Komplet tuning cim zacit???

Úpravy od motoru až po plasty
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 03 led 2007, 06:59

Miro.design píše:postupoval jsem jako cidla nejdriv kola protoze kola delaj auto pak vejfuk a mezitim naky stylingovky aby to vypadalo a planuju filtr, ale myslim ze je na kazdym jak zacne je to uplne jedno
dulezity je mit nakou predstavu a smerovat k ni upravy protoze bez predstavy tam placas veci a najednou zjistis ze se ti to nelibi 8)
njo a pak zacnes ty veci menit pac uz si tiu predstavu utvoris - muj pripad :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 03 led 2007, 08:56

Miro.design: daval jsi komplet vyfuk sportovni nebo jen "radoby ladenou koncovku" ktera je uplne na prd ale jen rve?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 03 led 2007, 11:50

Zigi píše:KOncovka je onicem,kdyz uz tak alespon celou posledni ladenou cast :wink:
jj ja mela koncovku a taky sem pak kupovala posledni dil i s koncovkou pac ta samotna koncovka je ble e :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 03 led 2007, 16:32

ja mám představu jasnou :twisted: ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval :oops: ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál :P :P :P :P

ARMAGEDONX

Příspěvek od ARMAGEDONX » 03 led 2007, 17:02

xpolstarekx píše:
Zigi píše:KOncovka je onicem,kdyz uz tak alespon celou posledni ladenou cast :wink:
jj ja mela koncovku a taky sem pak kupovala posledni dil i s koncovkou pac ta samotna koncovka je ble e :lol:
Souhlasím, laďák je laďák, nějaký koncovky jen pro to, aby to dělalo binec a ještě to podepřít rezonátorem, tak to se mi zdá kách :twisted: ale laďák je něco zcela jiného. :wink: :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 03 led 2007, 20:32

njo u me ten zvuk neni absolutne znat, ba se mi zda ze mi to prestalo tak hlasite poprdavat a spis se to ztisilo :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 03 led 2007, 20:46

xpolstarekx píše:njo u me ten zvuk neni absolutne znat, ba se mi zda ze mi to prestalo tak hlasite poprdavat a spis se to ztisilo :lol: :lol:
páč Ti tam zavařili polštářek :)
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Charlie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Charlie » 03 led 2007, 21:37

milosh píše:
ondrazalsky píše:ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
Pokud bych kupoval 1.2 HTP tak to je jasna volba :lol:
No moc to nepomůže, protože to HTP tam zůstane, jen tam nedaj 1.2, takže kdo se v tom trochu vyzná, tak hned ví :-)
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 03 led 2007, 21:42

milosh píše:Miro.design: daval jsi komplet vyfuk sportovni nebo jen "radoby ladenou koncovku" ktera je uplne na prd ale jen rve?
daval sem celej posledni dil s radoby ladenou koncovkou co je na prd 8)
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]

1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 04 led 2007, 06:11

Happy píše:
xpolstarekx píše:njo u me ten zvuk neni absolutne znat, ba se mi zda ze mi to prestalo tak hlasite poprdavat a spis se to ztisilo :lol: :lol:
páč Ti tam zavařili polštářek :)
ten mam navarenej i na prd*li (zadek uz se tomu v mym pripade rikat neda) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 04 led 2007, 10:29

xpolstarekx píše: ten mam navarenej i na prd*li (zadek uz se tomu v mym pripade rikat neda) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to by se muselo vidět :wink:
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Jeff
Kontaktovat uživatele:

Fotecka

Příspěvek od Jeff » 08 led 2007, 22:25

Cidla píše:ja mám představu jasnou :twisted: ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval :oops: ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál :P :P :P :P
pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknout :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotecka

Příspěvek od Cidla » 13 led 2007, 19:43

Jeff píše:
Cidla píše:ja mám představu jasnou :twisted: ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval :oops: ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál :P :P :P :P
pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknout :D
tady je krasavice nááááádherná :!: Obrázek Obrázek

Marian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marian » 13 led 2007, 20:04

Hm pěkná

Comeback

Příspěvek od Comeback » 17 bře 2007, 12:22

Pokut se chces bavit o tuningu ja bych zacal spodkem tlumice brzdy atd . pak motor nejakej ten regulator turba a dalsi vychytavky.Pak styling a pak nakonec hifi hodilo by se i nejaky odlehceni viz pryc zadni sedacky a nechat udelat polstrovani do nej zaborit nejaky repracky taky nevypada na skodu ale je to pak hraci skrinka zalezi co chces ze treba nejaky nitro i kdyz to nici motor ale i to se da eliminovat

Zalezi jestli ches aby auto tahalo 180 tak tak a vypadalo jako zihadlo a nebo aby to mnelo ze zacatku styl seriovky ale vytahne to maximum
P.S: druha moznost nezapomen pasy jo prosim :)

Odpovědět