Řadící páka a ruční brzda
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tákže beze srandy mám na vás dotaz resp. vaše skúsenosti.
dá sa základný stredový panel + madlá dverí nastriekať červenou met. farbou+bezfarebný lak tak aby nevyzeral ako lacná napodobenina ale ako originál?Alebo je lepšie obiednať v opli za big my money? than you.
P.S. zháňam sedadlá p.+z. čierna koža prešívana červenou niťou (športové predné s lepším bočným vedením ) dino86@post.sk
dá sa základný stredový panel + madlá dverí nastriekať červenou met. farbou+bezfarebný lak tak aby nevyzeral ako lacná napodobenina ale ako originál?Alebo je lepšie obiednať v opli za big my money? than you.
P.S. zháňam sedadlá p.+z. čierna koža prešívana červenou niťou (športové predné s lepším bočným vedením ) dino86@post.sk
Naposledy upravil(a) Marcel dne 10 dub 2006, 19:53, celkem upraveno 1 x.
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
no červenej střední panel sem v životě neviděl a original se určitě nedělá...Marcel píše:Tákže beze srandy mám na vás dotaz
dá sa základný stredový panel nastriekať červenou met. farbou tak aby nevyzeral ako lacná napodobenina ale ako originál?Alebo je lepšie obiednať v opli za big my money? than you.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Souhlasím s tebou jen na pul.... Máš pravdu v tom, že někteří majitelé vozu z něho udělají paskvil.... Ale podle mého názoru se také podaří ho vzhledově vylepšit.... Např mě stačí dát do vozu jen řadící páku, ruční brzdu a případně buď sportovní budíky, nebo sportovní pedály.... nic víc pro sebe nepotřebuji.... Mě osobně se nelíbí, když se dává interiér do barvy vozu.... Já radši zůstávám u tradičního černého interiéru...dominus-et-deus píše:teda dle mého názoru je tohle všechno pseudotuning a akorát kazí super dojem z auta. Všechny tyhle rádoby doplňky.... je to jako cirkus.
Jo, kdyby to byla třeba řadící páka sehnaná od Pininfariny, nebo od Bertoneho tak ani slovo,ale tyhle věci z tuningshopů...... nemá smysl komentovat. Original je original a tohle ostatní bych nechal pro majitele škodovek apod.
súhlasím ,ale ide mi o to aby môj auťák bol podla mojých predstáv aby som sa v nom cítil dobre aj na oko nechcem aby moja Astra ostala iba obyčajná sériovka (je nová a plánujem si ju nechať aj 6 rokov) -chcem tuniť ...s citom a časomAle podle mého názoru se také podaří ho vzhledově vylepšit.... Např mě stačí dát do vozu jen řadící páku, ruční brzdu a případně buď sportovní budíky, nebo sportovní pedály.... nic víc pro sebe nepotřebuji.... Mě osobně se nelíbí, když se dává interiér do barvy vozu.... Já radši zůstávám u tradičního černého interiéru...
"zatáčky dole otačky hore,, ferari red 1,4 5door 16V 66 Kw 90K Twinport
To souhlasím na 100%... Já ho netuním jen proto, abych si šplhnul mezi ostatními.To v žádném případě, protože závist je sv..ě. Tuním ho proto, abych sem se také v něm cítil lépe, než v seriovce.Samozřejmě to vše chce čas, protože to stojí prachy a ne všechny si mohu dovolit dát jen do auta. Ovšem kdybych věděl, že ho nebudu mít déle, jak rok, tak se do tuningu ani pouštět nebudu...súhlasím ,ale ide mi o to aby môj auťák bol podla mojých predstáv aby som sa v nom cítil dobre aj na oko nechcem aby moja Astra ostala iba obyčajná sériovka (je nová a plánujem si ju nechať aj 6 rokov) -chcem tuniť ...s citom a časom
-
- Kontaktovat uživatele:
prodavaj se barvy na plasty, ale.... nevim nevim jak by to vypadalo spis to poflockuj nebo potahni...Marcel píše:Tákže beze srandy mám na vás dotaz resp. vaše skúsenosti.
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Jen je trochu rozdíl v ceně...xpolstarekx píše:prodavaj se barvy na plasty, ale.... nevim nevim jak by to vypadalo spis to poflockuj nebo potahni...Marcel píše:Tákže beze srandy mám na vás dotaz resp. vaše skúsenosti.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A nevíte, na jakých stránkách prodávají tuning řadičky pro automobily s zvedací zpátečkou ( na naši Astřičku )?
- Princ William
každej lepší krám s autodoplnkama ji ma. třeba www.autodoplnky.cz nebo www.tuningshop.czSyncMaster píše:A nevíte, na jakých stránkách prodávají tuning řadičky pro automobily s zvedací zpátečkou ( na naši Astřičku )?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Tuningshop u vas v plzni vid?? tam je to super sezenou uuuplne vsechno a jsou takovy pohodariJarda píše:každej lepší krám s autodoplnkama ji ma. třeba www.autodoplnky.cz nebo www.tuningshop.czSyncMaster píše:A nevíte, na jakých stránkách prodávají tuning řadičky pro automobily s zvedací zpátečkou ( na naši Astřičku )?
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
To mas pravdu.... hlavne zalezi, co vsechno se chce nechat oflockovat, jakou barvou a jak kvalitnim materialem.... me osobne se moc flockovani nelibi..... Spise jen oflockovat dvere a sedacky....xpolstarekx píše:SyncMaster: Co se flockovani tyce to nejni vuuubec drahy, kamos nechaval cely polo za 6tis.... cely... takze kdyz by se daval jen stredovej panel... ale nevim jak by to vypadalo kdyz by bylo jen to... asi blbe
Díky moc.... Nějaké jsem už našel. Akorát vypadaly nic moc. Škoda, že tu, co jsem si koupil, tak mi tam nejdeJarda píše:každej lepší krám s autodoplnkama ji ma. třeba www.autodoplnky.cz nebo www.tuningshop.czSyncMaster píše:A nevíte, na jakých stránkách prodávají tuning řadičky pro automobily s zvedací zpátečkou ( na naši Astřičku )?