neony pod nohama

Úpravy od motoru až po plasty
pepca

Příspěvek od pepca » 27 říj 2006, 20:09

xpolstarekx píše:
Fathead píše:Můžete udělat fotky jak to vypadá když to svítí? Na to bych se rád podíval jaký to je za tmy.
zejtra vyfotim a soupnu ;)
:shock: ahojky,ty máš neony v prostoru nohou?jů,tak fotky,a máš je modré?já chci takýý,jen se v tom vůbec nevyznám :oops: tudíž nevím co a jak koupit,jaké jsou vhodné,dobré,hlavně né zas tak drahé,vypínač jsem tu viděl někde na odkaze,takovej ten leteckej,vycvaknout pojistku,přepnout,měl snad i modrou ledku v sobě a stál něco kolem tří stovek,ještě tedy neony,modré,a někoho kdo tu eletriku zapojí a nic nezničí :oops:

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 27 říj 2006, 20:12

:shock: tak tady je ta potvůrka vypínač,snad se to povede,až na konci stránky :wink: http://www.amstuning.cz/katalog/katalog-1106.html

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 28 říj 2006, 07:39

xpolstarekx píše:vic??? kam jeste? 8)
jako sem myslel vypinace ze pribydou, ale neony samozrejme taky, este dozadu pod nohy do motoru a samozrejme pod auto 8)

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 28 říj 2006, 08:41

Zdravím mam tokový dotaz jak je to s Homologaci neonu

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 28 říj 2006, 08:55

no rek bych ze zadnou nemaj ne? nesmej byt zapnute kdyz jedes (myslim ty pod autem) ale kdyz stojis tak je zapnute mit muzes, je to takovy zmateny :?
spis nemaj

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 28 říj 2006, 10:45

Tu v té republice je to všechno na ....

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 28 říj 2006, 20:02

pepca píše::shock: ahojky,ty máš neony v prostoru nohou?jů,tak fotky,a máš je modré?já chci takýý,jen se v tom vůbec nevyznám :oops: tudíž nevím co a jak koupit,jaké jsou vhodné,dobré,hlavně né zas tak drahé,vypínač jsem tu viděl někde na odkaze,takovej ten leteckej,vycvaknout pojistku,přepnout,měl snad i modrou ledku v sobě a stál něco kolem tří stovek,ještě tedy neony,modré,a někoho kdo tu eletriku zapojí a nic nezničí :oops:
Njojo mam, ale ne modry, ale cerveny, aby se mi to hodilo k interieru. Vyfotim, dneska jsem byla lina tam jit pac venku stejne prsi a kdybych to chtela fotit, musela bych s tim vyjet ven aby to bylo dobre videt, tzn. ze by mi zmokla ;) Njo ja mam ty neony tyhle:
Obrázek
z www.reviloshop.cz - jak jinak :) A vypinac k tomu mam pridelanej jen takovej centimetrovej pindik, sundala sem z toho i tu krabici na ovladani tech neonu, pac to vypadalo desne. A mam to pripojeny tak, ze ani nikdo nevi ze tam jsou, pokud nesvitej :) Mam koupeny jeste na podvozek, ale... do toho se mi fakt samotny nechce, pac bych to akorat pokonila... btw.: mam sikovnyho elektrikare, ale v pze njo... tak kdyztak rekni :)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 28 říj 2006, 20:05

Miro.design píše:
jako sem myslel vypinace ze pribydou, ale neony samozrejme taky, este dozadu pod nohy do motoru a samozrejme pod auto 8)
do motoru?? kam je tam chces davat? to bude delat akorat problem ne?
btw.: pod auto... budes je tam davat sam nebo s nekym? Ja se do toho sama nechci poustet, pac uz vidim jak bych to nak tento. A budes tam davat original neony nebo LEDkovy? Ja jsem koupila ty LEDkovy pac to prej dyl vydrzi co se sutru a bordelu ze silnice tyce.... ale... nikdo mi je tam nechce soupnout ze stejnyho duvodu... pac se to musi nak navrtat a tak ne? no pockam :)
btw.: jakou barvu ven?
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 28 říj 2006, 20:07

Melodi_boy píše:Zdravím mam tokový dotaz jak je to s Homologaci neonu
homologaci na milion procent nemaj :) zapnuty ty pod autem nesmej bejt, jen na srazech nebo proste kdyz se auto nepohybuje. Vevnitr v aute je kazdymu jedno co mas :) A nesmi to bejt prej kvuli tomu, ze by to oslnovalo ostatni ridice a auto by bylo prej k prehlednuti, coz je pekna kravina a nevim kdo to vymyslel... :roll:
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

pepca

Příspěvek od pepca » 28 říj 2006, 20:20

xpolstarekx píše:
Melodi_boy píše:Zdravím mam tokový dotaz jak je to s Homologaci neonu
homologaci na milion procent nemaj :) zapnuty ty pod autem nesmej bejt, jen na srazech nebo proste kdyz se auto nepohybuje. Vevnitr v aute je kazdymu jedno co mas :) A nesmi to bejt prej kvuli tomu, ze by to oslnovalo ostatni ridice a auto by bylo prej k prehlednuti, coz je pekna kravina a nevim kdo to vymyslel... :roll:
:wink: krásný fotečky,nechám si poradit,které by se hodily do prostoru nohou,délka,druh,cena?no a asi ještě pojedu k tobě abys dělala dozor až budu ničit eletriku :D :wink: :oops:

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 28 říj 2006, 21:15

xpolstarekx píše:
Miro.design píše:
do motoru?? kam je tam chces davat? to bude delat akorat problem ne?
btw.: pod auto... budes je tam davat sam nebo s nekym? Ja se do toho sama nechci poustet, pac uz vidim jak bych to nak tento. A budes tam davat original neony nebo LEDkovy? Ja jsem koupila ty LEDkovy pac to prej dyl vydrzi co se sutru a bordelu ze silnice tyce.... ale... nikdo mi je tam nechce soupnout ze stejnyho duvodu... pac se to musi nak navrtat a tak ne? no pockam :)
btw.: jakou barvu ven?
no v motoru najdu nejstudenejsi misto a flaknu tam jeden, nebo radsi dva 8) ty venku tam de stejne jenom wo to uchyceni pak uz tu kabelaz natahas v poho no a barva to este nevim chci nejakou ktera se tady nevidi aby to bylo origos, urcite to budou ledky protoze neon vybledne
barvu este uvidim
no a pod auto sem to uz daval s bratrem na calibru takze na astru to pude taky :wink: :wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 29 říj 2006, 17:36

pepca píše: :wink: krásný fotečky,nechám si poradit,které by se hodily do prostoru nohou,délka,druh,cena?no a asi ještě pojedu k tobě abys dělala dozor až budu ničit eletriku :D :wink: :oops:
njo tak jestli chces ty co mam ja... mam tam dylku 22cm, tzn 619,- za obe a mas v tom i takovej ten regulator zareni, ze to sviti bud hodne, malo min, bla bla :) a nebo si to zapnes na radio a ono ti to blika podle bas jak znej z radia... je k tomu pripojka do zapalovace... ja to mam ale udelany holt jinak njo :) Delali jsme to s kamosem, spis teda kamos nez ja :)) ja jsem jen cumela a asistovala :) pac od elektriky ruce pryc :))
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 29 říj 2006, 17:40

Miro.design píše:
no v motoru najdu nejstudenejsi misto a flaknu tam jeden, nebo radsi dva 8) ty venku tam de stejne jenom wo to uchyceni pak uz tu kabelaz natahas v poho no a barva to este nevim chci nejakou ktera se tady nevidi aby to bylo origos, urcite to budou ledky protoze neon vybledne
barvu este uvidim
no a pod auto sem to uz daval s bratrem na calibru takze na astru to pude taky :wink: :wink:
heh tak s tim motorem jsem zvedava, pac si prece jen myslim, ze je tam na ten neon moc... horko :)
heh tak az budes mit ty na podvozku nandany, nahod fotky a nebo rovnou prijed, ja bych taky potrebovala :lol:
jo a s tou barvou.... si kup ty vicebarevny a muzes si barvu menit podle nalady :) ale.... k modrymu autu modry, nebo bily nejsou spatny a moc lidi je jeste nema....
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design » 29 říj 2006, 20:54

musim najit naky studenejsi mistecko v motore protoze je tam moc chci ,no a ty bily neony by nemusely bejt spatny, ty vicebarevny mi pridou dost komediansky tak ty urco ne a modry ma kazdej tak to taky ne
bily sou fakt newokoukany to mas recht
:wink:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 29 říj 2006, 21:01

Miro.design píše:musim najit naky studenejsi mistecko v motore protoze je tam moc chci ,no a ty bily neony by nemusely bejt spatny, ty vicebarevny mi pridou dost komediansky tak ty urco ne a modry ma kazdej tak to taky ne
bily sou fakt newokoukany to mas recht
:wink:
jj bily moc lidi nema prave :) a ty vicebarevny.... to nemusi blikat jak vanocni stromecek, jen to jeden den muze svitit zelene, druhe zlute :) a tak :)) podle nalady njo :) ale bila by k modry sla dobre.... pac to je vazne bila a ne takova ta nazloutla :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět