vstrikovace benzinu
vstrikovace benzinu
Pánove měl bych dotaz ohledně jiních vetších vstřikovaču má to někdo odskoušené a dával z vás někdo štelovatelny regulátor tlaku paliva?mam motor z22se
- Reklama
Re: vstrikovace benzinu
Myslím že nikto, nahodiť to môžeš , vstreky majú nejakú rezervu ale zhánal by som vačšie . napr zo saabu pasuju
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Ze sabu nedavej, dej z silnější motoru te same autombobilky, zkus jestli ti budou pasovat z Z20LET .. kdyz ne tak se koukni na ebay .. tam je spousta alternativ od dobrejch firem ale presne ti nereknu .. vzdy tam pisou na jakej motor ty vstřiky pasujou .. ja konkretne mam motor Z20LET a budu davat vstřiky z Z20LEH ... s tema vstřikama udelas v pohode 450 koní takze jsou silne naddimenzovane a jsou halvne silnejsi jak ty z meho Z20LET. .. zkus treba tohle procihnout a počíst... nejvice takvejhlech uprav se nachází v zahraničí .. konkretně ja čtu anglickej web ... http://www.astraownersnetwork.co.uk/ a tam najde upraveny mašiny co maj treba 600 koní a lidi jsou ochotní ti rozepsat urpavy do posledních sroubku a komunikjou a poradje vrele a normalne ne jako tadykde se dozvis basnicky a inforamce lidi od kompu namisto od zkusenej lidi co s tim v praxi delaj
Jinak počítej s tím, že když daš jiný vstřiky tak bez upravy mapy toho moc nepoznas
Hodně štěstí
Jinak počítej s tím, že když daš jiný vstřiky tak bez upravy mapy toho moc nepoznas
Hodně štěstí
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
Basnicky, ne vsechno i na zahranicnom webe je zarucena svata pravda toto forum je v provom rade zamerane na beznych uzivatelov a nie na navody a performance projekty . a nie ze vymenov strekov bez upravy mapy toho moc nepozna, nepozna vobec nic lebo budu striekat tak ako tie slabsie ...A tym padom treba robit s RJ, a upravovat tovarensku rj je blbost, tak najlepsie kupit motec alebo v lacnejsom pripade a na taketo vozenie sem tam an okruch staci aj MASTER Ignition.
a btw zo saabu sa davaju uplne bezne saab ma 2.3 t a vstreky maju rezervu hodne...
a btw zo saabu sa davaju uplne bezne saab ma 2.3 t a vstreky maju rezervu hodne...
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P