XENONY

Úpravy od motoru až po plasty
IGI
Kontaktovat uživatele:

Re: XENONY

Příspěvek od IGI » 29 lis 2010, 10:06

No klidek chlapi. Pokud jsou světla homologovány HCR a DCR a mají automatiku naklápění tak to opravdu neosilňuje. Vyzkoušeno, potvrzeno. Ony ty DEPA nesvítí nic moc at těch 55Watt pouštím jenom když jedu někde sám a lesem a když jede auto protí tak ztlumím na originál. Čočka je ze skla tak ta moc netrpí teplem a otázka co na to plast na světle ale nevidím to tak tragicky když většinou jezdím právě 25Watt jako denní svícení a jak se setmí tak dám 35Watt jako normál a pokud je hnus počasí tak tomu přidám ale nikdo na mne nebliká a kamarádi zkoušeli jet proti mne a bez problému. Ta nejvyšší svítivost je už dost ale neosilňuje to jak dálkovky. jak zapomenu dálkovky tak už blikají protože svítí vysoko přímo do očí ale xenony v pohodě. Poliši úplně v pohodě když máš to co vyžadují jejich vyhlášky ale někdy je to zdržovačka než prohlédnou homologaci a ostřiky vidí a dokonce hledají i automatický náklon. raději jim hned dám fakturu montáže xenonů s automatikou a homologací s OPEL a pokecáme a jedu. pokud jsem měl 8000K tak to namodralé světlo je provokovalo ale 6000K a 5000K úplně v pohodě bez kontrol. Taky nejsem nějaký dravec abych někoho osilňoval, sám to nemám rád ale na srazu předvedu že opravdu je vše v pořádku. 8)
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

Reklama

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 28 pro 2010, 07:40

N akolik tě vyšla montáž v opelu??? Myslím toho automat náklonu. Díky

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 28 pro 2010, 11:02

Všechno jsem si montoval sám v garáži (ostřky, čidlo, světla) kromě diagnostiky nastavení toho čidla automatiky takže mi v OPEL dělali jenom seřízení. Měl jsem to po malé známosti za 700,-. Nemuseli nic montovat, jenom vytáhnout konektor z čidla náklonu, seřídit a zase nacvaknout konektor zpět. Dá se to možná udělat všechno v garáži ale chtěl jsem ten doklad z OPEL. V dokladu mám jen seřízení automatického náklonu světel pro PL plynovou výbojku. Udělal jsem si doklad o světlech s homologací PL HCR, DCR od DEPO, seznam dílů montáže ostřků jak jsem kupoval a tyhle dva doklady dám polišům pokud mají kecy a jedu dál. Už mám ale 5000K tak mne nestaví jak 8000K, které svítily do modra.
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 29 pro 2010, 07:35

Jasný to jsi asi trochu šikovnej... Já bych měl s montáží problém asi... :-(... A nechat si to celé dělat v oplu by byla pakárna. Asi holt zůstanu u klasických světel než to nějak vymyslím :D

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 29 pro 2010, 09:58

No řeknu ti že klasické světla svítí na OPEL krásně i se mi zdá že lépe i když tam mám xenon. Když jedu z VW od manželky nebo se seatem od dcery tak bych řekl že svítí více. Ovšem estetíka je u xenon čočky trochu lepší ale Opel to má pěkné oproti ostatním z výroby. Ani xenony v normální parabole nebyly k zahození a svítilo to jako hrom a dokonce to prý neosilňovalo. Mám teďkom xenon s regulaci výkonu a to už je o něčem jiném. 25Watt jako denní svícení a ještě k tomu vidíš a přidáváš do 55Watt a to už je světlo jako hrom. Klasika xenon je 35Watt. 8) Možná originály xenon svítí dobře ale ty DEPA nevím nevím. Namontují ti to dobře i v jiném normálním servise i se seřízením za polovičku tak bych se toho nebál, nic to není a ještě si můžou poradit na na našich stránkách 8) Za dvě hoďky hotovo. Já to všechno dělal postupně několik měsíců :?:
Tak zdar ale paráda to je 8)

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 29 pro 2010, 14:41

igi xenony v origo svetlach oslnuji jako krava mel sem to take az kym me neoslnilo a nedostal par pokut od kamaratov takze hned sem koupil cockove svetla od depo a dal ostriky a hotovo a sviti v noci krasne dalkove vubec nepouzivat
masha- kdyz budes pripraven si to dodelavat napis prijet a za hodku neni co delat udelam ti i pred barakema automaticky naklon nato se v...r na stk vymenis zarovky a nazdar
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 09 led 2011, 17:40

mirda: jako jestli se ti do toho chce tak se můžeme njak domluvit až to bude aktuální. Přijedu a uděláme si montérsky odpoledne :-). Byl bych rád kdybys mi s tim pomoh sám se na to necítim... Už mi chybí jen ty světla, xenony, ostřiky, a náklon :) .. Ale ty náklon nemáš ne??? A řešili to cajti?

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 09 led 2011, 17:57

neni problem zavolas a prijedes vemu naradi s prace a na parkovisti kde sme se jednou potkaly tam to udelame do dvoch hodin a jedes domu a vcera me po pul roce zastavily a nic ani necekly na nic naklon sice musis mit ale kvuli stk a predpisov jinak ho nemusis mit staci kdyz mas xenony v cočce ostrik aby fungoval a naklon muzes dodelat pozdeji ne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 09 led 2011, 21:36

mirda: tak to je pohoda.. Oka domluvíme se... nebude to asi hned musím nakoupit spoustu věcí na to... Asi nejdřív dáme rande v plzni a domluvíme se na to pořádně :?:

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 10 led 2011, 09:13

Pokud nekdo nechce resit naklon a chce mit pokoj od policajtu, tak si myslim, ze tohle je super vec http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=20 8)

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 10 led 2011, 10:45

No aspoň tu imitaci náklonu po zkušenostech z policií bych dal. Policie je čím dál chytřejší :o Posledně jeden nahlédl do auta a říká. Máte kolečko na světla tak nemáte automatiku tak to bude pokuta. Já na to, že ee, ukázal jsem doklad od štelování náklonu z Opel a jel jsem. kdyby nesněžilotak by se asi díval i pod auto na zadní nápravu. Některý policista: vypněte světla - zapněte světla a nastartujte a díval se do světel jestli se něco hýbe nebo vrčí. No člověk by se z toho posral :lol: V každém případě je stejně automatický náklon prakticky naprd, protože v případě nerovnosti u servomotorku servo není schopno tak rychle zareagovat a pokud by tam byly krokové motorky tak to je jiná. Jedná se o to, že když naložíš auto nákladem abys nezapomněl světla sklopit a neosilňoval pořád. Na Škoda Superb u auto-rykel, stojí nový origo snímač náklonu 1500,- a má stejný počet pinů a myslím, že by šel nahradit za origo co stojí 3200,- ale to by se muselo ověřit a nebo tam dát tohle, http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=18, už jsem to viděl na nettu za 2500,- ale vyprodáno.

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 10 led 2011, 10:56

ála: jj koukal jsem na to a je to dobrý nápad a hlavně levné řešení...
igi: určitě alespoň tu imitaci by to chtělo.. nechce se mi vyhazovat takový prachy za origo náklon když je to vlastně k ničemu prostě... Asi namontuju ostřiky, možná tu imitaci náklonu a uvidím. Když budou problémy holt zainvestuji i do náklonu potom... A samozřejmě seštelovat v oplu aby byl papír a kašlu na ně...

mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 » 10 led 2011, 15:53

masho jo kdyz budes mit cas tak se ozvi domluvime stretko a pokecame jo

IGI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IGI » 10 led 2011, 19:33

masha píše:ála: jj koukal jsem na to a je to dobrý nápad a hlavně levné řešení...
igi: určitě alespoň tu imitaci by to chtělo.. nechce se mi vyhazovat takový prachy za origo náklon když je to vlastně k ničemu prostě... Asi namontuju ostřiky, možná tu imitaci náklonu a uvidím. Když budou problémy holt zainvestuji i do náklonu potom... A samozřejmě seštelovat v oplu aby byl papír a kašlu na ně...
Nojo ale jak natrefíš na nejchytřejšího policistu na planetě ZEMĚ a dá ti pokutu 2000,- a když připočítáš cenu imitace tak jsi na ceně originálu náklonu. V každém případě musíš vše ukecat 8) . Já jim tvrdil že už jsem ojednán v servise, nebo že čekám na zboží a nebo že vše už řeším že mne už upozorňovali kolegové policisti a problematika mi je jasná atd. No už bych to nechtěl znova zažívat ale bylo to vzrůšo a člověk si i zvykne. :?:

masha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masha » 10 led 2011, 19:41

igy: jasný to je taky pravda... Ale tak risknu to no.. Myslim si že to jde nějak rozumně ukecat no když to nebude nějakej rejpal... Dle mě když mam ostřiky a světla seštelovaná ze servisu nemůžu nikoho oslňovat at si řiká každej co chce...

Odpovědět