odskok dveri

Úpravy od motoru až po plasty
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

odskok dveri

Příspěvek od lukaskpd » 02 dub 2009, 21:29

ahoj nasiel som tento odskok http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... px?id=2756 co to je zac a jak by sa to dalo dat na piate dvere aby tam nebol ten cudlik ? napojit a tak
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Reklama

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Re: odskok dveri

Příspěvek od -LJ- » 02 dub 2009, 21:36

Taky me to zajima :) dat pryc zamek z kufru a mit to na cudlik nebo na alarmu ;)
LittleJohn-Obrázek
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

Miguello

Příspěvek od Miguello » 02 dub 2009, 23:43

Taky zvažuju, budu opravovat zadní vrata na kombíku (snad to pasuje i na to, nemám čas to číst, ale vy byste mě jistě informovali 8)), tak plánuju odstranit a zahladit stopy po liště á la classic II, tak bych to teoreticky mohl vzít i s tím zámkem (vnitřek nechat a jen odpojit). Tak pátrejte, přemýšlejte a LJ mě bude informovat, viď ? :lol: :lol: :lol:

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 02 dub 2009, 23:54

Nechci tady delat rozbroje :D ... ale podle me je to u astry zbytecny. To zmacknuti zamku vzadu uz me nezabije. Uz jako velky komfort mi pride otevirani kufru na dalku, jak to je uz od vyroby. Tot muj nazor.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

Miguello

Příspěvek od Miguello » 03 dub 2009, 01:34

Ale ty nemluvis o kombajnu coz je moje autiiiiiii :) (pisu z MDA, tak nemam tolik moznosti hledat souvisejici info)
DOTAZ: JDE TO I NA COMBI ???

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 03 dub 2009, 08:34

adam09 píše:Nechci tady delat rozbroje :D ... ale podle me je to u astry zbytecny. To zmacknuti zamku vzadu uz me nezabije. Uz jako velky komfort mi pride otevirani kufru na dalku, jak to je uz od vyroby. Tot muj nazor.
Me spis jde o to aby se to nedalo vybrat krz kufr...kdyz zahladis pak i kliky a zamek na kufru tak to zase stizis zlodejum ;) nejde mi o komfort
LittleJohn-Obrázek
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 03 dub 2009, 08:34

Miguello píše:....a LJ mě bude informovat, viď ? :lol: :lol: :lol:
Ano šéfe
LittleJohn-Obrázek
Věci na prodej

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 03 dub 2009, 13:22

Nevím jak na kombajnu, ale mám to na HB a nebyl to žádný problém udělat...
takže jestli máte konkrétní dotazy, rád zodpovím :)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 03 dub 2009, 13:23

Sovičko máme, šup sem návod. 8) Soupis dílů, instalace. :)
END

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 03 dub 2009, 13:30

sovicka píše:Nevím jak na kombajnu, ale mám to na HB a nebyl to žádný problém udělat...
takže jestli máte konkrétní dotazy, rád zodpovím :)
Navod prosim ale navod pro retardy :D jako sem ja nejakej jasnej !!! :)

diky !!!! 8) 8) 8)
LittleJohn-Obrázek
Věci na prodej

-LJ-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -LJ- » 03 dub 2009, 17:43

Našel jsem tohle, sice to neni na kufr ale system bude stejny ;) ne ? :) nebo podobny :P

http://www.v3tuning.cz/zbozi/4032/Odsko ... e-4030.htm

:)
LittleJohn-Obrázek
Věci na prodej

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 03 dub 2009, 19:34

už to mám nějaký ten pátek na autě a funguje to, takže se mi to nechce rozdělávat abych vám udělal fotonávod, nicméně alespoň pár bodů:
  • Koupíte odskok - třeba tento http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... px?id=2756
  • Např. z pojistkové skříně si vytáhnete šťávu a dovedete ji do kufru (kabel je přiložen k odskoku) - s tímhle je největší s**ní, protože dostat něco přes tu originál průchodku je docela porod
  • Najdete si v interiéru vhodnou pozici na umístění tlačítka - nemusí to být nutně to originální, stačí když unese cca 10A (stejně jako je pojistka), já ho mám na vnitřní straně budíků, nicméně vhodných pozic je milion, tak se neopičte
  • Sundáte tapec pátých dveří, zkoušíte zamykat a odemykat centálem, abyste pochopili jak to funguje
  • Najdete ideální místo pro montáž magnetu - mě se osvědčila pozice vpravo dole při pohledu zevnitř, zapojíte do elektřiny a ukostříte
  • Vyndáte zámek a motorek centrálu, nicméně zachováte mechanismus otevírání (táhla, plastové věci)
  • Na táhla za které tahal původně motorek centrálu napojíte lanko elektromagnetu a upnete tak, aby při přivedení proudu měl magnet dost síly za lanko zatáhnout a otevřít
  • Poté co kufr zavřete zjistíte, že to nefunguje - kufr se otevře jen o trochu, nicméně zámek stále drží ... řešením je buď uřezat kus zámku (jde to, někdo to tu na fóru dělal) nebo před elektromagnet udělat zpožďovací modul, který vám kufr drží pootevřený určitou dobu (než k němu dojdete a otevřete si ho sami)
  • Přesvědčíte se že to opravdu funguje, pokud ano, pak můžete sundat zadní lištu a zahladit ji
hodně štěstí, dotazy pište sem, ne do icq, nejsem 24/7 poradna, dík
Naposledy upravil(a) sovicka dne 01 dub 2010, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 24 led 2010, 12:25

takze neni to zlozite namotovat skoda ze ktomu si nespraivl fotky
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Miguello

Příspěvek od Miguello » 25 led 2010, 10:15

V9š, Lukáši, tady se počítá s jistou schopností myslet a s trochou manuální zručnosti :mrgreen:
V tom prvním možná, ale v tom druhém si nevěřím, takže se do toho bez nákresu :oops: pouštět radši nebudu..
Každopádně jako základní info je to super, možná by stačilo dohledat na jiných fórech další info.
Hlavně by to chtělo zpožďovací modul, někde jsem na to narazil - http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... px?id=2760

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 25 led 2010, 12:49

Jó, já jsem si ho navrhl sám a vyšlo mě to asi na 100Kč bez krabičky ... už jsem ho straaaašně dávno sliboval Pepinovi - ale nebojte, příští týden bych si už na to mohl vzpomenout a dát ho sem :)

Odpovědět