rada s montazi práhů
rada s montazi práhů
Cau, chtel bych se zeptat, jestli by jste mi mohl nekdo poradit s montazi prahu. Koupil jsem si prahy inferno, mely byt primo na Astru G hatchback a bohuzel jsou delsi a ani nesedi, jako ze originalni jsou nejak vyrezavany treba u podbehu a ty tuningovy to nemaji - nahore jsou proste rovny.
Jeste bych se chtel zeptat jestli mam originalni prahy sundat nebo je tam mam nechat. Jeste sem je nesundaval, tak nevim jak to pod nima vypada. Kupoval jsem si i specialni lepidlo na prahy a v JK Designu (Plzensky tuning shop odkat je mam) poradili abych dal pro jistotu srouby z boku. Mate s tim nekdo zkusenosti? Nebo popripade nejake fotky, jak jste to zvladli? Byl bych moc rad a predem dekuju
Jeste bych se chtel zeptat jestli mam originalni prahy sundat nebo je tam mam nechat. Jeste sem je nesundaval, tak nevim jak to pod nima vypada. Kupoval jsem si i specialni lepidlo na prahy a v JK Designu (Plzensky tuning shop odkat je mam) poradili abych dal pro jistotu srouby z boku. Mate s tim nekdo zkusenosti? Nebo popripade nejake fotky, jak jste to zvladli? Byl bych moc rad a predem dekuju
- Reklama
Re: rada s montazi práhů
no vrty s plzne je nelepil ale jenom prisrouboval na tvrdo,kup si srouby i s krytkami,te krytky pak muzes striknout do barvy a nebudou videt
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Jo jo to je pravda, ale teď mám doma opc a čekám na jaro.
specialni lepidlo? staci lepidlo na okna
-
- Kontaktovat uživatele:
ála ma recht nejlepsi je lepidlo na celni skla je to odzkouseny, mam s tim nalepeny i pedaly a pohoda drzi to jak cyp
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
Tiez som kupoval Inferno naraznik aj prahy...o narazniku sa nebudem ani zmienovat co to bolo roboty to napasovat...ja som tieto prahy ako tak vyrezal aby to prilahlo k autu a dal som tam lepidlo, sroby a pur penu...inak sa to podla mna ani neda
podla take prahy ani nekupovat sit
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]