Nápis na čelní sklo
Nápis na čelní sklo
Dámy a pánové, nevíte jestli je ve vyhlášce nějaký zákaz že TOHLE nesmí být na čelním skle?
Vím že nesmí být ten tuningový pruh nahoře. Ale co jenom nápis dole? Já o tom nic nenašel.
Vím že nesmí být ten tuningový pruh nahoře. Ale co jenom nápis dole? Já o tom nic nenašel.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nápis na čelní sklo
vo vyhlaske nic nieje ani u nas ale das si to tam a zoberu ti aj rodny list je to brane este horsie jak pas hore s dovodom ze to zasahu do zorneho uhla vodica
kura brhy jak ti můžou sebrat papíry když o tom není ve vyhlášce ani čárka?
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
sebrat rodny list a rovnou zastřelit na místě :D asi tak
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
no jo no dyt z toho se snad ani nic jineho než sranda dělat nedá, nebo jsi to myslel fakt vážne ten dotaz ??
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
no já to to tvrdit nebudu, i když jsem přesvědčený o tom že to tam nesmí být ani náhodou, ALE v našem debilním státě je možné všechno, takže i to že v zákoně je nějaká skulinka přes kterou by na tebe možná nemohli když to tam budeš mít ale to už mám dost bujnou fantazii
-
- Kontaktovat uživatele:
u nas urcite nie lebo nasi a vasi policajti su zaujaty voci tymto zalezitostiam ono vo vyhlaske nieje ani presne zadefinovane ten horny pas jedine o co sa mozes opriet ze to nepresahuje dlzku slnecnej zaclonky ale voci tomuto nemas nic takze ti to bud strhnu alebo ti zoberu papiere hold zijeme v blbych krajinach ale zalezi aj od chlupateho aky je ak narazis na normalneho nic ti nepovie ale ak na neakeho blbca tak sa tes ze ti fakt zobere aj zubnu kartu
No jo, já si to tak myslel. Je to jak s barevnýma parkovačkama.
-
- Kontaktovat uživatele:
ja som nad tym tiez rozmyslal ale este neviem ci do toho pojdem najprv si zistim ci s tym robia problemy
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslim ze s tym problemy urcite robia
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
Je to tuzing a dost nebezpečný. Lidem co si to na sklo dávají bych hned bral papíry. Ve vyhlášce je že na čelní ploše nesmí být nic co brání ve výhledu. Klidně tě můžou sejmout i za stromeček na zrcátku nebo zavěšený CD.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokial mi to nebrani v zornom uhli tak tam moze byt aj sarkanova cicin.a a nemozu mi vobec nic vies tuzing ako tuzing co nieje tuzing ??? mne pripada za tuzing aj strieborne mrriezky v naraznikoch a dokonca aj dorabane daylight proste nech si kazdy robi co sa komu lubi
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
všechno špatně - - na čelním skle nesmí být nic jiného krom zeleného vrchního pruhu z výroby (clona proti slunci)
For Skuti: měl jsi se mě na to zeptat dřív než sis to nechal vyrobit..
For Skuti: měl jsi se mě na to zeptat dřív než sis to nechal vyrobit..