Športové výfuky - Remus

Úpravy od motoru až po plasty
dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 29 dub 2007, 18:43

Nene, nenavážím se do celé SR. Naočkovaný rozhodně nejsem,ale slovenském nacionalismu něco vím. V Košicích mám rodinu, což asi mluví za vše. Ano, kola a jiné technické změny je třeba mít v TP. Ale výfuk je stále výfuk. U kol se zapisuje rozměr, ale nevím, co by si chtěl zapisovat....jako že máš místo originálu Remus s chromovou koncovkou??? K hasičáku- také ho mám. Nestojí to majlant a nikdo člověk neví...
2.0 16V

Reklama

Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger » 29 dub 2007, 19:56

Proste stačí keď nebudeš mať blbé pripomienky od veci.Na Slovákov môžeš kľudne nadávať,keď si myslíš že si viac a že si lepší.To je tvoja vec.Napísal som tam znenie noveho zákona čo sa kontroluje - čo teba mať dodatočne zapísané do TP.Nezaujíma ma čo máte vy v Českej republike.Žiadal som o pomoc.Miesto toho,aby si mi oskenoval TúV keď máš namontovaný na aute výfuk Remus sa len navážaš do Slovákov ,a do ich príspevkov.Asi si sám nacionalista.Ale už je to tvoja vec.Pepča mal pravdu,pre pár blbcov ako si Ty ,odišiel z tochto fóra.

Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger » 29 dub 2007, 20:01

Ešte raz pre info.Nepísal som žiadosť o blbé pripomienky,ale o oskenovanie,prefotenie TúV od výfuku Remus.Týmto vopred ďakujem niekomu,kto bude ochotný poslať na email,poprípade na adresu.Samozrejme za nejakú odmenu

Ak sa to tu nezmení ostanem len na Slovenskej stránke www.Opelclub.sk
Škoda ,že niekedy sme boli spoločný štát.Niekto to poriadne dodrbal.Najlepší sú asi Moraváci.Tam mám dosť priateľov

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 29 dub 2007, 20:04

Ještě vydrž, je tu dnes dost málo lidí...třeba se někdo ozve a pošle... :wink:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Mastel

Remus

Příspěvek od Mastel » 29 dub 2007, 20:44

Grave Digger píše:Ešte raz pre info.Nepísal som žiadosť o blbé pripomienky,ale o oskenovanie,prefotenie TúV od výfuku Remus.Týmto vopred ďakujem niekomu,kto bude ochotný poslať na email,poprípade na adresu.Samozrejme za nejakú odmenu

Ak sa to tu nezmení ostanem len na Slovenskej stránke www.Opelclub.sk
Škoda ,že niekedy sme boli spoločný štát.Niekto to poriadne dodrbal.Najlepší sú asi Moraváci.Tam mám dosť priateľov
Ach boze, chalani neurazajte sa!!!

Co sa stalo uz nikto nezmeni a pravdepodobne by v danej chvili ani nezmenil..... Bohuzial to bolo rozhodnutie tam hore a nas sa nikto nepytal.
Sme v EU cize sme zase spolu:) ale aj tak sme mali vzdy nadstandartne vstahy :)

Ale k teme, tiez si myslim ze este vydrz ... urcite ti niekto poradi. Mne prisla odpoved za cca tyzden - ale pomohla :)

PS. Tiez sa mi to s tym vyfukom nezda aby musel byt zapisany. A k tomu ja mam este presne na ASTRU a nie universal. cize svojim sposobom je tam iba ina koncovka. Skusim to preverit na vyssich miestach a potom dam vediet ....
Astra G 1,6 16V(Z16XE)

Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger » 29 dub 2007, 21:09

Díkes.
Viem o čom píšem,všetko musí byť zapísane v TP.Teraz som zapisoval komplet Rieger-doplnky.Je ešte možnosť nosiť kopu certifikátov v aute.A pri strate mať riadne starosti.Za 100 Sk ma to zapísanie do TP nezabije.Treba mať TúV - doklad o kúpe,montáži,100 Sk kolok.Naštastie som úradný preklad nepotreboval.

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 29 dub 2007, 22:54

víte pane chytrej.... ono platí pravidlo..."Není špatné odpovědi, ale špatně položené otázky".... takže magore...příště specifikuj, co vlastně chceš..... A pokud nejsi neschopnej, tak ti prodejce ten papír dá..... u nás, většina lidí nepotřebný sráčoviny vyhazují. teda pokud jste na tom už takhle špatně a stát potřebuje vydělávat i na nesmyslech..... tak vám za chvilku budou nařizovat i zapsání vonných stromečků do :lol: :lol: :lol: TP
2.0 16V

pealss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pealss » 30 dub 2007, 04:12

Podle me vyfuk je spotrebni vec a proto by se nemusel zapisovat do Tp to mi pripada ze by sis chtel do TP zapisovat znacku brzdovych oblozeni a kapalin coz mi pripada nepodstatna vec .Ale nechci se hadat kluci .Zdarec
kdo vi jestli .......

Dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark » 30 dub 2007, 08:27

Přesně tak..Výfuk někteří lidi mění co dva roky. Navíc se prodávají výfuky který nejsou schválený,ale nikdo nepozná že zrovna ten co máš na autě není schválenej... Prostě je podle mě absolutní blbost mít v TP i výfuk. To by si tam mohl mít napsanou komplet výbavu.Elektrický okna, opravdu i typ brzd a to že sis změnil řadičku a pak i typ autorádia aby to bylo kompletní... Prostě výfuk je spotřební záležitost tak jak brzdy,takže je absolutně nesmyslný mít to v TP. Ano tuning nárazníky, větší rozměry kol, spoilery tam být musí.... U nás mužeš mít na astře klidně 21" když je tam narveš a policajt stejně nic nepozná protože u sebe máme malej TP kde to stejně není napsaný..Akorát pak na technickou kontrolu musíš mít kola předepsaných rozměrů... Nevím jak to máte s TP vy, jestli u sebe musíte pořád mít i velký TP což je docela opruz....? Docela by mě sralo tahat se s takovým lejstrem.....
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729

Grave Digger

víte pane chytrej.... ono platí pravidlo..."Není špatné

Příspěvek od Grave Digger » 30 dub 2007, 20:21

víte pane chytrej.... ono platí pravidlo..."Není špatné odpovědi, ale špatně položené otázky".... takže magore...příště specifikuj, co vlastně chceš..... A pokud nejsi neschopnej, tak ti prodejce ten papír dá..... u nás, většina lidí nepotřebný sráčoviny vyhazují. teda pokud jste na tom už takhle špatně a stát potřebuje vydělávat i na nesmyslech..... tak vám za chvilku budou nařizovat i zapsání vonných stromečků do TP

Zase niečo mimo veci od Teba dominus-et-deus.Ja som to napísal jasne,ale najbližšie to kvôli tebe preložím do češtiny ,aby si pochopil otázku.Môžem Ti to preložiť aj do maďarčiny,alebo anglištiny,poprípade ruštiny.

Máme len jeden veľký technický preukaz,v nom všetko zapísané ,čo máš povolené na aute.Pneumatiky,kolesa-povolené rozmery.A po novom sa tam zapisujú všetky zmeny vykonané na aute.Napríklad aj športové kotúče Sandtler.Je to pekná buzerácia,ale nič s tým nenarobím.A definoval som to dosť jasne čo potrtebujem.Ak mi vie niekto poslať TúV od Remusu,tak ďakujem vopred.Na odmene sa dohodneme.Bral som To od Vás z Čiech.
Naposledy upravil(a) Grave Digger dne 30 dub 2007, 20:31, celkem upraveno 3 x.

Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger » 30 dub 2007, 20:23

Zdravím.
Vedel by mi niekto oskenovať/ofotiť TúV - certifikát na športový výfuk Remus.
Svoj som niekde oddrbal a chel by som to ísť dať zapísať do TP.Doklad o kúpe a montáži mám.
Díkes vopred

Tu je platna a oficialna citacia zakonu!

Tuning

Na cestách sa podľa vyhlášky nebude môcť používať auto, \"na ktorom boli vykonané neoprávnené zásahy do systému, komponentu alebo samostatnej technickej jednotky, alebo ktoré je dodatočne vybavené neschváleným systémom, komponentom alebo samostatnou technickou jednotkou\". V preklade to znamená, že auto po tuningových úpravách súčasťami, neschválenými u nás alebo v inej krajine Európskej únie, nemôže jazdiť v premávke alebo môže dovtedy, kým mu na to nepríde cestná kontrola.

Čo sa bude môcť kontrolovať pri cestnej kontrole:

brzdový systém a komponenty
výfukový systém
dymivosť naftových motorov
STK
plynné emisie (benzínové motory, LPG, CNG)
svetlomety a svetelná signalizácia
kolesá
pneumatiky
pruženie
podvozok

Dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark » 30 dub 2007, 20:52

Tak to máte dobrý teda... To znamená že u sebe pořád vozíte velký TP a malý máte zrušený nebo co?
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729

spermin

Příspěvek od spermin » 30 dub 2007, 20:53

Pokud Ti výfuk nebude bůčat jako kráva (decibely) tak chci vidět toho
ma-ora v uniformě, co Ti poleze pod káru. Jestli o takovém víš, dej vědět. :lol:
No a toho naskenovaného papíru se doufám taky dočkáš. TRPEZLIVOSŤ.

MOŽNÁ MÁŠ SMŮLU

Výrobce: REMUS
Expedice: Obvykle do 3 dnů
Záruční doba: 2 roky
počet koncovek: 1
tvar oncovky: kruhová
průměr (rozměr) konc.: 90mm
materiál: nerez
umístění: zadní díl
atest: bez atestu
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Mastel

Remus

Příspěvek od Mastel » 30 dub 2007, 22:25

V Okrese Topolcany (SR) sa doslova odbavuju na takychto tunigovych autach.
Dokonca sa ty ****** sa a tym chvalia. Potvrdene z velmi dobrych zdrojov. V mojom okrese zatial nastastie vsetko OK! Zacal som zistovat ako to je z sportovym vyfukom, a moja otazka isla az na ministerstvo :) tak uvidime... Odpoved sem samozrejme uverejnim.

PS. Ked tak rozmyslam , tak tusim kolega ma remus. Skusim zistit ci ma certifikat. Ked ano tak ti ho naskenujem a poslem (budem s nim az v stredu)
Astra G 1,6 16V(Z16XE)

Grave Digger

Příspěvek od Grave Digger » 01 kvě 2007, 09:51

Odpoveď.Díkes všetkým.Máme len jeden veľký technický preukaz veľkosť A4 poskladaná na malý.U nas minule kontrolovali rozmery kolies a pneumatík.Brali TP za iné rozmery,ako sú zapísané v TP.Tuning sa stal policajný národný šport

Odpovědět