Sportovní pružiny -2cm snížení,mám do toho jít?
Sportovní pružiny -2cm snížení,mám do toho jít?
http://www.agauto.sk/cz/detail/sportovn ... 18383.html
ja vim psal sem že dolu nepujdu ale když už sem zustal jen u 15'' kol a dam tam podložky at vic trčí myslel sem že by nebylo na škodu to snížit aspon trošku no 2cm by mě stačily samozřejmě bych koupil k tomu i nové tlumiče ale seriove,,,
ja vim psal sem že dolu nepujdu ale když už sem zustal jen u 15'' kol a dam tam podložky at vic trčí myslel sem že by nebylo na škodu to snížit aspon trošku no 2cm by mě stačily samozřejmě bych koupil k tomu i nové tlumiče ale seriove,,,
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
Re: Sportovní pružiny -2cm snížení,mám do toho jít?
muj pocit je ze na 15 by to bylo u zemi a vypadalo by to pekne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
dik za nazor taky myslim ty 2cm bohatě stačí už tak sem ve předu nízko a v zadu mám výfuk moc nízko,tímto trochu zlepším jizdni vlatnosti ale nemusim se bat retarderu..
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
retarderu se bojim i kdyz to snizene nemam
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
ja mam zas pocit, ze na 15" to bude u zeme uplne stejne o 2cm, jako na 17" treba
a za me 2 je malo
a za me 2 je malo
alo tobe se zda vse malo
nj když tam amš ten opc bumper ten je moc nizko
alo jasne no kdyz bude met i s gumou stejny prumer ,myslel sem ze kdyz nebudou vetsi kola mohlo by to tomu trosku dodat stavu opticky
a je to malo vim ale zas na tech 15 kdybych to snizil vic by to opticky asi nic moc to chce uz vetsi kola no...
alo jasne no kdyz bude met i s gumou stejny prumer ,myslel sem ze kdyz nebudou vetsi kola mohlo by to tomu trosku dodat stavu opticky
a je to malo vim ale zas na tech 15 kdybych to snizil vic by to opticky asi nic moc to chce uz vetsi kola no...
sem holt postizen
ne vis, prijde mi dat takovy prachy za 2cm trochu zbytecne... abys pak zjistil, ze chces jeste niz
ne vis, prijde mi dat takovy prachy za 2cm trochu zbytecne... abys pak zjistil, ze chces jeste niz
je to dost no 35mm se prodávají levněj...no snad mě to nechytne ale bal bych se že neco urazim navic při tak malych kolech ten efetkt slaby ...třeba ale počkám a za rok bych vyřešil větší kola jen mam strach z tech kravin aby mi je zapsali do TP na cerno s nima jezdit nechcu
no tech 35 budu mit na jare na prodej, muzes vyzkouset
to ty mas strach z kol a nabastlis si tam hromadou kitu homemade spoilery bez jakehokoliv atestu kola zapsat neni vubec problem... me tam letos pribudou 18"
to ty mas strach z kol a nabastlis si tam hromadou kitu homemade spoilery bez jakehokoliv atestu kola zapsat neni vubec problem... me tam letos pribudou 18"
jo no ale takovy tuning dela moc lidi ja aspon bezpečně ,chtěl sem koupit bazarovky a k těm neni papir noc no uvidi se časem,,,,,,,joo viděl sem paradni tam je to sniženi nutnost.
pak se ozvu
přátelé mám dotaz:
na jaře budu dávat 8Jx17 ET35 (pneu 215/40 R17) a podle výpočtů od boku se oproti 16ctkám auto o cca 1 cm zvedne. A protože mám tlumiče a pružiny už po smrti tak přemýšlím o nějakém sportovním podvozku. Teď jde o to o kolik to můžu reálně snížit aniž bych škrtal. sice jezdím z 90% v autě sám, ale sem tam někoho svezu
Co se dělaj sady tak jsou většinou min. o 35mm...což už se mi zdá hodně
Nebo by bylo lepší dát jen sport. pružiny na nové klasické tlumiče???
na jaře budu dávat 8Jx17 ET35 (pneu 215/40 R17) a podle výpočtů od boku se oproti 16ctkám auto o cca 1 cm zvedne. A protože mám tlumiče a pružiny už po smrti tak přemýšlím o nějakém sportovním podvozku. Teď jde o to o kolik to můžu reálně snížit aniž bych škrtal. sice jezdím z 90% v autě sám, ale sem tam někoho svezu
Co se dělaj sady tak jsou většinou min. o 35mm...což už se mi zdá hodně
Nebo by bylo lepší dát jen sport. pružiny na nové klasické tlumiče???
215/40 je uplne standartni rozmer pro 17" tak tam ty 16" musis mit nake spatne
jinak ja mam cca tech -40 pri 18", 8.5J a et40... to vis, ze si to vepredu obcas skrtne o podbeh pri ostrejsi zatacce (nic hrozneho) ale mam uz tlumice po smrti a na jare budu menit, tak cekam zlepseni
tech 35 je akorat, vubec bych se toho nebal a dyz jezdis hlavou, tak nemas problem co z toho, ze si to obcas skrtne... hlavne ze to vypada
jinak ja mam cca tech -40 pri 18", 8.5J a et40... to vis, ze si to vepredu obcas skrtne o podbeh pri ostrejsi zatacce (nic hrozneho) ale mam uz tlumice po smrti a na jare budu menit, tak cekam zlepseni
tech 35 je akorat, vubec bych se toho nebal a dyz jezdis hlavou, tak nemas problem co z toho, ze si to obcas skrtne... hlavne ze to vypada