ahojky,ty máš neony v prostoru nohou?jů,tak fotky,a máš je modré?já chci takýý,jen se v tom vůbec nevyznám tudíž nevím co a jak koupit,jaké jsou vhodné,dobré,hlavně né zas tak drahé,vypínač jsem tu viděl někde na odkaze,takovej ten leteckej,vycvaknout pojistku,přepnout,měl snad i modrou ledku v sobě a stál něco kolem tří stovek,ještě tedy neony,modré,a někoho kdo tu eletriku zapojí a nic nezničíxpolstarekx píše:zejtra vyfotim a soupnuFathead píše:Můžete udělat fotky jak to vypadá když to svítí? Na to bych se rád podíval jaký to je za tmy.
neony pod nohama
- Reklama
tak tady je ta potvůrka vypínač,snad se to povede,až na konci stránky http://www.amstuning.cz/katalog/katalog-1106.html
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Njojo mam, ale ne modry, ale cerveny, aby se mi to hodilo k interieru. Vyfotim, dneska jsem byla lina tam jit pac venku stejne prsi a kdybych to chtela fotit, musela bych s tim vyjet ven aby to bylo dobre videt, tzn. ze by mi zmokla Njo ja mam ty neony tyhle:pepca píše: ahojky,ty máš neony v prostoru nohou?jů,tak fotky,a máš je modré?já chci takýý,jen se v tom vůbec nevyznám tudíž nevím co a jak koupit,jaké jsou vhodné,dobré,hlavně né zas tak drahé,vypínač jsem tu viděl někde na odkaze,takovej ten leteckej,vycvaknout pojistku,přepnout,měl snad i modrou ledku v sobě a stál něco kolem tří stovek,ještě tedy neony,modré,a někoho kdo tu eletriku zapojí a nic nezničí
z www.reviloshop.cz - jak jinak A vypinac k tomu mam pridelanej jen takovej centimetrovej pindik, sundala sem z toho i tu krabici na ovladani tech neonu, pac to vypadalo desne. A mam to pripojeny tak, ze ani nikdo nevi ze tam jsou, pokud nesvitej Mam koupeny jeste na podvozek, ale... do toho se mi fakt samotny nechce, pac bych to akorat pokonila... btw.: mam sikovnyho elektrikare, ale v pze njo... tak kdyztak rekni
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
do motoru?? kam je tam chces davat? to bude delat akorat problem ne?Miro.design píše:jako sem myslel vypinace ze pribydou, ale neony samozrejme taky, este dozadu pod nohy do motoru a samozrejme pod autoxpolstarekx píše:vic??? kam jeste?
btw.: pod auto... budes je tam davat sam nebo s nekym? Ja se do toho sama nechci poustet, pac uz vidim jak bych to nak tento. A budes tam davat original neony nebo LEDkovy? Ja jsem koupila ty LEDkovy pac to prej dyl vydrzi co se sutru a bordelu ze silnice tyce.... ale... nikdo mi je tam nechce soupnout ze stejnyho duvodu... pac se to musi nak navrtat a tak ne? no pockam
btw.: jakou barvu ven?
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
homologaci na milion procent nemaj zapnuty ty pod autem nesmej bejt, jen na srazech nebo proste kdyz se auto nepohybuje. Vevnitr v aute je kazdymu jedno co mas A nesmi to bejt prej kvuli tomu, ze by to oslnovalo ostatni ridice a auto by bylo prej k prehlednuti, coz je pekna kravina a nevim kdo to vymyslel...Melodi_boy píše:Zdravím mam tokový dotaz jak je to s Homologaci neonu
Tak mě tu máte
krásný fotečky,nechám si poradit,které by se hodily do prostoru nohou,délka,druh,cena?no a asi ještě pojedu k tobě abys dělala dozor až budu ničit eletrikuxpolstarekx píše:homologaci na milion procent nemaj zapnuty ty pod autem nesmej bejt, jen na srazech nebo proste kdyz se auto nepohybuje. Vevnitr v aute je kazdymu jedno co mas A nesmi to bejt prej kvuli tomu, ze by to oslnovalo ostatni ridice a auto by bylo prej k prehlednuti, coz je pekna kravina a nevim kdo to vymyslel...Melodi_boy píše:Zdravím mam tokový dotaz jak je to s Homologaci neonu
-
- Kontaktovat uživatele:
no v motoru najdu nejstudenejsi misto a flaknu tam jeden, nebo radsi dva ty venku tam de stejne jenom wo to uchyceni pak uz tu kabelaz natahas v poho no a barva to este nevim chci nejakou ktera se tady nevidi aby to bylo origos, urcite to budou ledky protoze neon vyblednexpolstarekx píše:do motoru?? kam je tam chces davat? to bude delat akorat problem ne?Miro.design píše:jako sem myslel vypinace ze pribydou, ale neony samozrejme taky, este dozadu pod nohy do motoru a samozrejme pod autoxpolstarekx píše:vic??? kam jeste?
btw.: pod auto... budes je tam davat sam nebo s nekym? Ja se do toho sama nechci poustet, pac uz vidim jak bych to nak tento. A budes tam davat original neony nebo LEDkovy? Ja jsem koupila ty LEDkovy pac to prej dyl vydrzi co se sutru a bordelu ze silnice tyce.... ale... nikdo mi je tam nechce soupnout ze stejnyho duvodu... pac se to musi nak navrtat a tak ne? no pockam
btw.: jakou barvu ven?
barvu este uvidim
no a pod auto sem to uz daval s bratrem na calibru takze na astru to pude taky
-
- Kontaktovat uživatele:
njo tak jestli chces ty co mam ja... mam tam dylku 22cm, tzn 619,- za obe a mas v tom i takovej ten regulator zareni, ze to sviti bud hodne, malo min, bla bla a nebo si to zapnes na radio a ono ti to blika podle bas jak znej z radia... je k tomu pripojka do zapalovace... ja to mam ale udelany holt jinak njo Delali jsme to s kamosem, spis teda kamos nez ja ) ja jsem jen cumela a asistovala pac od elektriky ruce pryc )pepca píše: krásný fotečky,nechám si poradit,které by se hodily do prostoru nohou,délka,druh,cena?no a asi ještě pojedu k tobě abys dělala dozor až budu ničit eletriku
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
heh tak s tim motorem jsem zvedava, pac si prece jen myslim, ze je tam na ten neon moc... horkoMiro.design píše:
no v motoru najdu nejstudenejsi misto a flaknu tam jeden, nebo radsi dva ty venku tam de stejne jenom wo to uchyceni pak uz tu kabelaz natahas v poho no a barva to este nevim chci nejakou ktera se tady nevidi aby to bylo origos, urcite to budou ledky protoze neon vybledne
barvu este uvidim
no a pod auto sem to uz daval s bratrem na calibru takze na astru to pude taky
heh tak az budes mit ty na podvozku nandany, nahod fotky a nebo rovnou prijed, ja bych taky potrebovala
jo a s tou barvou.... si kup ty vicebarevny a muzes si barvu menit podle nalady ale.... k modrymu autu modry, nebo bily nejsou spatny a moc lidi je jeste nema....
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
jj bily moc lidi nema prave a ty vicebarevny.... to nemusi blikat jak vanocni stromecek, jen to jeden den muze svitit zelene, druhe zlute a tak ) podle nalady njo ale bila by k modry sla dobre.... pac to je vazne bila a ne takova ta nazloutlaMiro.design píše:musim najit naky studenejsi mistecko v motore protoze je tam moc chci ,no a ty bily neony by nemusely bejt spatny, ty vicebarevny mi pridou dost komediansky tak ty urco ne a modry ma kazdej tak to taky ne
bily sou fakt newokoukany to mas recht
Tak mě tu máte