Ahoj,
na ebay sem nahodou nasel tento set a psal sem borci jeslti ma i bilou verzi. Chci si udelat komplet osvetleni v bile...ta modra je moc casta
Mate nekdo zkusenost s podobnym setem? Nebo si mam nakoupit neco po kouskach???
http://www.ebay.com/itm/190407720754?ss ... 1497.l2649
Diky
Barva budiku a interieru
Barva budiku a interieru
Soukromé: Opel Astra Bertone Coupe 1,8 16V 2003
Pracovní: Opel Astra Caravan 2.2 2004
Pracovní: Opel Astra Caravan 2.2 2004
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barva budiku a interieru
já mám v budících, midu a v ovladačích na ofuk a topení bíle smd pásky... do ovladače světel je potřeba jedna klasická led dioda a pak přizpůsobit ještě něco na zbytek toho ovladače, kde je to rozvedené plastem (ovladač světel ještě udělaný nemám..) tohle řešení vyjde na pár korun...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud chceš dobře poradit nedávej si modré podsvícení na LCD displeje. ve dne nic neuvidíš....
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
martasku a ve dne ti potrebujes osvetleni displeje??ja ne a mam podrou zarovku v displeji a vydim jej krasne.Zalezi i jaka zarovka to je.
Jinak je tady tema osvetleni interieru tam najdes vse co potrebujes musis hledat
Jinak je tady tema osvetleni interieru tam najdes vse co potrebujes musis hledat
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kupoval jsem jen podsvícení TIDu a podsvícení a podsvícení ovladače světel....
Na TID super...až na to, že to jsou dvě obyčejné broušené diody....nicméně to svítí rovnoměrně, ale za jasného počasí opravdu nic neuvidíš...(né že neuvidíš podsvícení...neuvidíš nic...prostě nečitelné)
Na podsvícení ovladačů světel je to tišťák osázenej SMD diodama..nějak jsem nepřišel na to co tim chtěl básník říci a jak a kam to tam namontovat...nakonec stačilo místo žárovky naletovat modrou diodu a svítí to super...
Sečteno,podtrženo....vyhozené peníze...diodu si vybrousíš doma a ten tišťák je nepoužitelnej....pokud ho najdu...klidně ho daruju
Kdybych věděl co přijde..tak bych to neobjednal...
Na TID super...až na to, že to jsou dvě obyčejné broušené diody....nicméně to svítí rovnoměrně, ale za jasného počasí opravdu nic neuvidíš...(né že neuvidíš podsvícení...neuvidíš nic...prostě nečitelné)
Na podsvícení ovladačů světel je to tišťák osázenej SMD diodama..nějak jsem nepřišel na to co tim chtěl básník říci a jak a kam to tam namontovat...nakonec stačilo místo žárovky naletovat modrou diodu a svítí to super...
Sečteno,podtrženo....vyhozené peníze...diodu si vybrousíš doma a ten tišťák je nepoužitelnej....pokud ho najdu...klidně ho daruju
Kdybych věděl co přijde..tak bych to neobjednal...