Cira optika

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 10 úno 2006, 19:20

:lol: no asi takhle angel eyes bych nechal bavorákum 8)
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 10 úno 2006, 23:26

nejlepší je originál....moje řeč 8)
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 11 úno 2006, 14:43

milde11: jojo to je kamosuv shop :)
jinak kuci, jakmile to nejni original, nikdy to nebude sedet stejne ... kdyz to nejni naky znackovy, ale to uz je zasejc cenove jinde njo...
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Lysek Vladimír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lysek Vladimír » 21 úno 2006, 15:34

xpolstarekx píše:mnjo ehm to sem taky psala ja, este sem chtela dodat, nechcete nekdo xenonovou prestavbovou sadu za 3600? nejni to zadnej podvrh ani tak, mam je na svym aute a naprosta spokojenost.
já bych měl o ně zájem!Vkesyl

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 21 úno 2006, 17:47

Lysek Vladimír píše:
xpolstarekx píše:mnjo ehm to sem taky psala ja, este sem chtela dodat, nechcete nekdo xenonovou prestavbovou sadu za 3600? nejni to zadnej podvrh ani tak, mam je na svym aute a naprosta spokojenost.
Napis mi SZ nebo maila napisu podrobnosti a dohodnem to ju 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Lysek Vladimír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lysek Vladimír » 21 úno 2006, 17:56

xpolstarekx píše:
Lysek Vladimír píše:
Napis mi SZ nebo maila napisu podrobnosti a dohodnem to ju 8)
Prosím Tě kolik K mají výbojky? Dennímu světlu se nejvíc podobají 6000k. Můj tel je 604967095

petr

Příspěvek od petr » 27 čer 2006, 15:33

ty svetla jsou pekny ale jeste jsem nevidel zadny ktery by byli fakt na urovni bmw blbi srovnani ale pres den kdyz se na ty svetla podiva clovek z bliska vypadaji lacine.. videl jsem angel e. svetla v cernym provedeni a v nich xenony to byla pecka do toho bych sel vypadaly dobre nejhorsi je ze ty svetla moc dobre nesvitej.. .. a pak me taki vadi jak kazdy druhy auta ma chrom predni svetla nebo zadni nebo zrcatka.. myslim ze min vypada vic.. ta cervena astra na foto je god..

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 27 čer 2006, 18:47

Hele já vím, že to sem přímo na čirou optiku nepatří, ale můžu vám také poradit.... Sice někdo je proti, že angel eyes patří spíše na BMW... mě osobně se některé líbí, ale to je věc vkusu každého z nás. Pokud si tyto světla chcete koupit jen kvůli tomu, že se vám to líbí a vaše Astřička bude vypadat jinak, než ostatní, tak proč ne.... Já osobně jsem taky už uvažoval o těchto světlech.... Ale pokud si chcete jen zvýšit efekt svítivosti, aby to bylo něco jako xenony, tak mi věnujte chviličku pozornosti. Ptal jsem se různě v tuning obchodech, jak zvýšit svítivost svého miláčka za co nejméně peněz... Jedna strana vám řekne, že to chce samozřejmě tu dražší cestu, jako např. výměna světla za čirá a přestavba na xenon... Ale také existuje druhá cesta a to každopádně levnější. Vyrábějí se autožárovky s vyšší svítivostí, než ostatní... Nemyslím teď žárovku za 80kč s svítivostí do modře-bílého světla s výkonem 50W ( případně 100W, ale moc dlouho nevydrží, jelikož se v světlu vyvijí větší teplo ) od nějaké neznámé firmy... Sice mi to dalo práci, ale dají se sehnat autožárovky o svítivosti 4000 kelvin ( což je skoro jako xenon )... Jsou od značky Philips a poskytuje se na ně záruka, že vydrží.... Já jsem tomu zprvu nevěřil, že to bude nějaký rozdíl, ale když jsem měl dříve autožárovky za 80kč a teď mám na Astřičce tyto žárovky ( 4000 kelvin za 500 kč za pár ) tak mohu potvrdit, že jsou fakt skvělé... V noci svítí skoro jako xenon a stále svítí jako nové.... Tímto vám nechci vyvracet, aby jste si nekupoval angel eyes... To v žádném případě, protože se dají ty žárovky dát i do nich.... Jen jsem vám chtěl říci, že nemusíte kupovat přestavbový kit na xenon za několik tisíc... Ovšem pokud chcete mít opravdu kvalitně provedenou práci, tak ty peníze do toho vražte, ale pokud nejste tak rozmlsaní na xenon a jezdíte většinou ve dne, tak je to podle mě zbytečné kupovat xenon, když se to dá i udělat jinou cestou...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 27 čer 2006, 19:51

SyncMaster píše:...výměna světla za čirá a přestavba na xenon...
sem ještě neviděl astru co by neměla čirý světla...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Marky

Příspěvek od Marky » 27 čer 2006, 20:49

Mel bych dotaz a prosim nekamenovat :wink: . O jak moc jsou lepsi na astre ty Philipsky pripadne xenony vuci originalnim zarovkam?. Po presednuti z eFka jsem se svetlama nadmiru spokojeny a rad bych to vedel pro predstavu jestli ma vyznam tato investice do budoucna.

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 27 čer 2006, 20:51

Vojta píše:
jo ja jsem ji videla s nakejma bilejma... vypadaly teda priserne jak kdyz je nekdo zevnitr poskrabal... nevim co to bylo?
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 28 čer 2006, 11:49

xpolstarekx píše:
Vojta píše:
jo ja jsem ji videla s nakejma bilejma... vypadaly teda priserne jak kdyz je nekdo zevnitr poskrabal... nevim co to bylo?
Jsme dva. Já jsem ji taky viděl. Potkal jsem ji v Pelehřimově a s tátou jsme se dosti divili... vypadalo to divně! Ale jinak já jsem nepsal přímo o astře, ale všeobecně o výměně předních světel.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Jamoko

Příspěvek od Jamoko » 30 čer 2006, 14:13

No tak mam dotazecek na ty zarovky. Koukam ze Xenon look je hoooodne. Cet sem tu neco o nejakejch Philipsech. Potreboval bych nejake do mych AE, aby to moc nehralo a taky aby mi casem nezcernala svetla od UV. Hodte mi nekdo na SZ odkaz na shop s tema Philipsama s 6000 k na H7. Dikes

Jo nasel jsem tyto: PHILIPS žárovka H7 12V 55W model POWER2NIGT ale nepisou tam vykon v kelvinech.
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786

PRODAM

petr

Příspěvek od petr » 30 čer 2006, 19:23

co jsou to za zarovky docela bych je zkusil.. jekou barvu ma nadech toho svtla? dik..

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 01 črc 2006, 00:31

Dobře vidět a být viděn....Já mám teď v tlumenejch Philips BlueVision, v dálkovejch Osram CoolBLue a v mlhovkách taky CoolBlue a když v noci rozsvítim vše co mám, tak je to fakt mazec. Ale fakt je že ty Philipsky jsou fakt kvalitka, svítěj bíle (4000K). Přes den to není tak zásadní, ale v noci je to k nezaplacení. Ty coolblue jsou opravdu trosku namodralé, ale ne nějak drasticky, tak akorát. Pokud jezdíte často v noci, tak jsou ty Philipsky dobrá volba, ovšem cena možná trochu odradí. Já kupoval sadu i s parkovačkama za 1300,- Jo a ty parkovačky jsou sice modrý, ale po rozsvícení svítěj krásně bíle. Když jsem je přehazoval, tak jsem nechal jednu standartní a jednu novou a bylo to jako bílá a žlutá.
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

Odpovědět