Pomoc pro začátečníka
Re: Pomoc pro začátečníka
nééé, celé zrcátko to rameno drží, ale ta část, co se dá sklápět... prý je tam nějaký středový šroub... který se musí dotáhnout... a ten černý kryt... jakoby musím vycvaknout, to chápu, ale bojím se toho vedení elektřiny... nemáte někdo třeba návod? radu?
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
- Reklama
Další dotaz... z ničeho nic mi nejde dálkový klíč... klíč bliká, vyměnil jsem tam baterku, ale stále nic poradíte mi prosím?
zkus klíč spárovt. Asi ti uplavali kody. Zasuň ho do zapalování, nech naskočit budíky a stiskni jedno s tlačítek. Měl by se spárovat a zacvaká centrál.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Děkuju!!!! jsem strašně rád, že nemusím řešit nic jinýho
Naposledy upravil(a) NesteaCZE dne 14 lis 2013, 21:30, celkem upraveno 1 x.
Vepředu mám auto nižší, než vzadu... a na českých silnicích je to opravdu problém, nemohl by mi někdo poradit, kdo s tím má třeba už zkušenosti, jak by se dal předek o pár cm zvednout?
ono obvykle je auto vepředu trošku níž než vzadu asi nové tlumiče, pružiny ..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
nemas tam nejake znizene pruziny?
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Ne, néé, zničené určitě nejsou, ale spousta aut se snižuje na způsob, že vepředu je to o něco nižší, než v zadu, potom jsou auta, která jsou snížená celá a potom normální, které jsou všude stejně velké
kup si stavitelni podvozek nebo pruziny ze zafiri A te jsou o neco vyssi
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ahojte, som tu nový a rád by som sa Vás spýtal či by ste mi nevedeli pomôcť s výmenou serva TRW 1. generácie za TRW 2. generácie v mojej Astre G.
Problém je ten, že pôvodné servo malo konektor s dvoma pinmi a dvojka už s tromi. Neviem ako mám TRW 2 zapojit aby sa rozbehlo. Viem že ten tretí pin slúži na diagnostiku, ale v mojej Astre nemám v riadiacej jednotke takúto vymoženosť
Ak ste niekto riešili podobný problém, budem rád ak sa podelíte o skúsenosti.
Tak zatial ...
Problém je ten, že pôvodné servo malo konektor s dvoma pinmi a dvojka už s tromi. Neviem ako mám TRW 2 zapojit aby sa rozbehlo. Viem že ten tretí pin slúži na diagnostiku, ale v mojej Astre nemám v riadiacej jednotke takúto vymoženosť
Ak ste niekto riešili podobný problém, budem rád ak sa podelíte o skúsenosti.
Tak zatial ...
Mirdo, na to bohužel nemám peníze... třeba v budoucnu A co se týče pružin na zafiru, tak si myslím, že by mi stačili i né sportovní na astru a s těmi na zafiru by byl problém né? Např. u technické nebo u nehody...
Jinak matod163 - s tímhle Ti já určitě nepomohu, ale kluci na tomhle foru toho vědí strašně moc, určitě se Ti odpovědi dostane! Ale zkus napsat více o svém autě... nevím, jak u serva, ale většinou záleží na obsahu auta, roku výroby, kw atd... )
Jinak matod163 - s tímhle Ti já určitě nepomohu, ale kluci na tomhle foru toho vědí strašně moc, určitě se Ti odpovědi dostane! Ale zkus napsat více o svém autě... nevím, jak u serva, ale většinou záleží na obsahu auta, roku výroby, kw atd... )
S pružinama ze zafiry určitě problém nebude..ony jsou údajně víc tuhé, protože zafira je těžší jinak jsou stejné
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
No jednou jsem nechal dát omylem zadní pružiny z kombíku na svojí Astru a by jak nakopnutá koza
Mobil : 602318645
ono ze mas zadech vyssi ma i svuj duvod.Kdyz nalozis auto vecma nebo lidma ta aby si nedrel o vse mozny.Ve predu mas motor tim jsou tlumice,pruziny namahavejsi vic.Stavitelni koupis i za 5litru,pro nekoho je to dost penez ale kdyz se chce vse se da nasetrit.
mirdas letadlo pred startem
mirdas letadlo pred startem
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]