my style Vs. original
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: my style Vs. original
proč by se měl naštvat?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi se to nelíbí, to vypadá jako by si měl pružiny v háji. Ale trošku snížit to jo, ale to je moc, až pojedeš do Opavy na žel. přejezd, tak tam necháš nějaké díly. Ale co by se mi na tvojem bílém autě moc líbilo, by bylo to, že bílou linku v nárazníku, mezi mřížkami stříkneš na černo, to by bylo gut.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
me se to libi, ale denne bych s tim jezdit nechtel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vypadá to dobře, ale nějak si neumím taky představit s tím jezdit, to máš asi stavitelný že? Jinak nechápu kam se ti vejdou při zatáčení kola
Mobil : 602318645
Přesně jak říká Radoš ... prasklý pružiny... Už jen neony na podvozek, ať to vyžírá baterku a kola vidí na cestu a je tu RYCHLEAZBĚSILEDVANÁCT
Hele jen můj názor, to první vypadá normálně, to druhý opravdu, ale opravdu ne e, ale někomu se líbí červená, jinému modrá... tak neřeš.
ps. přesně takhle mi to sedělo se třemi dacany vzadu, jelikož jsem sám viděl, že to vypadá debilně, měnil jsem péra... a ty to tak máš bez zatížení, paráda
ps. přesně takhle mi to sedělo se třemi dacany vzadu, jelikož jsem sám viděl, že to vypadá debilně, měnil jsem péra... a ty to tak máš bez zatížení, paráda
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Martasek >
Hele, pojedeš na sraz do Prahy, páč já budu zrovna v tý době v Oskořínku u ségry a pojedu pře Nymburk na Prahu, tak by jsem mohli jet za sebou.
Hele, pojedeš na sraz do Prahy, páč já budu zrovna v tý době v Oskořínku u ségry a pojedu pře Nymburk na Prahu, tak by jsem mohli jet za sebou.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale Sob jede úplně jinej styl... Kterej mi je mimochodem blízkej a mam ho rád.
Tys snížil, dal nový kola, nalepil nálepku na okno... A? A děláš z toho podle mě VÍC, než ve skutečnosti je...
Je určitě fajn, že se ti tvoje auto líbí jak je, ale s tim "vytahovánim" bych to neviděl až tak žhavě...
No nic, zapomeňte tenhle příspěvek, protože teď se zvedne vlna nenávisti a já budu zas za špatnýho. Hawk
Tys snížil, dal nový kola, nalepil nálepku na okno... A? A děláš z toho podle mě VÍC, než ve skutečnosti je...
Je určitě fajn, že se ti tvoje auto líbí jak je, ale s tim "vytahovánim" bych to neviděl až tak žhavě...
No nic, zapomeňte tenhle příspěvek, protože teď se zvedne vlna nenávisti a já budu zas za špatnýho. Hawk
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Kontaktovat uživatele:
Predem chci upozornit, ze je to muj nazor a na svem aute at si dela kazdy co chce, pokud tim samozrejme neohrozuje bezpecnost ostatnich.
Ty schovane kola v blatniku si myslim, ze zas tak cool nevypadaji. Ta predni maska je dobra, ale postradam smysl lizatek v laku. Hodnekrat se mi totiz stalo, ze lizatka si lizly. A to mam Zafu, ktera je vyssi. Pokud se ti to libi, OK, je to tvoje auto, ale na zavist bych to nejak nevidel (pokud se samozrejme danemu nelibi to same).
Ty schovane kola v blatniku si myslim, ze zas tak cool nevypadaji. Ta predni maska je dobra, ale postradam smysl lizatek v laku. Hodnekrat se mi totiz stalo, ze lizatka si lizly. A to mam Zafu, ktera je vyssi. Pokud se ti to libi, OK, je to tvoje auto, ale na zavist bych to nejak nevidel (pokud se samozrejme danemu nelibi to same).
Martasek... na aute dokopy niČ moc nemáš, nevizerá to zle... ale prejdi si nejaký novší retardér Sobovo sa mi paci viac inak.... na tvojej len par uprav a robíš stoho jako keby si do toho nacpal neviem čo a vyzeralo to jak neviem čo Dohovorené .... (sry ale ty si taký tuner za 5kč)
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Toho lízátka v laku jsem si nevšiml, to se mi zase líbí, ale praktické to není, ale zase třeba s tím Martásek nejezdí tak jako ostatní, někteří mají auto spíš na koukání, tak proč ne. Ale na každodenní ježdění a do práce to není.
amenHonz@ píše:Nic proti, ale Sob jede úplně jinej styl... Kterej mi je mimochodem blízkej a mam ho rád.
Ja s tebou souhlasim....Honz@ píše:Nic proti, ale Sob jede úplně jinej styl... Kterej mi je mimochodem blízkej a mam ho rád.
a celkove nechapu smysl toho prvniho prispevku a to proc by nekdo mel byt nastvanej....
- Diablo
- Kontaktovat uživatele:
No jako decentka je to pěkná a Martasek si určo chtěl trochu pohonit ego nad slintajícíma smajlíkama, ale takových astřic je tu na fóru hafo, takže to "vytahování" asi není moc na místě...