ULTER SPORT
-
- Reklama
Ulter
S tym taznym mam podobnu skusenost. Musel som z lavej strany trochu obrusit rameno tazneho, lebo by som tam ulter vobec nedostal. Je to tam namontovane s koncoukou N21. Ako som uz spominal problem s spojom zadnej a strednej casti - som uz docasne vyriesil. Kupil som tesniacu pastu na vyfuk (150,-sk) a zatial to nepodfukuje. No casom budem musiet aj tak zhanat strednu cast. Skoda ze ju UlterSport nerobi...Michal Vlas píše:Tak ja mam namontovany vyfuk. Vypada krasne a decentne. zadny extrem. A ma takovej jemnej brumlavej zvuk. Akorad pozor! Kdo ma tazny zarizeni tak je veliky problem,prekazi pri montazi. Musel jsem urezat drzaky a otocit ho vzhuru nohama. Ale je tam a sem snim velmi spokojen a astrikovi slusi
Astra G 1,6 16V(Z16XE)
Re: Ulter
Cafte.
Mozno sa mi v blizkej dobe podari dat nejake prachy do kopy a preto by som chcel kupit rezonator. Neni mi vsak jasne ako je to z montazou. To mam odpilit potrubie z original (stareho) vyfuku a narvat na to potrubie rezonator?
PS. Aky rezonator doporucujete?(nechcem aby to moc vrestalo...) a zadnu cast mam UlterSport.
Mozno sa mi v blizkej dobe podari dat nejake prachy do kopy a preto by som chcel kupit rezonator. Neni mi vsak jasne ako je to z montazou. To mam odpilit potrubie z original (stareho) vyfuku a narvat na to potrubie rezonator?
PS. Aky rezonator doporucujete?(nechcem aby to moc vrestalo...) a zadnu cast mam UlterSport.
Astra G 1,6 16V(Z16XE)