ULTER SPORT

Úpravy od motoru až po plasty
Michal Vlas

Příspěvek od Michal Vlas » 24 dub 2007, 14:50

Obrázek
Astřík 1.6 16V Comfort-Sport r.v.1998

Reklama

Mastel

Ulter

Příspěvek od Mastel » 29 dub 2007, 15:40

Michal Vlas píše:Tak ja mam namontovany vyfuk. Vypada krasne a decentne. zadny extrem. A ma takovej jemnej brumlavej zvuk. Akorad pozor! Kdo ma tazny zarizeni tak je veliky problem,prekazi pri montazi. Musel jsem urezat drzaky a otocit ho vzhuru nohama. Ale je tam a sem snim velmi spokojen a astrikovi slusi :D
S tym taznym mam podobnu skusenost. Musel som z lavej strany trochu obrusit :) rameno tazneho, lebo by som tam ulter vobec nedostal. Je to tam namontovane s koncoukou N21. Ako som uz spominal problem s spojom zadnej a strednej casti - som uz docasne vyriesil. Kupil som tesniacu pastu na vyfuk (150,-sk) a zatial to nepodfukuje. No casom budem musiet aj tak zhanat strednu cast. Skoda ze ju UlterSport nerobi...
Astra G 1,6 16V(Z16XE)

Mastel

Re: Ulter

Příspěvek od Mastel » 09 kvě 2007, 20:25

Cafte.

Mozno sa mi v blizkej dobe podari dat nejake prachy do kopy a preto by som chcel kupit rezonator. Neni mi vsak jasne ako je to z montazou. To mam odpilit potrubie z original (stareho) vyfuku a narvat na to potrubie rezonator?

PS. Aky rezonator doporucujete?(nechcem aby to moc vrestalo...) a zadnu cast mam UlterSport.
Astra G 1,6 16V(Z16XE)

Odpovědět