Maska
- Reklama
řekl bych,že záleží na tom,kdo holt bude první v Kolíně,tedy když je volná a nikomu se nelíbí,žé,mimochodem,koukal jsem na tvé fotky,ale na autě jsem jí vážně neviděl,máš tam klasiku snad jen s tou chromovou lištou,nebo jsem jí neviděl?to SyncMasterMajky píše:tak tú by som bral a hneď! koľko za ňu?
Na foto ji nenajdeš, neboť na nich není ( nemám nové foto, ale pokusím se to tedy dohnat ).pepca píše: řekl bych,že záleží na tom,kdo holt bude první v Kolíně,tedy když je volná a nikomu se nelíbí,žé,mimochodem,koukal jsem na tvé fotky,ale na autě jsem jí vážně neviděl,máš tam klasiku snad jen s tou chromovou lištou,nebo jsem jí neviděl?to SyncMaster
Ale Vojta může potvrdit, že jsem si ji kupoval
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
JJ a jeste casem OPC naraznik a budu mit v predu vzhledove OPC komplet .... ale to jeste predbihamVojta píše:můžu potvrdit bo sem mu jí prodal a byla tady v nabídce v sekci "Prodám"
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
maska
Cena OPC masky v Oplu stojí cca 3.200,- až 3.500,-. Mám to zjištěné. Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
- Princ William
Re: maska
.........a lto se vyplati. mozna ji tam, takz jednou dam obvzlast kdyz jsem videl tu fotku. mam totiz stejnou barvuLysek Vladimír píše:Cena OPC masky v Oplu stojí cca 3.200,- až 3.500,-. Mám to zjištěné. Laďa
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO