oflockovat sedacky?? jako.... to nejde... vis jak by to vypadalo kdyby si na to deno denne nekdo sedal? Uz takhle kdyz se to nekvalitne udela tak to muze odpadavat kdyz vjedes nekam na hrbol, ale sedacky rozhodne ne, ty stopro calounit alcantarou, kuzi ... nebo tak nak... ale rozhodne ne flock...SyncMaster píše:To mas pravdu.... hlavne zalezi, co vsechno se chce nechat oflockovat, jakou barvou a jak kvalitnim materialem.... me osobne se moc flockovani nelibi..... Spise jen oflockovat dvere a sedacky....xpolstarekx píše:SyncMaster: Co se flockovani tyce to nejni vuuubec drahy, kamos nechaval cely polo za 6tis.... cely... takze kdyz by se daval jen stredovej panel... ale nevim jak by to vypadalo kdyz by bylo jen to... asi blbe
Řadící páka a ruční brzda
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... kovani.htmMarcel píše:prosím vysvetliť
čo je to za technologia to oflockovanie
Dakujem.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Jo. to určitě. Já jsem se jen špatně vyjádřil...xpolstarekx píše:oflockovat sedacky?? jako.... to nejde... vis jak by to vypadalo kdyby si na to deno denne nekdo sedal? Uz takhle kdyz se to nekvalitne udela tak to muze odpadavat kdyz vjedes nekam na hrbol, ale sedacky rozhodne ne, ty stopro calounit alcantarou, kuzi ... nebo tak nak... ale rozhodne ne flock...
manli2- upravena citace... příště rovnou mažu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
To jako kdyz chci sundat hlavu radici paky tak ji musim znicit "...urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat..." Ja cekal ze na to je nakej figl aby to sundat tak, aby tam sla zas nekdy vratit. Koukal sem i do pdfka Jak na to, a tam se o sundavani hlavice paky radsi ani nezminuji.xpolstarekx píše:ja jsem menila oboje dvoje
rucka: koupila sem si isottu musite sundat tu puvodni, nahrat to a stahnout to, jde to fakt hodne tezko, je to tam napresovany a to kdyz se vam povede tak mate vyhrano:) pac staci zapilovat ten cudlajs pac je seriznutej a neslo by to mackat celou plochou a je to...
radicka: ja jsem to udelala trosku netradicne, ale urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat a pak zase je to tam napresovany takze se to musi stahnout - smerem nahoru, kroutit ne e, yslela jsem si ze se to krouti ale nee njo njo a pak se tam soupne ta nova, to pero vubec nevadi to se jen sunda a pak se tam zasejc da, s tim nic nedelate. Akorat az ji budete kupovat, musi tam bejt "pro vozy se zvedaci zpateckou - opel plus renault) jinak vam to tam nepujde, vsude to vetsinou pisou a nebo co se vzhledu tyce jsou kratsi a sirsi na koncich nez ty co tu zpatecku zvedaci nemaji...
tak snad to bylo vycerpavajici fuf
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
již jsem to já i někdo jiný psal,není třeba jí ničit,opravdu,stačí vážně fest chnapnout rukou,tahat a kroutit,stále tahat hore,mně pak tak vyletěla z toho plastu,silonu či co to je že jsem si skoro urazil čumák,žádný řezání netřeba,někdo to tu psal,já nevěřil,zkusil jsem zabrat,tahat,pootáčet a je to vážně tak,potvrzuji.
Tak aspoň že i moje rada se ujala . A když máš i více štěstí a předchozí majitel ji někdy sundaval ( v mém případě není jisté ), tak s ní jen zatáhneš nahoru a lehce pootočíš doleva nebo doprava a je venku...pepca píše: již jsem to já i někdo jiný psal,není třeba jí ničit,opravdu,stačí vážně fest chnapnout rukou,tahat a kroutit,stále tahat hore,mně pak tak vyletěla z toho plastu,silonu či co to je že jsem si skoro urazil čumák,žádný řezání netřeba,někdo to tu psal,já nevěřil,zkusil jsem zabrat,tahat,pootáčet a je to vážně tak,potvrzuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady jich par bylo, ale po hodine chuze uplne na mol , jako kazdy rokxpolstarekx píše:tady nebyl mikulas ani jeden
-
- Kontaktovat uživatele: