Jaké lepidlo?

Úpravy od motoru až po plasty
AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 dub 2007, 22:21

Já jsem měl taky lepidlo na skla a nevydrželo to, naopak křídlo se odlepovalo a lepidlo drželo na dveřích, které jsem stejně pak sloupal... Jenže jak jsem psal, já jsem nechal astru stát dva dny na slunci a pak s tím rovnou jezdil. Asi jsem měl hold smůlu, že drželo jen pár měsíců :?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Reklama

mekki24
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mekki24 » 08 dub 2007, 12:02

Tak sem si koupil ze spoilercentrum.cz to PUR lepidlo , šroubovat to nebudu,protože kamoš má křídlo na oktávce taky jenom timhle lepidlem a řikam vam, že by to neurval ani 100kilovej chlap 8) ...takže na co dělat díry...až mi daj křídlo z lakovny tak dam vědět jak to drží (btw. ten kamoš to prej po nalepení měl 9 dní v garáži a vůbec s tim nejezdil)

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 08 dub 2007, 13:08

Lepidlo na okna musí bezpečně spoiler,křídlo stříšku a jiné věci udržet. Základem úspěchu je ale odmastit dobře místa kde se bude lepidlo dávat. Samozřejmě i na spoileru se musí dosedací plocha odmastit. Některé věci se musí přidělat pomocí šroubů a tedy vrtáním,ale zase se dá použit lepidlo k tomu aby se voda nedostala ke šroubům a tedy i k dírám. Nerad do auta vrtám díry,snažím se vše přilepit.
ASTRA LA VISTA

Odpovědět