oprava spoileru
oprava spoileru
čau kluci, tak bych se chtěl zeptat na jednu věc. Bohužel, při momentálních klimatických podmínkách jsem se svojí astřičkou nacouval do zmrzlého sněhu a mírně zničil svůj zadní spoiler.
Jde o malou část přímo pod výfukem, kde to trošku prasklo a popraskala i barva.
Chtěl bych se zeptat, jak to teď na zimu opravit a jestli se mi to nemůže rozlést a popraskat nějak víc. Co nejdřív to nafotím, aby šlo přesně vidět poškození.
Nevím jestli mám koupit nějaký kit nebo něco a zamáznout to, nemám s tím zkušenosti, takže díky za každou radu
Jde o malou část přímo pod výfukem, kde to trošku prasklo a popraskala i barva.
Chtěl bych se zeptat, jak to teď na zimu opravit a jestli se mi to nemůže rozlést a popraskat nějak víc. Co nejdřív to nafotím, aby šlo přesně vidět poškození.
Nevím jestli mám koupit nějaký kit nebo něco a zamáznout to, nemám s tím zkušenosti, takže díky za každou radu
- Reklama
hm Yanku, já zase v těhle věcech nejsem tak zběhlej takže vůbec nevím jak se to dělá nebo co bych si měl pořídit. jak jsem psal. ono to není prasknutý úplně jen trošku pokrčený ale fakt mírně no a oto ani nejde spíš o tu barvu, aby wse mi pak neoloupal celý spoiler nebo nějak nezačal praskat. takže píšeš podlaminovat tak co k tomu potřebuji nebo jak postupovat?
-
- Kontaktovat uživatele: