na co čekat..james11 píše:takže můj dvorní automechanik mi zkazil radost z laďáku, dal mi tam znovu ten původní výfuklaďák dám až mi tento uplně upadne

DIablo píše:na co čekat..james11 píše:takže můj dvorní automechanik mi zkazil radost z laďáku, dal mi tam znovu ten původní výfuklaďák dám až mi tento uplně upadne
a pro mně by byla priorita lepší vzhled a zvuk-originál bych nechal do zásoby kdyby byly problémy na STK atd.james11 píše:DIablo píše:na co čekat..james11 píše:takže můj dvorní automechanik mi zkazil radost z laďáku, dal mi tam znovu ten původní výfuklaďák dám až mi tento uplně upadne
vše je otázkou priorit
problémy by s ním neměly býtselice píše:Jsou s tim vyfukem problemy u STK? Kvuli cemu, hluk nebo emise?
to su rádMike.S píše:malý OT to James11: rámeček už mám v Záfě, vypadá super
tak vyraženou homologaci nevim, ale certifikát ti přijde to se neboj..Mike.S píše:je na tom vyfuku vyražená ta homologace ? bavil jsem se se šéfem naší STK a říkal, že ten výfuk by měl být v poho, pokud je na něm homologace, prodejce mi psal, že nevíjestli tam je, ale že k tomu pošlou i ten certifikát, zkusil jsem celý mail přeposlat tomu STKmanovi tak uvidíme, ale do konce roku určo bude
malý OT to James11: rámeček už mám v Záfě, vypadá super
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |