Zadní lampy na 5dv

Úpravy od motoru až po plasty
Princ William

Příspěvek od Princ William » 17 říj 2006, 13:46

tak tohle je primo na www.autostyle.nl

svetla za 279 eur
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Reklama

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 říj 2006, 14:47

njo ty moje jsou maximalni SHIT, uz diody nechci ani omylem.... :roll:
jen co si nasetrim, koupim ty tmavy irmschery..... fakt nedoporucuju..... oni neprasknou, ani se neprepalej, ale proste treba bezduvodne prestanou svitit a malo kdo se v tom rozhodne hrabat..... takze diody ani omylem a lampy od JOM taky ani omylem tot muj nazor :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 17 říj 2006, 15:07

to je jako si koupit televizi od samsungu nějakou mrdku a říct že televizi už nikdy nekupovat jedině rádio, přece záleží na kvalitě výroby toho celýho světla a ne na tom jestli tam jsou LED
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 říj 2006, 15:14

Vojta píše:to je jako si koupit televizi od samsungu nějakou mrdku a říct že televizi už nikdy nekupovat jedině rádio, přece záleží na kvalitě výroby toho celýho světla a ne na tom jestli tam jsou LED
to nejni pravda, to porad kupujes televizi jen ne tu samou :lol:
ja jen rikam ze od JOMu jsou vsechno shitky tak to uz fakt nikdy...
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Princ William

Příspěvek od Princ William » 17 říj 2006, 16:48

xpolstarekx píše:
Vojta píše:to je jako si koupit televizi od samsungu nějakou mrdku a říct že televizi už nikdy nekupovat jedině rádio, přece záleží na kvalitě výroby toho celýho světla a ne na tom jestli tam jsou LED
ja jeste chvili pockam a pak uvidim. chtelo by to nakeho dobreho vyrobce tam bych byl ochoten klidne priplatit za ty diody. nevite kdo treba dela led svetle pro BMW nebo pro AUDI ci pro MB :?:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 říj 2006, 09:58

Princ William píše:
xpolstarekx píše:
ja jeste chvili pockam a pak uvidim. chtelo by to nakeho dobreho vyrobce tam bych byl ochoten klidne priplatit za ty diody. nevite kdo treba dela led svetle pro BMW nebo pro AUDI ci pro MB :?:
no na BMW Hamman estli neco nedela. Ja jsem taky chtela nejaky kvalitni diody... jiny nez ty cerveno bily... bych naky cerny.... kourovy..... ale diodovy :)) ale to proste nikde nejni... ynam jen ty JOMovy a pak FK, ale ty jsou ble e :)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Princ William

Příspěvek od Princ William » 18 říj 2006, 12:28

xpolstarekx píše:
Princ William píše:ja jeste chvili pockam a pak uvidim. chtelo by to nakeho dobreho vyrobce tam bych byl ochoten klidne priplatit za ty diody. nevite kdo treba dela led svetle pro BMW nebo pro AUDI ci pro MB :?:
no na BMW Hamman estli neco nedela. Ja jsem taky chtela nejaky kvalitni diody... jiny nez ty cerveno bily... bych naky cerny.... kourovy..... ale diodovy :)) ale to proste nikde nejni... ynam jen ty JOMovy a pak FK, ale ty jsou ble e :)
myslel jsem jetli je treba nedela Hella nebo nekdo jinej znamej. Hamman mi prijde dost divne nebot to maj dneska v serii i 3 v coupe. Hamman by stal asi drobet vic a hlavne je to tuning firma pro lepsi (financne) kary

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 18 říj 2006, 15:04

Princ William píše:
xpolstarekx píše:
Princ William píše:ja jeste chvili pockam a pak uvidim. chtelo by to nakeho dobreho vyrobce tam bych byl ochoten klidne priplatit za ty diody. nevite kdo treba dela led svetle pro BMW nebo pro AUDI ci pro MB :?:
myslel jsem jetli je treba nedela Hella nebo nekdo jinej znamej. Hamman mi prijde dost divne nebot to maj dneska v serii i 3 v coupe. Hamman by stal asi drobet vic a hlavne je to tuning firma pro lepsi (financne) kary
njo Hamman je drahej a je to jen BMW, Ferrari a jeste nejaky ale myslela sem jako forma co dela.... ja vim ze LED dela akorat JOM a FK... FK dela takovy ty co mel Dan a ty se mi nelibej njo hlavne to bude stejne nekvalitni myslim.... Hella nevim, ale myslim ze ne e... koukala sem do katalogu a jen FK a JOM njo.... treba casem....
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Odpovědět