Mě se líbí ty tmavé ledkové, jak mas v tretim prispevku, párkrát jsem je videl na ebay a celkem mě zaujaly, myslim že je má i někdo na astra4ever.net na stříbrné HTB
Tak jsem se rozhodl asi pro tyhle Dovolil jsem si použít foto od Pavlikjaa. A na astře to vypadá takhle K tý stříbrný barvě vozu pěkně ladí Jsou takový zvláštní a neokoukaný si myslím A super svítí...
majkl33 píše:Tak jsem se rozhodl asi pro tyhle Dovolil jsem si použít foto od Pavlikjaa. A na astře to vypadá takhle K tý stříbrný barvě vozu pěkně ladí Jsou takový zvláštní a neokoukaný si myslím A super svítí...
Jak to myslím? No jestli je tam místo pro mlhovku Všechno je tam uspořádný jak to má být,ale nějak si nedovedu představit kde bude svítit mlhovka.No na druhou stranu je to světlo homologovaný tak to tam uvnitř někde bude...
majkl33 píše:Jak to myslím? No jestli je tam místo pro mlhovku Všechno je tam uspořádný jak to má být,ale nějak si nedovedu představit kde bude svítit mlhovka.No na druhou stranu je to světlo homologovaný tak to tam uvnitř někde bude...
ted to poznas, prvni fotka bez mlhovek u druhe uz sviti mlhovky co z toho vypliva, spodni 2 rady diod jsou mlhovky
Naposledy upravil(a) pavlikjaa dne 07 led 2008, 12:24, celkem upraveno 1 x.
majkl33 píše:Jak to myslím? No jestli je tam místo pro mlhovku Všechno je tam uspořádný jak to má být,ale nějak si nedovedu představit kde bude svítit mlhovka.No na druhou stranu je to světlo homologovaný tak to tam uvnitř někde bude...
ted to poznas, prvni fotka bez mlhovek u druhe uz sviti mlhovky co z toho vypliva, spodni 2 rady diod jsou mlhovky
Světla a brzdy. Nevypadá to,že by ta mlhovka byla nějak výraznější...
Světla a brzdy. Nevypadá to,že by ta mlhovka byla nějak výraznější...
ale je vyraznejsi kdybi jsi to videl v realu tak uvidis ze to zari ohodne vic, taky zalezi jak to vyfotis , terba na te fotce to tak nepoznas no