Příspěvek
od Hany » 13 črc 2006, 18:31
Jo jo to jsou z tama, ale není to tak balené, jak na obrázku a nejsou samolepící, což mě nas...lo, protože jsou to vysoustružené kroužky z AL, nic na tom, je to pěkné, leštěné, ale nějak zapoměli přibalit, nebo připsat jak to tam uchytit, je to vysoustružené na chlup do toho průměru, ale nedrží to tam, musí nastoupit improvizace, napřed jsem použil sekudové lepidlo, tak na těch malých budících v poho, ale na těch větších to nedrželo, je tam totiž strašně málo styčných ploch. Na jeden velký budík jsem zkusil silikon. tmel, ale nic moc, ta přístrojovka je trošičku prohnutá a ten rámeček/kroužek/ je rovný, tak má snahu na některých místech se od přístrojovky odtlačit a je tam vidět mezi kroužkem a přístrojovkou mezera. Nakonec jsem to znásilnil a nějak to drží ale, ale.... nejsem s tím spokojený, myslím samozřejmě to lepení. Druhý velký jsem dal na sekunďák a nějak to drží. Jako výsledek je pěkný. Fotku jsem poslal Manlimu, at to sem dá, protože nejsem ještě tak znalý abych věděl jak na to. Co se týče rozebrání, v poho, ja z toho měl taky hrůzu a větší. Po zkušenostech z Fka jsem byl překvapený, jak krásně ta přístrojovka jde ven, díky tomu, že tam nejsou žádné konektory a bowden tachometru. Rozebrání cca. 10 minut. 11 šroubků povolit, a není potřeba žádné násilí.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR