Zadni LED lampy + palubni comp
Re: Zadni LED lampy + palubni comp
Api, tohle tak nějak mi vysvětloval i Trdlínek. Jenže nemám měřák, hlavu a v ele. jsem tupej jak poleno.
Takže jak se někde "srazíme" to pořešíme. Do tý doby 2 hlášky budu muset trpět. No i když třeba si to Zafča rozmyslí.
Líbil se mi postup brhyho i když jsem byl dost skeptický jestli funguje. Pokud to nebyl kec, tak na moji mršku to nezabralo.
Miku, jsou na autě a jsou hmmm nádhera.
Takže jak se někde "srazíme" to pořešíme. Do tý doby 2 hlášky budu muset trpět. No i když třeba si to Zafča rozmyslí.
Líbil se mi postup brhyho i když jsem byl dost skeptický jestli funguje. Pokud to nebyl kec, tak na moji mršku to nezabralo.
Miku, jsou na autě a jsou hmmm nádhera.
- Reklama
Jojo, Trdlínkovi jsem to taky vysvětloval já. Brhyho postup by byl špica, ale sám nevěřím, že to funguje. Pokud ale ano, tak je to ale bomba!
Není problém to někde na srazu změřit. Vem jednu origo lampu, jednu LED lampu a zbytek už Ti doměřím a spočítám.
Není problém to někde na srazu změřit. Vem jednu origo lampu, jednu LED lampu a zbytek už Ti doměřím a spočítám.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
To budu mít u sebe vždy. Protože LED je na autě a z origo je ten blbinec na žárovky do kterých se připojí LED.
Defakto jsem vyhodil dvouvláknové žárovky (obrys a brzda).
Defakto jsem vyhodil dvouvláknové žárovky (obrys a brzda).
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to věřímM.erik píše:Miku, jsou na autě a jsou hmmm nádhera.
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Kontaktovat uživatele:
na corse C to fungovalo na 100 percent a vychadzam z toho ked nemate napr jednu ziarovku v blikacoch tak vam to blika rychlejsie akonahle tam date ziarovku sa to zase vrati na povodny okruh a zrovna sa aj casovanie z toho dovvodu to musi mat neaky diagnosticky program ktory by si mal vyhodnotit aj tie odpory mozno nie ? :/
Jj, mně to vysvětloval Apik, a dokonce jsme Api napsali Žerykovi to samé, ať vezme obě světla a změříme, spočítáme.
END
To je pravda, jste moji zlatí kamarádi. Proto vás Žeryk poslechne a udělá tak jak jste řekli.
Poslední "odborný výpočet " jsem úspěšně počítal pro kolegu na motorku. Resp. na LED blikače, aby blikaly tak jak si žádá přerušovač.
-
- Kontaktovat uživatele:
a odtvtedy neblika uz nic ??
Brhy, bliká to samozřejmě přesně tak jak to má blikat.
-
Chlapi, dejte sem pak výpočet a případně fotku kam jste nabastlili ty odpory ať má člověk inspiraci.
Jak to bude v cajku, všechno co bude v mých silách dodám. Zatím hraju se Zafčou hru já brzdím ona mi odpoví chybovou hláškou já mažu a tak pořád dokola. Ale ty světla za to stojí.
Žeryku na mně zase furt svítí - Waschwasser stand a kašlu na to, nic neodmazávám. Už si konečně tu vodu koupim, no.
END
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá hláška Trdlo !!!!!