A?!Honz@ píše:Zkopírovaný z Tuzing.cz ....
Komplet tuning cim zacit???
- Reklama
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
přesně...je něco jiného tuning a styling. Hodně lidí to zamněnuje. Já začal od základu a řídím se heslem že kola dělaj auto. Takže sem se vyšťavil na kolech, potom jsem dal sportovní filtr trošku zatmavil zadní světla. Teď mám objednaný sportovní výfuk, porozhlížím se po tlumičích a toužím po angel eyes...ale je to o penězích jak všichní říkají. A o prioritách...někomu stačí nasednout do sériovky a jet. Je spokojenej neboť auto mu slouží tak jak chtěl. A pak je tady druhá kasta magůrků jako sem já, že potřebujem mít auto jiný než ostatní, alespoň v drobnostech ...je to prostě o vkusu...
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- Kontaktovat uživatele:
postupoval jsem jako cidla nejdriv kola protoze kola delaj auto pak vejfuk a mezitim naky stylingovky aby to vypadalo a planuju filtr, ale myslim ze je na kazdym jak zacne je to uplne jedno
dulezity je mit nakou predstavu a smerovat k ni upravy protoze bez predstavy tam placas veci a najednou zjistis ze se ti to nelibi
dulezity je mit nakou predstavu a smerovat k ni upravy protoze bez predstavy tam placas veci a najednou zjistis ze se ti to nelibi
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kola, folie, music, znaky a loga dolu, hlavne auto ve 100% technickym stavu a to mi staci pro letosek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja ti nevim, ale libi sem i kdyz auto nema zadny znak ani logo a pak na to nekdo cumi a neviHappy píše:tohle je nějakej hit nebo je snad lépe skrýti svou příslušnost ke značce?!milosh píše:znaky a loga dolu
Uz na sve nexii jsem toto praktikoval, nazval jsem to NONAME model a pak to ode me prevzalo par lidi, ale to uz je tak 4 roky zpet.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
podporim miloshe, mne se to taky libi. a navic mas jistotu, ze ti nekdo v noci neznici pulku patych dveri nejakou srackou na odlepovani originalnich napisu...
nevim jak ted, ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
nevim jak ted, ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bych kupoval 1.2 HTP tak to je jasna volbaondrazalsky píše:ale Skoda auto mela kdysi polozku "neuvedeni motorizace" normalne v ceniku pro objednavani noveho vozu. cena tato polozky byla tusim 0,- kc...
4 ondrazalsky: Nebo když je máš odlepené, tak ti je naopak může dosprejovat apod
Tohle jsou podle ojedinelé případy, to se spíše více kradou ventilky nebo poklice, než nápisy
Tohle jsou podle ojedinelé případy, to se spíše více kradou ventilky nebo poklice, než nápisy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!