ty modry a sviti to naprosto stejne
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 16:45

:lol: kolik času ti to vlastně zabralo? :D

Steven

Příspěvek od Steven » 14 úno 2007, 17:16

jéé, to chci taky!
nebyl by nějaký návod? :)

kafik

Příspěvek od kafik » 14 úno 2007, 17:17

cauko dobre dobre odkial si presne ja som zo Sene
Opel Astra 1.2 16V,3dv.,4xairbag,posilnovac riadenia,ABS,stresne okno,85000km,hudba Sony,12"subwoofer Magnat,zosik Sony Xpold,,R15 Artec RH Cup,magmarot

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 17:46

:wink: to vypadá,že by sis mohl vzít dovolenou a vyrazit do větších měst v Čechách,na Slovensku,zájemců o tvé služby se najde dosti,vem to po krajích,vždy patřičné velké město,určitě se dostavíme. :D :wink:

Marky

Příspěvek od Marky » 14 úno 2007, 17:50

Neni lepsi vylakat Maranela na nejaky sraz a tam muze od patku do nedele pracovat :wink: . Ti sikovnejsi by se mu divaly pod prsty a mohli by si auto predchystat, aby nemel tolik prace :D .

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 17:52

:wink: také řešení,tak jak se rozhodne? :D :D

Maranelo

pre všetkých

Příspěvek od Maranelo » 14 úno 2007, 18:51

Dakujem Vám velmi pekne, som rád že sa vám to páči. Co sa týka farieb, tak mal som to odskúsane aj na žltej, zelenej a vyzeralo to super. Da sa to hodiť takmer do každej, len neviem este ako by to na iných farbach vyzeralo. Ked zmenim aj ten stredovy displej foto dohodim.. Co sa tyka prace je to cca. tak na hodinku aj z demontážov a montažov budikov. Cena velmi dobra... :D ako pre Vás 500Sk... Čo vy na to? myslim ze celkom dobra... Vyrobny figel zatial neprezradim :D ... Ja som pri tom trochu maturoval kym som prisiel na system... ale teraz max. hodinka prace vseho vsudy... Ja som az z Košíc takze trochu daleko k Vám všetkým, mozno sa fakt stretneme niekedy na zraze a nie je problem to urobit aj tam... :D

Akurat Kafik to ma ku mne na skok :D
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti

pepca

Příspěvek od pepca » 14 úno 2007, 18:55

:D tak to je opravdu kousek :D holt je to nereálné :wink:

milode
Tajemství???

Příspěvek od milode » 14 úno 2007, 19:08

Především ti chci pochválit tvůj výtvor.Ovšem nechápu,proč to nechceš prozradit a děláš s tím takové obštrukce.Jako by ti vadilo,že například v Aši bude jezdit Astra s modrými budíky,nebo v Plzni atd.Pochopím,kdyby jsme byli všichni z Košic...ale když jsme roztroušení po celé republice,respektive republikách.Jinak ať se ti daří.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 14 úno 2007, 19:12

Tak tohle je fakt luxusní práce. Prozraď nám návod, slibujeme, že dál než za hranice tohoto webu ho šířit nebudeme. 8)
END

Odpovědět