sportovni vzduchovy filtr
zvysenie vykonu
tiez ma zaujima tato tema, minule som si trosku cital stranku http://www.greenfilter.sk/main.html kde pisu ze s pouzitim ich filtrov ziskate:
1, zvysenie dychania auta az o 50%
2, zlepsenie filtracie vzduchu o 20%
3, zvysenie vykonu a krutiaceho momentu o 5% atd atd
cize je na tom nieco pravdy alebo ide o reklamny tah inac povedane pomer cena vykon za to nestoj?
co som tak pocital tak na moju astru by ma vysiel filter + impregnacny sprej + cistiaca sada cca do 3 tisic sk co je vcelku dost nie?
1, zvysenie dychania auta az o 50%
2, zlepsenie filtracie vzduchu o 20%
3, zvysenie vykonu a krutiaceho momentu o 5% atd atd
cize je na tom nieco pravdy alebo ide o reklamny tah inac povedane pomer cena vykon za to nestoj?
co som tak pocital tak na moju astru by ma vysiel filter + impregnacny sprej + cistiaca sada cca do 3 tisic sk co je vcelku dost nie?
- Reklama
Vyrovná se klasickému sportovnímu filtru, dáš ho do stejné krabice, čímž zajistíš, aby nasával odkud má a netahal teplý a zas*aný vzduch. Výkon je těžký popisovat, to je subjektivní dojem, ale má ho kámoš na Vectře a bomba (podle mne). Prostě auto tzv. líp dejchá. Ale pokud nepropaguješ sportovní jízdu, kašli na to.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
Re: zvysenie vykonu
tak se koukni na prvni stranku. ja mam K&N a mel co vsechno popisujes a cena byla 3200Kc. Jo mam kuzel.max76 píše:t
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
hele mě todle přesně dělalo ve fiatu, takže jsem vyměnil vzducháč (za green do origo boxu) i palivový a olejový filtr a nakonec to byla lambda sonda..pealss píše:chtel bych se zeptat kdyz mi pri rozjezdu auto cuka a pri pomale jizde v kolone na 2 stupen co stim nebo cim to muze byt jestli to taky neni tim ze mam zasrany vzduchac . dikec moc
Astra G coupe Z22SE
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam v nexii uz 3 roky KN sport vlozku, oproti papiraku to JE ROZDIL, neni potreba tolik tocit aby auto jelo, dostane se do motoru vic vzduchu atd... navic, je prakticky neznicicitelny a za cenu 1800kc to je myslim dost dobra investice, ktera motoru pomuze a neco malo vykonu snad prida
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No ja sem v tomhle tak trochu skeptik. Videl sem takovej experiment na BMW M3. Zmerili ji nekolikrat v serii a pak namontovali nejaky ladeny sani (nejenom sportovni filtr) a opet nekolikrat provedli mereni. Narust byl statisticky neprokazatelny (takze o rozdilu pocitove pri jizde nemohla byt ani rec). Jako plus bych asi bral tu zivotnost.
To by ti nejelo ve vysokých otáčkách..... motor by nedejchalghostrider píše:pealss píše:chtel bych se zeptat kdyz mi pri rozjezdu auto cuka a pri pomale jizde v kolone na 2 stupen co stim nebo cim to muze byt jestli to taky neni tim ze mam zasrany vzduchac . dikec moc
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
kor na dieslu je to velmi úspěšný likvidátor vah vzduchuAstraDTI píše:Sem se snazil najit nejaky pozitivum ...Vojta píše:no když normální vložka stojí 250 korun tak nevidim výhodu v životnosti teda
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já jsem teda na svým autě nezaznamenal větší výkon se sportovním filtrem (i když je to jen do originálního boxu, nechtělo se mi řešit pak nasávání), ale to bylo u Fiata Bravy 1.4, takže jsem ani nic neočekával. Cenově to možná vyjde na stejno jako kdybyste měnili papírák. K tomu sportovnímu si navíc musíte koupit speciální impregnační olej a kapalinu na čištěni, která stojí další čtyry stovky.. Lepší by snad měli být K&N, co se týká výdrže.
Astra G coupe Z22SE
normální filtr se mění po 60tis u benzínu a stojí 250 korun, tendle stojí 1800+400, vydržží ta vložka 500tis km?
je to uplnej nesmysl kterej stejně na výkonu nepřidá ani fň
je to uplnej nesmysl kterej stejně na výkonu nepřidá ani fň
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz