Příspěvek
od AstraMan » 27 čer 2006, 18:47
Hele já vím, že to sem přímo na čirou optiku nepatří, ale můžu vám také poradit.... Sice někdo je proti, že angel eyes patří spíše na BMW... mě osobně se některé líbí, ale to je věc vkusu každého z nás. Pokud si tyto světla chcete koupit jen kvůli tomu, že se vám to líbí a vaše Astřička bude vypadat jinak, než ostatní, tak proč ne.... Já osobně jsem taky už uvažoval o těchto světlech.... Ale pokud si chcete jen zvýšit efekt svítivosti, aby to bylo něco jako xenony, tak mi věnujte chviličku pozornosti. Ptal jsem se různě v tuning obchodech, jak zvýšit svítivost svého miláčka za co nejméně peněz... Jedna strana vám řekne, že to chce samozřejmě tu dražší cestu, jako např. výměna světla za čirá a přestavba na xenon... Ale také existuje druhá cesta a to každopádně levnější. Vyrábějí se autožárovky s vyšší svítivostí, než ostatní... Nemyslím teď žárovku za 80kč s svítivostí do modře-bílého světla s výkonem 50W ( případně 100W, ale moc dlouho nevydrží, jelikož se v světlu vyvijí větší teplo ) od nějaké neznámé firmy... Sice mi to dalo práci, ale dají se sehnat autožárovky o svítivosti 4000 kelvin ( což je skoro jako xenon )... Jsou od značky Philips a poskytuje se na ně záruka, že vydrží.... Já jsem tomu zprvu nevěřil, že to bude nějaký rozdíl, ale když jsem měl dříve autožárovky za 80kč a teď mám na Astřičce tyto žárovky ( 4000 kelvin za 500 kč za pár ) tak mohu potvrdit, že jsou fakt skvělé... V noci svítí skoro jako xenon a stále svítí jako nové.... Tímto vám nechci vyvracet, aby jste si nekupoval angel eyes... To v žádném případě, protože se dají ty žárovky dát i do nich.... Jen jsem vám chtěl říci, že nemusíte kupovat přestavbový kit na xenon za několik tisíc... Ovšem pokud chcete mít opravdu kvalitně provedenou práci, tak ty peníze do toho vražte, ale pokud nejste tak rozmlsaní na xenon a jezdíte většinou ve dne, tak je to podle mě zbytečné kupovat xenon, když se to dá i udělat jinou cestou...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!