Ofuky versus fólie
Ofuky versus fólie
Máte někdo zkušenosti s ofukama (protiprůvanový plexi) na Astru s fóliema?
Ofuky mám čerstvě doma (nenamontovaný) a na příští týden jsem objednanej na fólie, volal jsem do montážní firmy, jestli jim nebudou překážet a dostalo se mi infa, že je tam nedoporučujou vůbec dávat, páč prej moc tlačej na okno (ubíraj mu místo či co) a trhá to pak fólii.
Co vy na to?
Ofuky mám čerstvě doma (nenamontovaný) a na příští týden jsem objednanej na fólie, volal jsem do montážní firmy, jestli jim nebudou překážet a dostalo se mi infa, že je tam nedoporučujou vůbec dávat, páč prej moc tlačej na okno (ubíraj mu místo či co) a trhá to pak fólii.
Co vy na to?
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
- Reklama
Ja som to tu už niekde písal, mám na služobnej fábií ofuky a je to strašné.Vzhľadom to ujde ale pri každom zatváraní okien mi ich vráti späť a to ma strašne vytáča. Ofuky teda ee.
Tak som to predsa len našiel:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=335
Tak som to predsa len našiel:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=335
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Já je měl na Fku a je fakt, že při dovírání je znatelný odpor. Sklo se vlastně o jednu stranu opírá o ten ofuk a o druhou stranu o gum.těsnění.
Jen nechápu, jak ofuk může trhat fólie, dyť ofuk je z venkovní strany skla a fólie se lepí zevnitř. Aspoň já to tak na Fku měl.
Jen nechápu, jak ofuk může trhat fólie, dyť ofuk je z venkovní strany skla a fólie se lepí zevnitř. Aspoň já to tak na Fku měl.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Pokial by som mal manuálne sťahovanie okien a nemal klímu tak by som si ich dal aj ja. Ale kak máš okná v elektrike, tak to robí naozaj problém.STAN.CHAD píše:Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Ale ne všem to dělá problém, když je mají v el.Sršeň píše:Pokial by som mal manuálne sťahovanie okien a nemal klímu tak by som si ich dal aj ja. Ale kak máš okná v elektrike, tak to robí naozaj problém.STAN.CHAD píše:Taky jsem o nich uvažoval,já je měl na felině 6 let a žádný problém kromně jejich účinosti nad 90km hukot ale ona má hodně svislé předni sloupky,taky by mě zajimaly jejich účinky na Astře protože na kráse jí nepřidají.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Přesně tak ... okna mám v el. a bez problémů se zavíraj.Na ofuky nedám dopustit, hlavně za deště.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW