Řadící páka a ruční brzda

Úpravy od motoru až po plasty
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 14 dub 2006, 12:25

SyncMaster píše:
xpolstarekx píše:SyncMaster: Co se flockovani tyce to nejni vuuubec drahy, kamos nechaval cely polo za 6tis.... cely... takze kdyz by se daval jen stredovej panel... ale nevim jak by to vypadalo kdyz by bylo jen to... asi blbe :roll:
To mas pravdu.... hlavne zalezi, co vsechno se chce nechat oflockovat, jakou barvou a jak kvalitnim materialem.... me osobne se moc flockovani nelibi..... Spise jen oflockovat dvere a sedacky....
oflockovat sedacky?? jako.... to nejde... vis jak by to vypadalo kdyby si na to deno denne nekdo sedal? Uz takhle kdyz se to nekvalitne udela tak to muze odpadavat kdyz vjedes nekam na hrbol, ale sedacky rozhodne ne, ty stopro calounit alcantarou, kuzi ... nebo tak nak... ale rozhodne ne flock... :wink:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 15 dub 2006, 16:47

prosím vysvetliť :D
čo je to za technologia to oflockovanie
Dakujem.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

manli2

Příspěvek od manli2 » 15 dub 2006, 16:54

Marcel píše:prosím vysvetliť :D
čo je to za technologia to oflockovanie
Dakujem.
http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavo ... kovani.htm :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 15 dub 2006, 22:01

xpolstarekx píše:oflockovat sedacky?? jako.... to nejde... vis jak by to vypadalo kdyby si na to deno denne nekdo sedal? Uz takhle kdyz se to nekvalitne udela tak to muze odpadavat kdyz vjedes nekam na hrbol, ale sedacky rozhodne ne, ty stopro calounit alcantarou, kuzi ... nebo tak nak... ale rozhodne ne flock... :wink:
Jo. to určitě. Já jsem se jen špatně vyjádřil...

manli2- upravena citace... příště rovnou mažu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel » 16 dub 2006, 14:31

manli2 -ešte raz dik .
xpolstarex -já by som chcel dať oflocknut stredový panel a tapacír všetkých dverí vrátane piatych vínovo červenou -tak to by mohlo ísť nie? :|
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 04 pro 2006, 11:28

xpolstarekx píše:ja jsem menila oboje dvoje :lol:
rucka: koupila sem si isottu musite sundat tu puvodni, nahrat to a stahnout to, jde to fakt hodne tezko, je to tam napresovany a to kdyz se vam povede tak mate vyhrano:) pac staci zapilovat ten cudlajs pac je seriznutej a neslo by to mackat celou plochou a je to...
radicka: ja jsem to udelala trosku netradicne, ale urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat a pak zase je to tam napresovany takze se to musi stahnout - smerem nahoru, kroutit ne e, yslela jsem si ze se to krouti ale nee njo :) njo a pak se tam soupne ta nova, to pero vubec nevadi to se jen sunda a pak se tam zasejc da, s tim nic nedelate. Akorat az ji budete kupovat, musi tam bejt "pro vozy se zvedaci zpateckou - opel plus renault) jinak vam to tam nepujde, vsude to vetsinou pisou a nebo co se vzhledu tyce jsou kratsi a sirsi na koncich nez ty co tu zpatecku zvedaci nemaji...
tak snad to bylo vycerpavajici :lol: :lol: :lol: fuf
To jako kdyz chci sundat hlavu radici paky tak ji musim znicit :?: "...urizla jsem tu gumu zvrchu, slo to normalne oloupat..." Ja cekal ze na to je nakej figl aby to sundat tak, aby tam sla zas nekdy vratit. Koukal sem i do pdfka Jak na to, a tam se o sundavani hlavice paky radsi ani nezminuji.
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

pepca

Příspěvek od pepca » 04 pro 2006, 13:14

:wink: již jsem to já i někdo jiný psal,není třeba jí ničit,opravdu,stačí vážně fest chnapnout rukou,tahat a kroutit,stále tahat hore,mně pak tak vyletěla z toho plastu,silonu či co to je že jsem si skoro urazil čumák,žádný řezání netřeba,někdo to tu psal,já nevěřil,zkusil jsem zabrat,tahat,pootáčet a je to vážně tak,potvrzuji. :wink:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 pro 2006, 20:16

pepca píše::wink: již jsem to já i někdo jiný psal,není třeba jí ničit,opravdu,stačí vážně fest chnapnout rukou,tahat a kroutit,stále tahat hore,mně pak tak vyletěla z toho plastu,silonu či co to je že jsem si skoro urazil čumák,žádný řezání netřeba,někdo to tu psal,já nevěřil,zkusil jsem zabrat,tahat,pootáčet a je to vážně tak,potvrzuji. :wink:
Tak aspoň že i moje rada se ujala :wink: . A když máš i více štěstí a předchozí majitel ji někdy sundaval ( v mém případě není jisté ), tak s ní jen zatáhneš nahoru a lehce pootočíš doleva nebo doprava a je venku... :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 04 pro 2006, 20:40

:shock: :shock: ÁÁÁÁ,tak z tama výtr duje,jsem věděl že mně to kdosi radil a měl pravdu. :wink:

Mecoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mecoun » 04 pro 2006, 22:10

fajn, dikes. To ja to ve stredu zkusim. Zitra nebude cas, budu delat certa :twisted: (nebo mikulase Obrázek podle toho co na me padne). To je dycky velka prdel :D
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 06 pro 2006, 10:45

tady nebyl mikulas ani jeden :cry:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 06 pro 2006, 10:47

xpolstarekx píše:tady nebyl mikulas ani jeden :cry:
:shock: :shock: :shock: jéééé,já myslel,že tě nějaký čert strčil do pytle???? :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 06 pro 2006, 10:54

no kez by, nejeden clovek by si to pral :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 pro 2006, 19:52

xpolstarekx píše:tady nebyl mikulas ani jeden :cry:
Tady jich par bylo, ale po hodine chuze uplne na mol :lol: , jako kazdy rok :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 07 pro 2006, 20:01

mikulas uplne na mol jo? no to je ostuda, chudaci deti kdyz na ne dejchnul a byl cejtit rumem.... 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět