uz vim kde to je.. nekolikrat uz jsem tam byl, pro neco na corsu a zadni dvere na omegu.. byl jsem tam docela spokojenydominus-et-deus píše:Ten OPC nárazník maj v Benettcars v Mratíně u Prahy
COUPÉ
- Reklama
přesně tak, astry co maj xenony od výroby maj ten šajsdrek co popisuju v návoduwin píše:oki thx za vysvetleni, uz to chapu i ja cili chci li automatickou regulaci, musim si ji udelat sam (dle navodu). Astry s xenonama z vyroby tedy timto "zarizenim" disponuji.. >je mozne nekde v bazaru/vrakovisti sehnat
jo uz jen posledni vec, xenony v podani astry = svetla potkavaci (nikoliv i dalkova -> bi-xenony) hhh sem si odpovedel sam asi ze?
bixenony se do astry nemontovaly
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že tam budou mít vše...kromě těch mlhovek. Taky jsem o tom nárazníku přemýšlel,ale mám tam cupé předek, tak jsem od toho upustil. Myslím, že tam seženeš vše. a nejpodstatnější je stejně ten nárazník- ostatní si časem seženeš Jsem rád, že někdo bude mít radost - je škoda tam OPC nechat
2.0 16V
- Princ William
- Princ William
jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
moje řeč, a největší sranda je že já s orig. xenonama s manuální regulací budu mít na STK větší problém než ten kdo má angelsy uplně bez štelováníjarda píše:jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam
- Princ William
asi tak nakklubo píše:moje řeč, a největší sranda je že já s orig. xenonama s manuální regulací budu mít na STK větší problém než ten kdo má angelsy uplně bez štelováníjarda píše:jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
jen abych to uvedl na pravou miru..: nejprve sem pocital stim, ze tam ty xenony dam.. ale ejhle, kdyz sem se po nich poptaval, tak 50 tisic bych do toho rozhodne nedal.. pak jsem objevil angeleyesy > za rozumny penize, navic se mi libi
pak prisel klubo stim, ze ty svoje (puvodni, astra) sehnal za patnact tisic.. to jsem o nich zas zacal uvazovat -> pak prisel problem v podani automaticky regulace a ostrikovacu; u angeleyesu zas regulace neni zadna..
takhle jsme to alespon menil na corse, u astry si to nedokazu predstavit, rozdelane jsem je nikdy nemel.. jinak moc dik za tvuj prispevek - fotky.. presne tyhle v cerny bych dystak poridil..
pak prisel klubo stim, ze ty svoje (puvodni, astra) sehnal za patnact tisic.. to jsem o nich zas zacal uvazovat -> pak prisel problem v podani automaticky regulace a ostrikovacu; u angeleyesu zas regulace neni zadna..
btw nak se mi to nezda.. ze u nich v baleni neni motorek k nastavovani mi nepride zvlastni, ale ze by tam na to nebyla zdirka se mi nezda >proste to sundat z tech starych svetlometu a ten motorek nasadit na ty nove...jarda píše:ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim.
takhle jsme to alespon menil na corse, u astry si to nedokazu predstavit, rozdelane jsem je nikdy nemel.. jinak moc dik za tvuj prispevek - fotky.. presne tyhle v cerny bych dystak poridil..
Z22SE
tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst....
to znamená že muj coupe nárazník + mlhofky sou na prodej
Jinak sem se ptal i na xenony a prej komplet 16000....
tak to je narez! kolik za nej chteli? bych tam este dnes sjel.... mam to kousekklubo píše:tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst....
4000 ale nejdříf chtěl pět a strašně se cukal...tak kdyžtak řekni že si ho tam dneska znamej koupil za 4000 když bude dělat píču.... maj tam ještě 2 v ty samý stříbrnýAnonymous píše:tak to je narez! kolik za nej chteli? bych tam este dnes sjel.... mam to kousekklubo píše:tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst....