R.A.Y. píše:to Luky - vzadu mám 35% propustnost.Taky jsem čuměl že je to tak velký rozdíl v propustnosti, ale vzhledově to moc poznat nejde. Vlastně teda až na Vojtu, ten pozná na astře všechno
Fólie vs. STK
- Reklama
ježiš já si dělám srandu a vy do mě hned rejete...ale je jasný že na technický ještě slepý snad nedělaj, vyhláška je vyhláška....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Astra má minimálně 70ti procentní propustnost ! Tedi 30ti procentní zatmavení. Pokud chces projít technickou, tak tam zkutečně nemůžeš mít nic jiného nalepeného,protože se procenta zatmavení sčítaj. Pokud máš 30 zatmavení od výroby tak 30ti procent. folie už tam dát nemůžeš. Ani deseti. V zádu to už tak přísné není, tam jsou ty hodnoty jiné.Tam je minimální propustnost asi 20 procent, tedy 80 procent zatmaveni. A Atest je až to poslední co chtěj vidět, hlavně je k tomu nějakej typovej štítek kde jsou právě ty procenta vypsána. A ještě ktomu kontrolujou údaje ze skel. Takže kdo si myslí že když bude mít na předku světlé fólie, tak má smůlu taky. Tedy pokud nebude mít kliku a technik na STK to nebude řešit. Já tu kliku s Fiestou neměl. Předek jsem musel strhnout. Teď o víkendu si nechám folky dělat na zadek, a za dva měsíce po stk hodim ještě světlé na předek, abych neprovokoval. Policajti po mě zkoro pokaždé chtěli atest. Nálepky seženeš a ten typovej papír vofotíš a doplníš a poliši sou v p....ale na STK to tak jednoduchý neni.
No ten co mi to dělal říkal že to co mi tam dal je nejtmavší s Atestem co se dává aby to prošlo technickou.Nedělal to poprvé a říkal že to normálně prochází.Nechi se hádat.Uvidím za rok,ale snad to projde. Jo a myslím že vzadu může být sklo třeba i úplně černé, tam je to jedno.
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Pokud to neni moc tmavý a más v pohodě atest a nálepky a pokud nebude moc šťouravej technik tak by to mělo bejt v pohodě. Ale záleží na tom kdo to bude kontrlovat, pokud bude šťouravej tak na to přijde a budeš strhávat. Někde už na to maj i měřáky. Navíc máme nevýhodu v tom že to je vyznačený na skle. Já tam dám fólie až po technický (teda na předek). Ten co mi dělal folie na fiestu tak tam napálil 80tky a říkal že to má atest a bla bla....to neni důležitý co říka, důležitý je jestli s tim projdeš. Se schválně zastavim na STK v liberci a zkusim se na to zeptat.
no to si rači ty přední folie strhnu a za 1500 nechám znova nalepit než živit nějakou úplatkářskou sviniLuky píše:A nebylo by jednodussi, kdyz uz tam ty folie mate, dat dva litry a auto na zadnou technickou nevozit? Kdyz jsem mel Skodifku, tak to fungovalo dobre a ani dnes neni problem
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no me borci z autoskel co mi davali folie na predek i na zadek rikali ze ve predu uz nic byt nema..ale atest mi dali...na zadnich bocnich muzes mit klidne cerne folie bez propustnosti ale na zadnim okne musi byt maximalne stredni propustnost..ja mam v predku nejsvetlejsi modre folie a na zbytku stredne tmave modre a jsem naprosto spookojeny..a navic mi rikali ze jestli chcu na stk..tak hlavne jak bude poradne svitit slunko..ty svetle se nedaji skoro poznat..a pristroje na to pry jeste nemaji....zkousi to od oka..
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
já to myslel smrtelně vážněLuky píše:No vzhledem k tomu, ze jsem tvuj prispevek bral jako vtip, tak jsem tak i odpovedel. Nesmis to brat tak vazne