žárovky s nádechem bíle barvy
Frydex: Jo už to chápu, je to dokonce vidět aji na těch fotkách z autodoplnku, a odpovida to tomu ze musis patici upravit...vtom připadě nechápu co kopil kolea rodel99? (nahoď foto pls)
A eště dotaz, jaké jsi poznal rozdil v osvetlení vozovky, dál to asi nedosvítí že? pořád tam máš parabolu se s tejnou konstrukcí, takže to vlastne změní barvu světla a intenzivněji osvětlí plochu stejně velkou jako halogen H7? Pokud se pletu tak se rád nechám poučit...
A eště dotaz, jaké jsi poznal rozdil v osvetlení vozovky, dál to asi nedosvítí že? pořád tam máš parabolu se s tejnou konstrukcí, takže to vlastne změní barvu světla a intenzivněji osvětlí plochu stejně velkou jako halogen H7? Pokud se pletu tak se rád nechám poučit...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, dál to určitě nedosvítí, jen toho na stejné vzdálenosti vidíš víc, protože toho světla je víc. ta bílá je pro oko daleko intenzivnější než žlutá. Paraboly nejsou uplně stejné levá dělá prstředkem takový kužel světla, normálně to není vidět, ale za mlhy to vidíš.. prostě je to jako by si posvítil na nebe halogenovou baterkou.... to u žárovky neuvidíš. je to taky tím, že výbojka je o něco delší než žárovka a tudíš i posunuje ohnisko ze kterého světlo vychází, ale to jen maličko.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A ostrikovace jsi zapomel dodatSpecnaz píše:Hoj! Koupil jsem si Osram SILVERSTAR a max. spokojenost, přemýšlel jsem o xenon kitu, ale už není potřeba! A taky, kdo nemá na autě AUTOMATICKÉ (pozor ne ruční) ovládání náklonu světel, nemůže xenony mít, teda může, ilegálně
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přemýšlím jestli koupit
- Žárovky PHILIPS BlueVision H7 60/55W 2ks + 5W 2ks - 799Kč (nevim proč tam mají 60/55W)
nebo
-Žárovky Xe SUP.WHITE H7 55W 2ks - 199Kč - ta cena je dost lákavá
V noci často nejezdím, spíš jen v zimě. Ty phillips jsou dobry, že tam mají i pakovačky. Jak často vám praskají? ( mám rv.98 a hodit do serie diody by nebyl problém)
- Žárovky PHILIPS BlueVision H7 60/55W 2ks + 5W 2ks - 799Kč (nevim proč tam mají 60/55W)
nebo
V noci často nejezdím, spíš jen v zimě. Ty phillips jsou dobry, že tam mají i pakovačky. Jak často vám praskají? ( mám rv.98 a hodit do serie diody by nebyl problém)
Zkoušel jsem Osramky, i ty co píšeš jako druhý (nebo podobný) a myslím, že značka nemá vliv na životnost. Osramka mi praskla po pár měsících, tu druhou jsem měl přes rok a byla v poho. Chtěl bych teď taky zkusit ty Phillipsy. V tom označení maji uvedenu chybu. Když to je H7 je 55W, prodávaj i 100W, ale ty bych určitě nekupoval.hrubost píše:Přemýšlím jestli koupit
nebo
ASTRA G CAR 2000 |1.4_16V X14XE|
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem byl v autodoplňkách a nechal sem si rozbalit HID sadu na H7 a poměřit výbojku s žárovkou H7 -patice stejná ,délka stejná myslím že to bylo 4200k a cena sady 4500,-Frydex píše: .....výbojka je o něco delší než žárovka a tudíš i posunuje ohnisko ze kterého světlo vychází, ale to jen maličko.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
4 hrubost: No osobně bych volil PHILIPS BLUE VISION... Sice je cena poněkud vyšší, ale kvalita je hodně dobrá. Mám Astru G z rv.1999 a žárovky mě nepraskají ( mnohdy se řeší proč někomu praskají často ). Navíc tyto mě kupodivu vydržely dost dlouho. Konkrétně byly koupeny, když na Astře bylo najeto cca 100 000km a jedna praskla až při cca 120 000km a druhá minulý měsíc při 122 000Km... Takže vydržely cca 21 000km při denním svícení, což je dle mého názoru hodně dobré
Jinak kupodivu i parkovačky mě při denním svícení drží dodnes, což je taktéž najeto 21 000km
Jinak kupodivu i parkovačky mě při denním svícení drží dodnes, což je taktéž najeto 21 000km
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, jen mít správně seřízená světla a správně nasazené žárovky ( i s tím jsem se setkal, že světla byla dobře seřízená, ale špatně zandaná žárovka )...Jocker píše:co blbnes jake oslnovani? pokud mas dobre nastavene svetla tak oslnovat nebudes
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.