Příspěvek
od IGI » 04 črc 2009, 09:27
No na xenony mne ukecal kolega, že je mají i nová auta a čočky nemají, (je fakt, že nemají čirou optiku ale sklo s lomem paprsku jako u starších aut).Takže jsem to nakonec zkusil a jezdím dva roky bez problémů. Nikoho to neosilňuje, to je vyzkoušeno o tom jsem už psal. Nejhorší světla pod sluncem mají Fabie. Osilňují jako prase přímo do ksichtu. Pokud je světlo dobře nastaveno tak na STK jsem přijel a pohoda. Zrcadlovka nasměruje paprsky kam je určeno takže proč ne jsem si řekl. No POLIŠI (SALÁM
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
)a vyhlášky jsou jiného názoru ale myslím, že kdybych tam dal bílé 6000K tak mne aní nezastaví. Jinak mám vše uděláno tak, že vozím H7 a pokud je problém tak na místě do 3minut mám světla přehozené a pokud odstraníš závadu na místě tak je to OK a jedeš. Je to sice nepříjemné ale účinné. V každém případě to chci vyřešit ale nové auto zatím neplánuji. Spotřeba 6,5/100 LPG, přímé sekvenční vstřikování 4-generace a jezdím za 60hal./1Km. No nejlepší investice a úprava auta.
Udělám úpravy, které budou třeba aby bylo vše dle norem zákonů aspoň na 99%
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
takže Salámku polepším se.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.