njo a pak zacnes ty veci menit pac uz si tiu predstavu utvoris - muj pripadMiro.design píše:postupoval jsem jako cidla nejdriv kola protoze kola delaj auto pak vejfuk a mezitim naky stylingovky aby to vypadalo a planuju filtr, ale myslim ze je na kazdym jak zacne je to uplne jedno
dulezity je mit nakou predstavu a smerovat k ni upravy protoze bez predstavy tam placas veci a najednou zjistis ze se ti to nelibi
Komplet tuning cim zacit???
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Miro.design: daval jsi komplet vyfuk sportovni nebo jen "radoby ladenou koncovku" ktera je uplne na prd ale jen rve?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
Souhlasím, laďák je laďák, nějaký koncovky jen pro to, aby to dělalo binec a ještě to podepřít rezonátorem, tak to se mi zdá kách ale laďák je něco zcela jiného.xpolstarekx píše:jj ja mela koncovku a taky sem pak kupovala posledni dil i s koncovkou pac ta samotna koncovka je ble eZigi píše:KOncovka je onicem,kdyz uz tak alespon celou posledni ladenou cast
-
- Kontaktovat uživatele:
No moc to nepomůže, protože to HTP tam zůstane, jen tam nedaj 1.2, takže kdo se v tom trochu vyzná, tak hned vímilosh píše:Pokud bych kupoval 1.2 HTP tak to je jasna volbaondrazalsky píše:ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
-
- Kontaktovat uživatele:
daval sem celej posledni dil s radoby ladenou koncovkou co je na prdmilosh píše:Miro.design: daval jsi komplet vyfuk sportovni nebo jen "radoby ladenou koncovku" ktera je uplne na prd ale jen rve?
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Fotecka
pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknoutCidla píše:ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotecka
tady je krasavice nááááádhernáJeff píše:pokud by si tam nekde nasel tu fotecku tak ji sem soupni, taky bych chtel kouknoutCidla píše:ja mám představu jasnou ...viděl jsem někde na netu astřičku v kombiku a do ni sem se zamiloval ..neni to žádnej brutál tuning ale jen jemně nikde nic navíc.....přední nárazník z kupé, sportovní maska, snižaná ..pěkný kolečka(ale asi 18 palcu a na ty ja teda nemám:-) )kliky, prahy do barvy...no a postupnými krůčky se přibližuji...blíž a blíž a blíž.....no a teď mi zamrzlo lanko od ručky a hned sem zas o chlup dál
moje bývalka :-)
Pokut se chces bavit o tuningu ja bych zacal spodkem tlumice brzdy atd . pak motor nejakej ten regulator turba a dalsi vychytavky.Pak styling a pak nakonec hifi hodilo by se i nejaky odlehceni viz pryc zadni sedacky a nechat udelat polstrovani do nej zaborit nejaky repracky taky nevypada na skodu ale je to pak hraci skrinka zalezi co chces ze treba nejaky nitro i kdyz to nici motor ale i to se da eliminovat
Zalezi jestli ches aby auto tahalo 180 tak tak a vypadalo jako zihadlo a nebo aby to mnelo ze zacatku styl seriovky ale vytahne to maximum
P.S: druha moznost nezapomen pasy jo prosim
Zalezi jestli ches aby auto tahalo 180 tak tak a vypadalo jako zihadlo a nebo aby to mnelo ze zacatku styl seriovky ale vytahne to maximum
P.S: druha moznost nezapomen pasy jo prosim