Klubova libofka
-
- Kontaktovat uživatele:
Klubova libofka
Astra G 5dv X17DTL --> Z18XE
- Reklama
Re: Klubova libofka
Pěkná astřička
dobrý ale moje astra k tomu má daleko.......OPC je holt OPC
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
ale tak.... nemaaaklubo píše:dobrý ale moje astra k tomu má daleko.......OPC je holt OPC
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Téměř série kola o ničem! nevím vůbec se mi nelíbí!!!
Myslím že k mojí astřici má daleko!
Nevím proč tady taháš lamino! jde snad o vzhled a to opc má akorád křídlo jak nějakej závoďák v zime dobré na roztlačování! a nárazníky mají decentní úpravy nevím je to takové oničem to auto! s tuningem to nemá nic společného! jen ten motor je OK!Vojta píše:no tak se vrátíme na zem....myslim že na OPC nikdy žádnej laminát mít nebude
no tak je vidět že si neměl možnost porovnat vzhled obyč astry a OPC, nárazníky sou uplně jiný, jiný prahy, zrcátka, křídlo...nic proti ale tvoje astra má ke kráse OPC hooodně daleko, ale to je samozřejmě věc vkusu kterej může mít každej jinejDan 7211 píše:tak tuning je o tom se odlišit od ostatních a tím že si koupíš seriovku sice OPC ale pořád je to origoš od oplu to moc nevyhraješ!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta píše:no tak je vidět že si neměl možnost porovnat vzhled obyč astry a OPC, nárazníky sou uplně jiný, jiný prahy, zrcátka, křídlo...nic proti ale tvoje astra má ke kráse OPC hooodně daleko, ale to je samozřejmě věc vkusu kterej může mít každej jinejDan 7211 píše:tak tuning je o tom se odlišit od ostatních a tím že si koupíš seriovku sice OPC ale pořád je to origoš od oplu to moc nevyhraješ!
koukej tady máš OPC a nárazníky jsou stejné jen mají jiné zrcátka a to hrozné křídlo v zadu!
http://www.mobile.de/SID.eUDSt2BmHwlbdm ... 1209262573&