Hledam solidni firmu na chiptunning - Sev. Morava

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Mitom

Hledam solidni firmu na chiptunning - Sev. Morava

Příspěvek od Mitom » 27 čer 2009, 12:26

Znate nekdo solidni firmu na Severni Morave, ktera se zabyva chiptuningem motoru? Idealne Ostravsko a okoli. Uvazuju o zvyseni vykonu u sve Astry 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW :wink:
P.S.
Neco takoveho http://www.diesel-technik.cz/?gclid=COm ... zAodN1HI6w maji zde do konce cervence navic slevu 20% z ceny, coz se mi zda uz docela O.K.
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
Obrázek

Reklama

j.sida

Re: Hledam solidni firmu na chiptunning - Sev. Morava

Příspěvek od j.sida » 27 čer 2009, 12:41

ja nevim jak vam ale mne tvrzení:
Nabízíme chiptuning motorů, který zajišťuje výrazné zvýšení výkonu motoru a snížení spotřeby. Zvýšení výkonu provádíme úpravami řídících jednotek a pomocí sportovních filtrů.
prijde jako blbost. Jak se da zvysit vykon a snizit spotreba? Navic pouzitim sportovnich filtru se zkracuje zivotnost, takze i kdyby doslo na snizeni spotreby asi by se to vykompenzovalo.

Jinak k tematu: skutecne solidnich firem, ktery nabizej kompletni servis v tomhle smeru se vsema nutnejma upravama, aby to melo nejakej rozumnej efekt je malo a necha se to hodne zaplatit.

JoeL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoeL » 27 čer 2009, 12:48

podle me dostupnych informaci, ma chipovani motoru upravit kroutak atd. to ma za nasledek zvyseni vykonu a snizeni spotreby, protoze si motor bere jen tolik paliva, kolik potrebuje...

...takhle to aspon chapu ja :) jinak na severu firmy neznam...ale tady na foru urcite najdes nekoho, kdo toto primo dela.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz

Mitom

Příspěvek od Mitom » 27 čer 2009, 12:48

j.sida píše:ja nevim jak vam ale mne tvrzení:
Nabízíme chiptuning motorů, který zajišťuje výrazné zvýšení výkonu motoru a snížení spotřeby. Zvýšení výkonu provádíme úpravami řídících jednotek a pomocí sportovních filtrů.
prijde jako blbost. Jak se da zvysit vykon a snizit spotreba? Navic pouzitim sportovnich filtru se zkracuje zivotnost, takze i kdyby doslo na snizeni spotreby asi by se to vykompenzovalo.

Jinak k tematu: skutecne solidnich firem, ktery nabizej kompletni servis v tomhle smeru se vsema nutnejma upravama, aby to melo nejakej rozumnej efekt je malo a necha se to hodne zaplatit.
No ver a nebo never, ale proste da :wink: Mel jsem pred casem prechipovaneho VW Passata a spotreba byla opravdu nizsi - ovsem za predpokladu, ze jsem jezdil jak jsem byl zvykly pred upravou. Narustem krouticiho momentu doslo k tomu, ze jsem motor mene vytacel a pri zachovani standardni rychlosti jsem to proste tak nehnal a spotreba sla dolu, Samozrejme pokud vyuzivas zvyseneho vykonu k razantnejsi jizde, jde spotreba lehce nahoru. Motory byvaji predimenzovane - konkretne moje Astra 2.0 DI ma docela rezervu a zvyseni z 60 kW na avizovanych 80 kW pry snasi velice dobre ;)

Takze - pokud by se zde nasel nekdo, kdo by mi to za rozumny peniz udelal, jdu do toho ;)
(10/1998)
Obrázek

Mitom

Příspěvek od Mitom » 27 čer 2009, 13:52

Vojkuvka81 píše:http://www.bosch-service.cz/Autoservisy ... rvice.html ,Tady Ti udělaji i čip,a myslim že i za rozumny peniz,měl jsem u nich čerpadlo na repas,a mam s nima supr zkušenosti tak skus 8)
Diky za tip, behem tydne tam zavolam. Jinak to vis jiste, ze to tam delaji? Na jejich strankach nepisou o prechipovani ani slovo.
(10/1998)
Obrázek

Mitom

Příspěvek od Mitom » 27 čer 2009, 15:52

Vojkuvka81 píše:Čti třeba zde http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... 79cbc77677 ,a vim to na 100procent,je to hned vedle Tesca 8)
No, ale ono je to prechipovani motoru VW, coz neni az takovy problem, protoze to dela (kdyz to prezenu) kde kdo. Sam znam nejake lidi, kteri to pro VW, Skodovky apod. delaji - nevim ale o nikom tady v okoli, kdo dela taky Oply. Ale kazdopadne tam zavolam a poptam se :wink:
(10/1998)
Obrázek

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 27 čer 2009, 21:31

Sice to neni severni morava, ale morava to je :mrgreen: . U nas ( ve Vel Mezu ) je firma http://www.xtuning.cz/ a ti jsou fakt dobri, maji pobocku tady, v praze a uz nejaky auto cipli. Myslim si, ze bys nelitoval.

Mitom

Příspěvek od Mitom » 28 čer 2009, 01:12

Diky vsem za informace, obvolam a zjistim, kde je nej cena a reference :wink:
(10/1998)
Obrázek

Odpovědět